Įkraunama...
Įkraunama...

PALEO

QUOTE(LumiLumi @ 2013 12 23, 17:14)
Nu sakes  blink.gif
Pas juos ir Anirai trisdesimt procentu nuolaida.
Va akciju zurnalas 22 puslapyje tas aliejus.

Bet va raso, kad kai kuriu pasiulymu galite nerasti mazose rimi parduotuvese.
Tai man siandien nuskilo reiskiasi  blush2.gif

QUOTE(cushy @ 2013 12 23, 18:18)
Buvau šiandien su Taša ir Hippie susitikt, fainuolės merginos  thumbup.gif  Tik pabėgau labai greit, nė nepamenu ar "ačiū" Hippie pasakiau  doh.gif 
O susitikimas vyko prie Rimi, tai aš irgi užlėkiau pažiūrėt to aliejaus. Nu ir ką, buvo tik Cecil. O to, kur laikraštuke- neradau. Pažiūrėjau dabar, kaina gaunasi apie 42 Lt. Tokia kaina gaunasi, kai Maxėj kosmetikai 40 proc būna smile.gif
Ramu čia šiandien, visos matyt šventėms ruošiasi, silkutes doroja  smile.gif  Aš jau vakarienei šiandien silkę valgiau smile.gif Aguoninį žadu ryt ryte kept, gal vaišinsiu ką nors.
Gražių jaukių švenčių visoms  wub.gif

Ir as susigundziau, kaip tik vakare prie Mandarino netoli buvau, uzsukau- zmoniu visai nedaug, o puslitrinis aliejus kosmetikos skyriuje, kaip ir Maximoj va toks http://ekopirk.lt/ek...kosu-aliejus-2/
Kaina kasoj 34,99 uz du vienetus, bet info jokios niekur nebuvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2013 12 23, 20:11)
Ir as susigundziau, kaip tik vakare prie Mandarino netoli buvau, uzsukau- zmoniu visai nedaug, o puslitrinis aliejus kosmetikos skyriuje, kaip ir Maximoj va toks http://ekopirk.lt/ek...kosu-aliejus-2/

Pigiau grybo. Kaži ryt dar bus ta akcija, ar šįvakar lėkt ieškoti?
Atsakyti

Gaila, kad Rimi neturim verysad.gif

QUOTE(InJe*kcija @ 2013 12 23, 19:22)

Esu turbūt paskutinioji pasiėmusi kakavsviestį smile.gif

Nea biggrin.gif Aš dar likau, Hippie per šventes atvažiuos į svečius wub.gif
Einu 3 pyragų ruošti- aguoninio, kokosinio juoduko ir šokoladinį turtuką biggrin.gif Bandysim su dukryte tik Paleo šventiniais valgiais lepintis rolleyes.gif Nes, tiek saldumynų galima pasigaminti, puiki proga thumbup.gif
Atsakyti
Išduokite paslaptį, kur rasti to aguoninio pyrago receptą? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(InJe*kcija @ 2013 12 23, 19:22)
Esu turbūt paskutinioji pasiėmusi kakavsviestį smile.gif

ir aš šiandien pasiėmiau. Tiesa , buvau nuvažiavusi šeštadienį, bet nesulaukiau savo eilės pašte, nes tiek žmonių buvo, būčiau pavėlavusi į darbą... doh.gif Tai nieko nepešusi išvažiavau, nors jau buvau atstovėjusi 20min.... doh.gif biggrin.gif

QUOTE(LumiLumi @ 2013 12 23, 19:23)
Siandien kepiau pirma karta, dviguba norma, buvo ka veikti  biggrin.gif  Rytoj isdalinsiu dalimis ir vesiuos i svecius. Kepiau didelej skardoj ir dar liko teslos tai padariau dar mums su vyru paragauti maziuka. Vyras ivertino labai gerai, man irgi skanus.

kepsiu ir aš... ax.gif O kažin iš vienos normos kokio dydžio aguoninis gaunasi? Pažiūrėjau kiek gramų aguonų dedasi, tai atrodo, kad labai mažas gaunasi, bet, turbūt jos išbrinksta... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2013 12 23, 19:38)
kepsiu ir aš...  ax.gif  O kažin iš vienos normos kokio dydžio aguoninis gaunasi? Pažiūrėjau kiek gramų aguonų dedasi, tai atrodo, kad labai mažas gaunasi, bet, turbūt jos išbrinksta...  rolleyes.gif

Mano kepimo skarda 30x23x5 cm, tai as pripyliau beveik pilna ir dar liko mazam pyrageliui dviem asmenim (matuoju pagal mano ir vyro rajuma) biggrin.gif

Taip, pabrinksta, bet ta pyraga dar ispurina isplakti baltymai.
Papildyta:
QUOTE(Laisvė @ 2013 12 23, 19:37)
Išduokite paslaptį, kur rasti to aguoninio pyrago receptą?  rolleyes.gif

http://vorastinkle.b...is-pyragas.html
Papildyta:
QUOTE(ivetacom @ 2013 12 23, 19:11)

Na as ji tai netycia uztaikiau apsipirkinedama ir puoliau forume rasyt ax.gif Apie puslitrinius ir as info nerandu g.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2013 12 23, 20:51)
Mano kepimo skarda 30x23x5 cm, tai as pripyliau beveik pilna ir dar liko mazam pyrageliui dviem asmenim (matuoju pagal mano ir vyro rajuma)  biggrin.gif

Taip, pabrinksta, bet ta pyraga dar ispurina isplakti baltymai.

4u.gif tai gal dvigubo nekepsiu... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2013 12 23, 19:52)
4u.gif tai gal dvigubo nekepsiu...  biggrin.gif

biggrin.gif su dvigubu tai man prailgo procesas ir mano blenderio indas netalpus, kroviau per kelis kartus tas aguonas biggrin.gif bet teks per kelias seimynas vaziuoti rytoj. Ir lai nebando to pyrago nepagirti gun_bandana.gif
Atsakyti
Nusipirkau skumbrės, išdarinėjau, įtryniau prieskoniais, rytoj gaminsiu. Kažin kaip pagaminti, kad būtų skanu? g.gif
Atsakyti
O skumbre zalia? Girdejau, kad labai skanu buna iskepta, bet vis neprisiruosiu vaziuot i turgu ir ieskot zalios skumbres.
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2013 12 23, 21:11)
O skumbre zalia? Girdejau, kad labai skanu buna iskepta, bet vis neprisiruosiu vaziuot i turgu ir ieskot zalios skumbres.

aha, žalia... O kaip ją kepti? Orkaitėje? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2013 12 23, 19:51)

Ačiū. Gimtadienio pyragas tikrai bus šitas thumbup.gif
Atsakyti