Įkraunama...
Įkraunama...

PALEO

QUOTE(Nidulia @ 2013 12 22, 22:41)
... Pasirodo, visi suvalgyti angliavandeniai pirmiau paverčiami kūno riebalais, o tik paskui naudojami energijai gaminti...

kaip kaip? kur? kur?
user posted image
Atsakyti
Dar aiskiau pasidare biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(InJe*kcija @ 2013 12 22, 22:58)
Kalėdinės dovanėlės kolegėms paruoštos biggrin.gif Elatos šokoladas smile.gif

Mano kolegės nesuprastų tokių dovanėlių, deja smile.gif Cukrum vaišinsiu, tai bus patenkintos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 12 23, 00:41)

Tavo atveju, apribojus angliavandenius, tavo kūne sukaupti riebalai buvo sunaudoti, ir dabar tau, matyt, trūksta energijos šaltinio.

Nebuvo pas mane ką naudoti..aš gi perėjusi prie paleo nuo pirmos dienos vis šliaužiau doh.gif O svoris daugmaž tas pats liko.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 12 23, 00:41)
Pasirodo, visi suvalgyti angliavandeniai pirmiau paverčiami kūno riebalais, o tik paskui naudojami energijai gaminti. Kai valgoma daug angliavandenių- riebalų pagaminama daugiau nei sunaudojama energijai gaminti.

uzmuskit, bet situo tai netikiu. manau, kad tik nesunaudota energija is angliavendeniu pavirsta riebalais, o ne atvirksciai. nors.... pamitus paleo ilgesni laika, na kad ir menesi kita ir paskui uzvalgius daugiau angliu jie ne mirkt ir ant pilvo ar siknos riebalu pavidalu sypsos wink.gif nes pats savo noru juk prisijaukinai sau kitus balansus, nei anksciau buvo... ir organizmas gaves angliu jau atsimena, kad neseniai buvo angliu badas, todel jam reikia prikaupti atsargu, o tai yra riebalu. taigi dar karta irodo, sitas paleo, tai visam gyvenimui, o ne tik svorio metimui trumpa laika. anksciau kai valgydavot normaliai, nuo vienos bulkutes ar bananu poros nieko nenutikdabo, o dabar viskas kitaip.
Atsakyti
Merginos o gal vis gi mazai riebalo naudojate, Kwasniewski raso, kad kai zmones labai jau baidosi angliavandeniu, o riebalu per mazai valgo, energija imama is baltymu. O kad tokiu budu ja gauti organizmas turi atlikti didziuli darba, is 100gr baltymu gauna 50gr angliavandeniu ir daug toksinu, tokiu budu zmogus neturi pakankamai energijos ir dar kepenis labiau apkrauna. Dar del per didelio suvalgyto baltymu kiekio ir plaukai gali slinkti.
Atsakyti
QUOTE(Wallis @ 2013 12 23, 11:02)
uzmuskit, bet situo tai netikiu. manau, kad tik nesunaudota energija is angliavendeniu pavirsta riebalais, o ne atvirksciai. nors.... pamitus paleo ilgesni laika, na kad ir menesi kita ir paskui uzvalgius daugiau angliu jie ne mirkt ir ant pilvo ar siknos riebalu pavidalu sypsos wink.gif nes pats savo noru juk prisijaukinai sau kitus balansus, nei anksciau buvo... ir organizmas gaves angliu jau atsimena, kad neseniai buvo angliu badas, todel jam reikia prikaupti atsargu, o tai yra riebalu. taigi dar karta irodo, sitas paleo, tai visam gyvenimui, o ne tik svorio metimui trumpa laika. anksciau kai valgydavot normaliai, nuo vienos bulkutes ar bananu poros nieko nenutikdabo, o dabar viskas kitaip.

tai nėra visi paleo, čia tik gliukogenikai, čia tik tie, kurių kvėpavimas tą rodo- jis dažnas ir oro sulaikymas trumpas, o pH indeksas virš 7.
jei organizmas yra ilgai veikiamas tokiomis didelėmis cukraus dozėmis ir kartu didelėmis insulino koncentracijomis, išsivysto apsauginė reakcija. . Gali atsirasti audinių hiperjautrumas insulinui. Tokiu atveju visa gliukozė patenka į ląsteles virsta kūno riebalais, o kraujyje nuolat labai žemas gliukozės kiekis arba jis labai greitai ir žemai nukrinta iškart pavalgius. Apie tokį žmogų sakoma, kad „valgo, bet nepavalgo, tik pampsta“. Toks medžiagų apykaitos sutrikimas vadinamas gliukogeniniu arba tiesiog hipoglikemija.

iš visų disbalansų išeinama, taigi, tik žinoti reikia- kaip teisingai tą daryti. Pasidariusios tyrimą gauna ir instrukcijas.
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2013 12 23, 11:17)
Merginos o gal vis gi mazai riebalo naudojate

Pas mane didžioji dalis riebalai. Aš net bijau, kad padauginu jų, nes man skanu viskas riebiai smile.gif O dar kokosų užvalgau.
Atsakyti
Mano dukriukas šiandien Paleo mėnesį švenčia- oda 80 proc gražesnė (tik paskutinę savaitę giluminiai lyst pradėjo, bet nepalyginsi, kas buvo rolleyes.gif ) ir minus 5 kg biggrin.gif Atrodo tobulai wub.gif
Atsakyti
tai dabar paskatink per šventes prisivalgyt visko - kad supratimas, kad šitaip daryti neverta, ateitų iškart ir visam laikui mirksiukas.gif
Atsakyti
Šelma, džiugu girdėti wub.gif Šaunuolė tavo mergina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 12 20, 23:02)
labas, voresta, mano akne atsinaujina, itariu, kad ji ne maisto pagrindu doh.gif  verysad.gif

nebezinau, ko griebtis g.gif
gal as cia ne i tema, bet probegom teko skaityti, kad jeigu akne ne bakteriniu pagrindu, o organizme uzsiveises grybas, tuomet mazai angliu turinti mityba niekuo nepades g.gif

Papildyta:
QUOTE(SOWELU @ 2013 12 22, 22:01)
... Dėl sporto, tai sakė užtenka kartą į savaitę apkrauti raumenukus - net pratimą parodė pas mane ant kilimo biggrin.gif
koki pratimuka? itariu plank'a rolleyes.gif
fizinis apkrovimas svarbus ne tik raumenukam, bet ir kauliukam. jegos pratimai, lankstumo pratimai, bei svoriu kilnojimas yra vienas is geriausiu budu palaikyti sveikai kaulu masei. vartot kalcio papildus, valgyt daug kalcio turinti maista nera efektyvu be sportuko, nes organizmui nera priezasties kauliukais rupintis.

QUOTE(Nidulia @ 2013 12 22, 19:32)
Tai, kad as dar durnesne, nes nebesuprantu nieko. Juk jau 4 menesius angliu gaunu mazai, tik is darzoviu, grieztai ir saziningai, o riebalu - pakankamai, tiek augaliniu, tiek gyvuliniu, tai kodel pas mane gliukogeninis nukrypimas ir kodel as  kuri laika esu visai be energijos, kuri jau buvo atsiradusi, bet eme vel nykti?

zinai ka, paesk tu kokiu bulviu ar ryziu, ar dar ko, pasidaryk sau "carb loading" t.y. angliu uzkrovimo diena ir viskas bus gerai cool.gif
Atsakyti