QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 12 20, 23:02)
labas, voresta, mano akne atsinaujina, itariu, kad ji ne maisto pagrindu
nebezinau, ko griebtis
gal as cia ne i tema, bet probegom teko skaityti, kad jeigu akne ne bakteriniu pagrindu, o organizme uzsiveises grybas, tuomet mazai angliu turinti mityba niekuo nepades
Papildyta:
QUOTE(SOWELU @ 2013 12 22, 22:01)
... Dėl sporto, tai sakė užtenka kartą į savaitę apkrauti raumenukus - net pratimą parodė pas mane ant kilimo
koki pratimuka? itariu plank'a
fizinis apkrovimas svarbus ne tik raumenukam, bet ir kauliukam. jegos pratimai, lankstumo pratimai, bei svoriu kilnojimas yra vienas is geriausiu budu palaikyti sveikai kaulu masei. vartot kalcio papildus, valgyt daug kalcio turinti maista nera efektyvu be sportuko, nes organizmui nera priezasties kauliukais rupintis.
QUOTE(Nidulia @ 2013 12 22, 19:32)
Tai, kad as dar durnesne, nes nebesuprantu nieko. Juk jau 4 menesius angliu gaunu mazai, tik is darzoviu, grieztai ir saziningai, o riebalu - pakankamai, tiek augaliniu, tiek gyvuliniu, tai kodel pas mane gliukogeninis nukrypimas ir kodel as kuri laika esu visai be energijos, kuri jau buvo atsiradusi, bet eme vel nykti?
zinai ka, paesk tu kokiu bulviu ar ryziu, ar dar ko, pasidaryk sau "carb loading" t.y. angliu uzkrovimo diena ir viskas bus gerai