Įkraunama...
Įkraunama...

PALEO

QUOTE(jautiena @ 2013 12 23, 14:35)
Papildyta:
koki pratimuka? itariu plank'a  rolleyes.gif
fizinis apkrovimas svarbus ne tik raumenukam, bet ir kauliukam. jegos pratimai, lankstumo pratimai, bei svoriu kilnojimas yra vienas is geriausiu budu palaikyti sveikai kaulu masei. vartot kalcio papildus, valgyt daug kalcio turinti maista nera efektyvu be sportuko, nes organizmui nera priezasties kauliukais rupintis.

Taip taip, plank'as biggrin.gif Tik ten su visokiom modifikacijom - rankas perkilinėti, hantelį rankoj pakiloti lėtai
Atsakyti
Mergaites, kokosu aliejui Rimi akcija, viena stiklaini perki kitas dovanu. Man litras tekainavo 35 lt. Va teip.
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2013 12 23, 14:22)
Mergaites, kokosu aliejui Rimi akcija, viena stiklaini perki kitas dovanu. Man litras tekainavo 35 lt. Va teip.

o katras aliejus? ir spėju, kad po švenčių ir atoslūgių žmonių akcija jau kaip ir baigsis sad.gif
Atsakyti
Amrita Organic Coconut Oil, rasau is telefono, negaliu nuorodos ikelt, toks geltona etikete. Ten jam ir siaip akcija ir dar antra duoda nemokamai, nereik nei korteles nuolaidu. Paziurekit Rimi akciju zurnale, turi buti nurodyta iki kada akcija galioja. As jo neragavus, bet vistiek priciupau, nes maniskis jau baigesi.

Va radau, iki gruodzio 27 dienos akcija, ten zurnale tai maziukai stiklainiukai parodyti, o as prigriebiau du po 500ml.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LumiLumi: 23 gruodžio 2013 - 14:48
QUOTE(jautiena @ 2013 12 23, 14:35)
zinai ka, paesk tu kokiu bulviu ar ryziu, ar dar ko, pasidaryk sau "carb loading" t.y. angliu uzkrovimo diena ir viskas bus gerai  cool.gif

Nu gal ne, o tai vel kandida puotaus:) Ryte obuoli sugriauziau, Rokas liepe, tai va , visa diena prie popierizmu dirbu, net pamirsau pagalvoti kaip jauciuosi:)
Panos, jumi jau atsiunte Rokas tyrimu rezultatus? As negavau dar.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 23 gruodžio 2013 - 15:46
Negavau, laukiu visą dieną...tikiuosi šiandien atsiųs 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2013 12 23, 15:22)

nu, ir sugundei, nulėkiau miestan, į tą Rimi (Palangoj) lentynoj Cecil kokosų aliejus švenčių proga pabrangintas 210 ml -16 lt, kai anksčiau būdavo ~12 lt. Na galvoju, mat šunes vis vien pamėginsiu- kasoj sako ta akcija galioja tik Aniros aliejui. O kur anas yr? blink.gif Nėra pas mus. Va ir akcija.
Supykau, silkę nusipirkau(pasiilgau, senai bevalgiau - vyras nemėgsta- tai neparveža.) ir tai buvo mano 5 apsilankymas šiemet mieste.
Atsakyti
Nu sakes blink.gif
Pas juos ir Anirai trisdesimt procentu nuolaida.
Va akciju zurnalas 22 puslapyje tas aliejus.

Bet va raso, kad kai kuriu pasiulymu galite nerasti mazose rimi parduotuvese.
Tai man siandien nuskilo reiskiasi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2013 12 23, 18:14)
Nu sakes  blink.gif
Pas juos ir Anirai trisdesimt procentu nuolaida.
Va akciju zurnalas 22 puslapyje tas aliejus.

Bet va raso, kad kai kuriu pasiulymu galite nerasti mazose rimi parduotuvese.
Tai man siandien nuskilo reiskiasi  blush2.gif

kurgi maža- save įvardija Hypermarket'u

Na bet ir man nuskilo- silkę labai senai valgiau tongue.gif

skaitau silkės etiketę silkė Clupea harengus, (gyvena Atlanto šiaurinėj dalyje) sužvejota gėluose vandenyse blink.gif
Tai Atlanto vandenynas- gėlo vandens telkinys?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo " voresta ": 23 gruodžio 2013 - 18:12
Buvau šiandien su Taša ir Hippie susitikt, fainuolės merginos thumbup.gif Tik pabėgau labai greit, nė nepamenu ar "ačiū" Hippie pasakiau doh.gif
O susitikimas vyko prie Rimi, tai aš irgi užlėkiau pažiūrėt to aliejaus. Nu ir ką, buvo tik Cecil. O to, kur laikraštuke- neradau. Pažiūrėjau dabar, kaina gaunasi apie 42 Lt. Tokia kaina gaunasi, kai Maxėj kosmetikai 40 proc būna smile.gif
Ramu čia šiandien, visos matyt šventėms ruošiasi, silkutes doroja smile.gif Aš jau vakarienei šiandien silkę valgiau smile.gif Aguoninį žadu ryt ryte kept, gal vaišinsiu ką nors.
Gražių jaukių švenčių visoms wub.gif
Atsakyti
QUOTE(cushy @ 2013 12 23, 08:11)
Mano kolegės nesuprastų tokių dovanėlių, deja  smile.gif  Cukrum vaišinsiu, tai bus patenkintos  biggrin.gif

Kolegėms įspūdį padarė ne tai, iš ko padarytas, bet kad rankų darbo biggrin.gif
O ko jau ten primakalavau tai nei viena nepaklausė smile.gif
Pati gavau dovanų šokolado, saldainių dėžučių.... Nieko valgomo doh.gif
Papildyta:
Esu turbūt paskutinioji pasiėmusi kakavsviestį smile.gif
Šiandien per pietų pertrauką lėkiau per pusę miesto į paštą, nes jo darbo laikas, kaip ir mano - iki 18val. doh.gif Dabar turiu visą kalną (bandau įsivaizduoti, kokius kalnus gavo ėmusios po 1kg) skaniausiai kvepiančio sviesto cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo InJe*kcija: 23 gruodžio 2013 - 18:19
QUOTE(cushy @ 2013 12 23, 18:18)
Aguoninį žadu ryt ryte kept, gal vaišinsiu ką nors.

Siandien kepiau pirma karta, dviguba norma, buvo ka veikti biggrin.gif Rytoj isdalinsiu dalimis ir vesiuos i svecius. Kepiau didelej skardoj ir dar liko teslos tai padariau dar mums su vyru paragauti maziuka. Vyras ivertino labai gerai, man irgi skanus.
Atsakyti