Įkraunama...
Įkraunama...

PALEO

QUOTE(norala @ 2013 12 22, 12:23)

mano tyrime daug maž viskas normaliai smile.gif
Žinau tik , kad reikia sultinių ar gliukozamino pagerti ir psio smile.gif

Tai šaunu, kad daugmaž stabiliai laikaisi.
Gal ne paslaptis- koks tavo šlapimo pH ir tankis?
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 12 22, 01:00)
. Net jei tau leis  kirsti pieno baltyma, o tave nuo jo bers ar strigs virskinimas, tu jo negalesi valgydi pati, savo noru tu jo nevalgysi

Bandysiu grietinėlės dar kartą po pertraukos, gal tie spuogai ir nuovargis dėl mmm buvo g.gif Vis neprarandu vilties biggrin.gif

Dėl tyrimo. O nuotolinis toks pats tikslus, kai akis į akį? Tarkim, labai ščyriai rodiklius surašysiu, bet vyzdžio gi man per atstumą neapžiūrės g.gif
Atsakyti
Taigi pati ir apžiūrėsi tą vyzdį pagal pavyzdį, kaip ir visa kita, surašysi ir nusiųsi mirksiukas.gif
Atsakyti
Dar vienas kavos minusas
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 12 22, 12:31)
Tai šaunu, kad  daugmaž stabiliai laikaisi.
Gal ne paslaptis- koks tavo šlapimo pH ir tankis?

neįsivaizduoju biggrin.gif
kai atsiųs ( gal rytoj ) tą grafikėlį, tai parašysiu smile.gif
Atsakyti
a, supratau. Jis namuos atsipūtęs, neskubėdamas viską sudėlios ir surašys.
Džiaugiuos, kad Lietuvoj išvis atsirado toks žmogus, kuris tą tyrimą daro . Iki jo-buvo tik teorija HS.
Atsakyti
vakar susigalvojau panna cotta pasidaryti. neseniai maniskis buvo pirktines parsitempes, permeciau akim ingridientus: grietinele, kokospienis, jogurtas, cukrus, zelatina - pasivaisinau - na skani rupke, o ir pasigaminti lengva.
taigis vakar pakaitinau 200ml grietineles su vaniles ankstim, iverciau apie 200ml kokoso "grietines" - ta kieta puse nusistovejusios skardines, pora saukstu medaus ir parugstinimui - pora saukstu naturalaus jogurto, imaisiau zelatina, supilsciau i mazus indelius ir palikau galutinai atvest. ir tada i saldytuva.
maniskis vakare ratus virtuvej suka ir klausia ar galima jau panna cotta valgyt. sakau, aisku, sustinge jau seniai turi but. anas paragauna ir tfu, kas per bjaurybe! sakau, ka pezi, juk gamindama ragavau ir atsiragaut negalejau - skanumelis! einu pati testuot. o ten - kasciaperrugstynes! prisedau pamastyt - aaaa - jogurto pagaminau biggrin.gif tie du saukstai naturalaus ir gyvo! jogurto paverte visa mano panna cotta i riebu jogurteli. na ir gerai. viskas bus man, nes maniskis nevalgys biggrin.gif

QUOTE(" voresta " @ 2013 12 22, 13:16)
atsiknistu jau nuo tos kavos, atsibodo!!!
Papildyta:
QUOTE(" voresta " @ 2013 12 22, 13:52)
a, supratau. Jis namuos atsipūtęs, neskubėdamas viską sudėlios ir surašys.
Džiaugiuos, kad Lietuvoj išvis atsirado toks žmogus, kuris tą tyrimą daro . Iki jo-buvo tik  teorija  HS.
kol kas is atsiliepimu cia, nepastebejau dideles naudos tu tyrimu, apart tik kad bye bye pinigeliam.
Atsakyti
QUOTE(Migdolė* @ 2013 12 21, 18:01)
Laba smile.gif

Musu seimyna su paleo jau 3 savaites ir ka galiu pasakyti unsure.gif
I mesa negaliu nei paziuret, ne pagalvot, pykina ir viskas. Kodel taip galetu buti? Vaikai irgi nelabai valgo..Ir ghee, kuris pirmas kelias savaites buvo be galo skanus, slykstus paliko. Tik vyrui mesa visada gerai, bet jis ir batono salia pasideda biggrin.gif 

Papildyta:
Pradedu abejoti, kad mums pavyks buti tikrais paleo. Vistiek namuose visada batono yra, vyras ir vaikai valgo,  radau pirkti be glitimo miltu, tai galvoju pati namie kepti batona. Miltai tik del glitimo blogis, ar dar del kazko?

