Įkraunama...
Įkraunama...

PALEO

QUOTE(LumiLumi @ 2013 12 21, 21:13)
Kokia jo kaina? Is kur pirkote?  4u.gif

esu dabar Kijeve, tai cia ir pirkau, mokejau vos 10lt. pigiai cia
Atsakyti
QUOTE(SOWELU @ 2013 12 21, 18:44)
Na va, aš jau po tyrimo smile.gif
Ilgokai viskas užtruko. Vargšas Rokas kiekvienai tiek dėmesio reikia skirti, tiek paskaičiuoti visko  doh.gif
Žodžiu pas mane disbalansų didelių nėra  rolleyes.gif Tik organizmas vis dar energijai naudoja daugiau angliavandenius, todėl ir jaučiuosi dar neatgavusi energijos pilnai. Ir dar kažkaip su elektrolitais negerai..nes ir į vieną ir į kitą pusę svyravimai yra.. Tiksliai negalėjo pasakyti..yrimas atliekamas tik dieną..reiktų matuoti ir ryte ir vaskare dar viską.
Tai prisakė sultinį gerti, kokosų aliejaus daugiau ir pieno riebalų. Tikslesnius maitinimosi paskaičiavimus gausiu poryt. Kadangi nukrypimų didelių nėra, tai galiu vaisių valgyti ax.gif

saunu. aciu kad daliniesi!
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 12 21, 21:15)
o mane snd vos ne durne isvadino mano..... manikiurininke! vaidina isilavinusi zmogu, su medicininiu isilavinimu...pasake kad ko jau ko, bet is manes nesitikejo tokios nesamones, nevalgyti cukraus!
pasake, kad rcukrus vienintelis maistas smegenims, ir kad riebalai nesiskaido be cukraus. ir kad tai visiem zinoma, kad duos man pasiskaityt pries 30 m knygu is kuriu ji mokesi..
ir kad be cukraus (zmonem su cukralige) isivysto alzhaimeris, nes jie nevalgo cukraus.
reiktu pastebeti, kad ji turi labai daug antsvorio, ir padideusi cukru, zingsnis iki diabeto.  o kai pasakiau , kad as jauciuosi zymiai geriau be cukraus- pasake kad to negali but!
mol gali nevalgyt bulku, tortu, bet sokolada butina! nes patapsiu durne.
hm, kazi kaip zmones anksciau isgyveno be cukraus?

neturejau jai ka pasakyt daugiau.....

nu keistuole kokia g.gif Tai cia ir knygu nereikia, jeigu ji su antsvoriu bet kokiu atveju sokoladas nepakeliui. kiekvienas dietologas zino, nereikia nei Paleo:)

Atsakyti
QUOTE(JolkitaS @ 2013 12 21, 20:15)
esu dabar Kijeve, tai cia ir pirkau, mokejau vos 10lt. pigiai cia

Jetus kaip faina 4u.gif
Atsakyti

neturejau jai ka pasakyt daugiau.....

reikėjo pasakyti, kad ir kiek ji cukraus valgo, o vis vien tik tokį darbelį dirba. Ne cukruj, matyt, esmė. mirksiukas.gif
Atsakyti
Voresta, cia jau butu skaudus spyris subinen. biggrin.gif

Prisireike ir man to matuoklio. O kur LT galima nusipirkti? Nes daznai is firmu tokius prietaisus reikia uzsakyti per imone g.gif bet man neiseis to padaryt. Kazin parduotu kaip pavieniam asmeniui g.gif Apsvieskit mane 4u.gif
Atsakyti

mol gali nevalgyt bulku, tortu, bet sokolada butina! nes patapsiu durne.

lotuliukas.gif Kartais, matau, šokolado valgymas nepadeda lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2013 12 21, 21:56)

Prisireike ir man to matuoklio. O kur LT galima nusipirkti? Nes daznai is firmu tokius prietaisus reikia uzsakyti per imone  g.gif  bet man neiseis to padaryt. Kazin parduotu kaip pavieniam asmeniui  g.gif  Apsvieskit mane  4u.gif

yess.gif Lumi irgi nori žinoti kur esanti .
Aš savajį pirkau iš čia kaip privatus asmuo. Atsiuntė. Mums tinka tik toks, kurio matavimo ribos yra 1000-1060, o dabar sąraše jo nematau.
Dabar pažiūrėjau čia matau, sąraše yra.
Išsiaiškink daugiau pati. Arba užprašyk Jolkitos tongue.gif , nes ir dvigubai sumokėjus gausis pigiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo " voresta ": 21 gruodžio 2013 - 21:27
QUOTE(" voresta " @ 2013 12 21, 21:25)
yess.gif Lumi irgi nori žinoti kur esanti .
Aš savajį pirkau iš čia kaip privatus asmuo. Atsiuntė. Mums tinka tik toks, kurio matavimo ribos yra 1000-1060, o dabar sąraše jo nematau.
Dabar pažiūrėjau čia matau, sąraše yra.
Išsiaiškink daugiau pati.  Arba užprašyk Jolkitos  tongue.gif , nes ir dvigubai sumokėjus gausis pigiau  biggrin.gif

Nesinori Jolkitos varginti, nors sumoketi dvigubai nebutu broblema blush2.gif

O, Avsista, teke turet reikalu, pasidomesiu. Aciu.

Taip, noriu zinoti ka issysioju. I ta tema, as panikoj, mm veluoja, bet testas neigiamas. Nu tokiu cirku nebuvo, kad savaite velintusi doh.gif
Atsakyti
Man mmm du mėnėsius vėluoja doh.gif Nebežinau ką galvoti..pamaudžia pilvą jau kokia savaitė ir vis nieko.
Atsakyti
QUOTE(SOWELU @ 2013 12 21, 21:44)
Man mmm du mėnėsius vėluoja  doh.gif Nebežinau ką galvoti..pamaudžia pilvą jau kokia savaitė ir vis nieko.

Ziema turbut doh.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(" voresta " @ 2013 12 21, 21:25)

Lyg ir yra, zemiau reiktu su pele pavaziuoti, kodas 01 H800014 . Ar sitas netinkamas?
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2013 12 21, 22:49)
Ziema turbut  doh.gif  biggrin.gif
Papildyta:
Lyg ir yra, zemiau reiktu su pele pavaziuoti, kodas 01 H800014 . Ar sitas netinkamas?

blush2.gif tinkamas tinkamas, mat aš savo iš pirmos lentelės išsirinkau, nr buvo 0110982 ir niekad nežiūrėjau žemiau, vis to nr ir žiūriu-o jo dabar nėr.
Svarbu, kad būtų kuo trumpesnis- čia jie 16 cm ilgio- nes kitaip paskui reiks litro sysiaus, kad apsemtų skalę.
Atsakyti