Įkraunama...
Įkraunama...

PALEO

Issiunciau uzklausa del kainos, ziuresim ka atrasys.
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2013 12 21, 23:15)
Issiunciau uzklausa del kainos, ziuresim ka atrasys.

Jeigu nerasi, rašyk. Kaip tik turiu vieną lyšnąwink.gif
Atsakyti
Jo kaina 47,97, plius 17 Lt už pakavimą ir siuntimą, man jau atrašė mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas vakaras
LumiLumii ,jei sugalvotum pirkti,tai gal ir mane prijungtum? ax.gif siuntimas pigiau kainuotu
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2013 12 21, 19:56)
Už leidimą pieno riebalams išbučiuočiau  biggrin.gif  Smagu, kad gerai viskas  thumbup.gif  Pavasariop, gyvenimo tempui sulėtėjus, ir aš tyrimo norėsiu  rolleyes.gif

Leidima pagal nukrypimus, gali gauti, bet turesi atkreipti demesi I asmeninius rodiklius. Net jei tau leis kirsti pieno baltyma, o tave nuo jo bers ar strigs virskinimas, tu jo negalesi valgydi pati, savo noru tu jo nevalgysi:)
QUOTE(JolkitaS @ 2013 12 21, 20:09)
Tai gal vis gi geriau protingai apriboti vaisius, negu ju visai atsisakyti. Pvz., man nepasiteisino visiskas ju nevalgymas. Pas mane buvo gliukogeninis disbalancas, kas reiskia energijos gamyba tik is angliavandeniu. nevalgiau jokio vaisiaus apie 5men, ko pasekoje taip nuvaziavau i ketogenine puse, kad dabar trecias menuo nesugebu grizt atgal. I meniu tenka grazinti grikiu, ankstinius, vaisius ir net deserta viena per savaite. Keistai skamba mano valgiarastis Paleo temoj, nu bet taip yra dabar pas mane  doh.gif

Jei disbalansas gliukogeninis, tai dar nereiskia,kad energija gaminiesi is anglies. pas mane gliukogeninis, bet organizmas energij gamina is riebalo:)

Kaip nekeista - gliukogenike, bet energija orgnizmas ima is riebalo. Liepta po puse obuolio suesti, nes gliukozes jau mazoka, del to energija eme vairuoti I apacia. Elektrolitai per aukso viduriuka.
simpatinis nukrypimas-kaip ir maniau. Iki siol, ilga laika lakiau vaistus nuo depresijos su paniko atakomi.
anaerobinis nukryimas.
Kvepavimas rugsejo menesi buvo 10, siandien ryte matavausi=9.2
Zodziu, is akies vuzdzio, negalima nieko spresti, nes pas mane mazas kaip zirnis o pas dukra-didelis, per visa aki, bet mes abi turime gliukogenini nukrypima.
Is tos laimes, kad baigesi tyrimas, iki kurio buvau itampoje, prilakiau bruto sampano, priedziau puszalio, ant lauzo kepto jautienos steiko ir sedziu dabar visa laiminga:D:D:D
voresta, nebark 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 12 22, 01:00)

Zodziu, is akies vuzdzio, negalima nieko spresti, nes pas mane mazas kaip zirnis o pas dukra-didelis, per visa aki,  bet mes abi turime gliukogenini nukrypima.

vyzdžio dydis byloja apie būklę simpatinėj- parasimpatinėj pusiausvyroj, ir nesiriša su gliukogenine-ketogenine. Bet mažas vyzdys- pas parasimpatikus, o ne simpatikus- tai kaip čia išein?
Ach, matai, visgi anaerobinis- kaip gerai, kad pagaliau išsiryškinai- sultiniai ne tau, mieloji.
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 12 22, 01:17)
vyzdžio dydis byloja apie būklę simpatinėj- parasimpatinėj pusiausvyroj, ir nesiriša su gliukogenine-ketogenine. Bet mažas vyzdys- pas parasimpatikus, o ne simpatikus- tai kaip čia išein?
Ach, matai, visgi anaerobinis-  kaip gerai, kad pagaliau išsiryškinai- sultiniai ne tau, mieloji.

ir liuks, as jo taip ir neissiviriau, kaulai suniui atiteko:D:D
Nu va, as su mazu vyzdziu, bet simpatinis nukrypimas. Voresta, nepamirsk, kad pas mane buta tam tikru ligu ir vaistu:)
Atsakyti
Labas rytas. Nekenciu pianino. Nu kur kaimynu sazine? Kai darbo diena tai ryte tylu ir ramu. Kaip tik savaitgalis taip ir baladoja klavisais nuo ankstyvo ryto. Paskui sliauzioju kaip zombis. O pianinas tiesiai virs mano miegamojo. Ot velniai...
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2013 12 22, 10:58)
Labas rytas. Nekenciu pianino. Nu kur kaimynu sazine? Kai darbo diena tai ryte tylu ir ramu. Kaip tik savaitgalis taip ir baladoja klavisais nuo ankstyvo ryto. Paskui sliauzioju kaip zombis. O pianinas tiesiai virs mano miegamojo. Ot velniai...