Sveika,na musu seima ir paleo 3 sav,bet mes su vyru kaifuojam,o va dukryte dar nuomones neturi,bet ji gauna vaisiu ,varskes karta savaitej isverdu ir kokia kruopa.
Labai smagu,kad mes su vyru jauciames puikiai.Mb vaisinamas saldumynais atsisako,nes nebenori,o jis nei dienos nepraleisdavo be saldainiu,sausainiuku.Dziaugiames ,kad aosipirkti tapo paprasciau.As daznai valgau zuvi,aisku ne pacios pagauta bigsmile.gif ,bet mityba pakankamai ivairi.
Nors anksciau ir negalejau skustis odos bukle,bet paskutine savaite gavau komplimentu bigsmile.gif
Per 3 sav -3.kg pamesti,bet jie nukrito per pirmas 2 sav,dabar stovi vietoje ,bet gali buti,kad netinka man varske.Pora kartu tik valgiau ir stipriai po to skaudejo sanarius.Nezjnau ar tai susije...
Galvoju sausi daryt whole 30be pieno produktu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spingsuliukas: 22 gruodžio 2013 - 15:57
QUOTE(jautiena @ 2013 12 22, 15:54)
Papildyta:
kol kas is atsiliepimu cia, nepastebejau dideles naudos tu tyrimu, apart tik kad bye bye pinigeliam.

na, sakykim be tyrimo Nidulia būt pradėjus sultinių terapiją, be tyrimo visai neaišku, į kurią pusę einama. Tyrimo metu užfiksuoti parametrai, pakartotino tyrimo(ar jau savarankiškai atliktų ) metu rodo dinamiką ir kryptį.
Be to, tyrimų rezultatų nė vienas dar negavo- tad ir kalbėti nėr labai apie ką.
O tie pinigėliai nėra tokie ir dideli, ypač nuotolinio. Vienas nesuvalgytas tortas atpirks.
Pvz pirmą syk dariausi tą tyrimą vos tik atsirado tokia galimybė vien dėl jo eigos supratimo- pasižiūrėjimo- kaip naudojami ir kokie naudojami prietaisai, paskui - dėl palaikymo kompanijos vyrui. Tai šiai dienai turiu savo trijų tyrimų rezultatus, tačiau dabar jau visus reikalingus prietaisus turiu, galiu pasimatuoti ir, jei man bus neaišku, galiu konsultuotis.
Ir man negaila nė vieno tam išleisto lito. Už tuos kelis litus aš nusipirkau ramybę dėl savo sveikatos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo " voresta ": 22 gruodžio 2013 - 17:15
Elata wub.gif Apsilankė ir pas mane Kalėdų senelis wub.gif Ačiū už šiltus palinkėjimus smile.gif Atnešė kaimynė va tik ką, paštininkė manęs namie nerado, tai perdavė biggrin.gif O aš jau dantis išsivalius... Ai, visvien ragausiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 12 22, 18:00)
. Už tuos kelis litus aš nusipirkau ramybę dėl savo sveikatos.