na jei tu jiem niekad nesakei, kad tau trukdo pamiegot, tai jie to nė nežino. Parašyk kalėdinį sveikinimą ir kartu jame išreikšk tokį norą- kad iki tos ir tos val tau leistų pamiegot. O ką žinai, gal suveiks.
Gyvenu dvibučiam, mano kaimynka vyturys, o aš pelėda, mėgstanti parpti prie praviro stoglangio, šalia kurio tolėliau kyšo kaiminkos kaminas . Tai kai jinai ryte anksti užkuria pečių ir yra vėjas iš pietų, tai dūmai varo tiesiai į miegamajį.
Iki tol kol nepaprašiau, kad būk gerutė, jei vėjas pučia pietinis, tai nekurk pečiaus be 9 val. Na, ir dažniausiai atsižvelgia.
Mudvi per 25 kartu vienam name pragyventus metus nė sykio nesibarėm. Jei kyla kokia problema, šnekamės kaip ją spręst.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo " voresta ": 22 gruodžio 2013 - 10:23

he he, as specialiai issirinkau modernu pianina, kuris turetu salyga groti pasijungus ausines, todel kaimynams koncertus darau labai retai smile.gif galiu grot tiek 7 ryte, tiek 23 val vakare. cia jei turi muzikos instrumenta, net buta sunku gauti ir yra nustatytos tam tikros valandos, kada galima grot, o kada ne...
O musu kaimyneliui tai irgi nepavydziu, nes musu gyvenamo kambario siena su jo miegamuoju siejasi biggrin.gif bet gal nesigirdi labai, nes man toks vaizdas, kad mes cia vieni gyvenam... tongue.gif
Atsakyti

Pažįstamas jausmas - pas mus praeitais metais viršuj gyveno šeima, kurios vaikas savaitgaliais nuo 8 ryto pradėdavo brazdint pianinu.. smile.gif Bet man tai netrukdė, nes miegot nemėgstu ilgai net savaitgaliais smile.gif
O šiaip dėl kaimynystės - dvibutyje santykiai su kaimynais kitokie. Tu žinai kas ten gyvena, kokie maždaug įpročiai ir t.t., o daugiabučiuose tai vienas kito nepažįsta, visi svetimi.. Džiaugiuosi, kad bent mes su artimiausiais kaimynais neblogai sutariam. Na arbatėlės vieni pas kitus gerti neinam, bet ar pagalbos, ar šiaip "degtukų paprašyti" bet kada galėtume nueiti.
Papildyta:
QUOTE(Wallis @ 2013 12 22, 12:08)
O musu kaimyneliui tai irgi nepavydziu, nes musu gyvenamo kambario siena su jo miegamuoju siejasi biggrin.gif bet gal nesigirdi labai, nes man toks vaizdas, kad mes cia vieni gyvenam... tongue.gif

Mano kambario siena su kaimynų mergaičių kambariu siejasi, tai kol kas skundų nesulaukiau, nors kartais garsiai leidžiu muziką ir dainuoju biggrin.gif
Papildyta:
Į paleo temą - dariau vakar Elatos šokoladą, bet su normalia kakava (praeitąsyk naudojau tą paprastą, kur 11proc prekybcentriuos būna). Nu ir ką - ir gavosi taip skanu, kad šįkart net mano sugyventinei įtiko biggrin.gif Darysiu šiandien šokoladukų ir nešiu ryt kolegėm į darbą kaip kalėdines dovanėles smile.gif
Papildyta:
Ir dar ne į paleo temą biggrin.gif
Šįryt visą rytą klausau: http://www.youtube.c...h?v=T0pjUL3R4vg
Kad man tokį vyrą wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 12 22, 01:00)
Is tos laimes, kad baigesi tyrimas, iki kurio buvau  itampoje, prilakiau bruto sampano, priedziau puszalio, ant lauzo kepto jautienos steiko ir sedziu dabar visa laiminga:D:D:D
voresta, nebark  4u.gif

Labukas, tu šampano, o aš po tyrimo taip norejau valgyti( kadangi laikas gerokai pasislinko į priekį ), kad puse kakavinio-kokosinio juoduko suvalgiau su kava, kurį užmaišiau staigiai kol Rokas velavo... blush2.gif Nu, koks skanus... šakes smile.gif Elata 4u.gif

mano tyrime daug maž viskas normaliai smile.gif
Žinau tik , kad reikia sultinių ar gliukozamino pagerti ir psio smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norala: 22 gruodžio 2013 - 11:23