O as tai nusipirkau NEramybe biggrin.gif Visai dabar sedziu pasimetusi. Ypac nezinia, ka daryti su nervu sistema ir simpatiniu nukrypimu. Na, palauksiu Roko isvadu, pasiziuresiu, gal pareis namo mano zinios, nes kol kas, man viskas isgaravo ir makaules. Tik ar imanoma, kad su gliuko nukrypimu, organizmas imtu energija is riebalu? Juk pagal mano nukrypima, as imu energija is anglies, taip? Tada man butu aisku, kodel dabar neturiu energijos, nes angliu gaunu mazai, tai ju nepakanka, kad energijos uztektu, susidare deficitas. Organizmas neturi is kur gauti kuro, tai ir sedziu nuleipusi.
O jei toks dalykas imanomas, kad su gliuko nukrypimu, organizmas energija ima is riebalo, tai nejaugi as jo nepakankamai valgau? Taip gaunasi, kad kol turejau sioki toki riebala ant sonu, organizmas, nepakankamai gaves jo ir mano suvalgyto riebalo, prisidurdavo riebaliuko nuo mano sonu. Dabar, kai ant sonu nebeliko riebaliuko, organizmas nebeturi is kur prisidurti, tai ir sedziu nupiepusi, be jegu. Atsekus visa mano keturiu paskutiniu menesiu mityba, pastarasis variantas atitinka, nes jau 4 menesius, anglis gaunu tik is darzoviu grieztai. O gal man truksta jegu, nes miegu paskutiniu metu tik 6 valandas, bet keliausi tai del to, kad atsibundu, o ne del to, kad kazkas mane pazadintu po 6 valandu. Tai tureciau suprasti, kad organizmui tik tu 6 valandu ur tereikejo savo atstatymui ir remontui, bet kodel as tuomet nesijauciu pailsejusi ir laiminga, o su kiekviena diena jauciuosi vis labiau pavargusi ir beenerge?
Man turbut butu tikslinga dar pasidaryti gliukozes kieki kraujyje? Tai reiskia, kad galiu is ryto nukeliauti pas anyta ir su gliukomaciu pasimatuoti savo cukru. Jei jis per zemas, ar tai galetu buti mano jegu ir energijos neturejimo priezastimi?
Kiek supratau, pagal savo nukrypimus, tai galiu valgyti visokiu rusiu riebala, varske, kaiusus ir panasiai. Tik va kavute, tai jau mano priesas, ane?
Zodziu, negaliu sau atsakyti nei I viena klausima, tai ka veike mano galva ir smegenys, kuomet as 4 menesius viska nagrinejau, skaiciau ir mokiausi. Taip iseina, kad as nieko neismokau?
Mergai, gal turit kokiu komentaru, jei netingit, pasisakykit, ka?smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 22 gruodžio 2013 - 19:41
QUOTE(Nidulia @ 2013 12 22, 20:34)
O as tai nusipirkau NEramybe  biggrin.gif Visai dabar sedziu pasimetusi. Ypac nezinia, ka daryti su nervu sistema ir simpatiniu nukrypimu. Na, palauksiu Roko isvadu, pasiziuresiu, gal pareis namo mano zinios, nes kol kas, man  viskas isgaravo ir makaules. Tik ar imanoma, kad su gliuko nukrypimu, organizmas imtu energija is riebalu?

na, mieloji, dabar visi klausimai jau ne man turi būt adresuojami.

Man turbut butu tikslinga dar pasidaryti gliukozes kieki  kraujyje? Tai reiskia, kad galiu is ryto nukeliauti pas anyta ir su gliukomaciu pasimatuoti savo cukru. Jei jis per zemas, ar tai galetu buti mano jegu ir energijos neturejimo priezastimi?

kaip aš suprantu, tai pas gliukogenikus žemiausiai cukrus krenta praėjus kuriam laikui po valgio- aš nesu matavus, tik skaičius. Pasiskolink, jei duos, gliukomatį- pasižiūrėk visą dieną koks kitimas.
Kiek supratau, pagal savo nukrypimus, tai galiu valgyti visokiu rusiu riebala, varske, kaiusus ir panasiai. Tik va kavute, tai jau mano priesas, ane?
Zodziu, negaliu sau atsakyti nei I viena klausima, tai ka veike mano galva ir smegenys, kuomet as 4 menesius viska nagrinejau, skaiciau ir mokiausi. Taip iseina, kad as nieko neismokau?
Mergai, gal turit kokiu komentaru, jei netingit, pasisakykit, ka?smile.gif
nespirgėk taip, gausi išvadas ir nurodymus- nenumirsi dar, kol gausi. biggrin.gif
Kiek aš suprantu- tau skalpe tikrai nesireiškė žvynelinė, nes ji ne su tuo disbalansu draugauja. Kas buvo, tas- bet tik ne žvynelinė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo " voresta ": 22 gruodžio 2013 - 20:19