Įkraunama...
Įkraunama...

PALEO

QUOTE(JolkitaS @ 2013 12 21, 18:18)
Laba,

o kas atvede i Palei - sveikatos problemos, svorio ar kitos priezastys? Nevalgykit kiekvienu valgymu mesos ar net kiekviena diena nevalgykit jos. Baltymu saltinis yra ir varske, riesutai, pradziai galima palikti ir ankstinius jeigu taip labai mesos negalit valgyt. Svarbiausia neforsuoti pradzioj, o paskui prisijaukinsit ir mesa:)

Sveikatos problemos ir svori prie to pacio koreaguoju smile.gif
Tikrai padauginau tos mesos, tik pusrycius be jos valgydavom rolleyes.gif O dar keistas dalykas, kad druskos nebegaliu vartot, idejau i troskini ziupsneli ir jau per suru. Zodziu, idomus dalykai darosi unsure.gif
Atsakyti
Na va, aš jau po tyrimo smile.gif
Ilgokai viskas užtruko. Vargšas Rokas kiekvienai tiek dėmesio reikia skirti, tiek paskaičiuoti visko doh.gif
Žodžiu pas mane disbalansų didelių nėra rolleyes.gif Tik organizmas vis dar energijai naudoja daugiau angliavandenius, todėl ir jaučiuosi dar neatgavusi energijos pilnai. Ir dar kažkaip su elektrolitais negerai..nes ir į vieną ir į kitą pusę svyravimai yra.. Tiksliai negalėjo pasakyti..yrimas atliekamas tik dieną..reiktų matuoti ir ryte ir vaskare dar viską.
Tai prisakė sultinį gerti, kokosų aliejaus daugiau ir pieno riebalų. Tikslesnius maitinimosi paskaičiavimus gausiu poryt. Kadangi nukrypimų didelių nėra, tai galiu vaisių valgyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SOWELU @ 2013 12 21, 19:44)

Tai prisakė sultinį gerti, kokosų aliejaus daugiau ir pieno riebalų. Tikslesnius maitinimosi paskaičiavimus gausiu poryt. Kadangi nukrypimų didelių nėra, tai galiu vaisių valgyti

Už leidimą pieno riebalams išbučiuočiau biggrin.gif Smagu, kad gerai viskas thumbup.gif Pavasariop, gyvenimo tempui sulėtėjus, ir aš tyrimo norėsiu rolleyes.gif

Vakar puskiaulį sutvarkėm- vytinimui mėsos paruošiau, pasisūdžiau lašinukų rolleyes.gif Kaži kuriam laikui mums jo užteks g.gif
Atsakyti
QUOTE(SOWELU @ 2013 12 21, 19:44)
Na va, aš jau po tyrimo smile.gif
Ilgokai viskas užtruko. Vargšas Rokas kiekvienai tiek dėmesio reikia skirti, tiek paskaičiuoti visko  doh.gif
Žodžiu pas mane disbalansų didelių nėra  rolleyes.gif Tik organizmas vis dar energijai naudoja daugiau angliavandenius, todėl ir jaučiuosi dar neatgavusi energijos pilnai. Ir dar kažkaip su elektrolitais negerai..nes ir į vieną ir į kitą pusę svyravimai yra.. Tiksliai negalėjo pasakyti..yrimas atliekamas tik dieną..reiktų matuoti ir ryte ir vaskare dar viską.
Tai prisakė sultinį gerti, kokosų aliejaus daugiau ir pieno riebalų. Tikslesnius maitinimosi paskaičiavimus gausiu poryt. Kadangi nukrypimų didelių nėra, tai galiu vaisių valgyti ax.gif

pagaliau bent viena pasirodėt biggrin.gif
Pieno riebalai, sultinys tinka katabolikams- reiškia, kažkoks nukrypimas į tą pusę visgi yra?
O jei vis dar ant angliavandenių važiuoji, tai, jei valgysi vaisius ir toliau taip bus?
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 12 21, 20:04)
pagaliau bent viena pasirodėt  biggrin.gif
Pieno riebalai, sultinys tinka katabolikams- reiškia,  kažkoks nukrypimas į tą pusę visgi yra?
O jei vis dar ant angliavandenių važiuoji, tai, jei valgysi vaisius ir toliau taip bus?

Na man sultinį dėl elektrolitų disbalansų prisakė gerti. Nors nukrypimas didesnis į gliukogeninį ..Nors bijau sumeluoti kol neturiu po ranka tų lentelių.
O vaisiai duotų enegijos, kurios man dar trūksta..bet reiks paklausti dėl to persiorientavimo..juk teisingai - ir važiuosiu toliau ant anglių, jei juos padidinsiu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SOWELU: 21 gruodžio 2013 - 19:15
QUOTE(" voresta " @ 2013 12 21, 20:04)
pagaliau bent viena pasirodėt  biggrin.gif
Pieno riebalai, sultinys tinka katabolikams- reiškia,  kažkoks nukrypimas į tą pusę visgi yra?

Tai gal vis gi geriau protingai apriboti vaisius, negu ju visai atsisakyti. Pvz., man nepasiteisino visiskas ju nevalgymas. Pas mane buvo gliukogeninis disbalancas, kas reiskia energijos gamyba tik is angliavandeniu. nevalgiau jokio vaisiaus apie 5men, ko pasekoje taip nuvaziavau i ketogenine puse, kad dabar trecias menuo nesugebu grizt atgal. I meniu tenka grazinti grikiu, ankstinius, vaisius ir net deserta viena per savaite. Keistai skamba mano valgiarastis Paleo temoj, nu bet taip yra dabar pas mane doh.gif
Atsakyti
na, aš tik cekavyjuos, jis kalba, jis žino, ko jums reik ar nereik.
Aš - ne.
Papildyta:
QUOTE(JolkitaS @ 2013 12 21, 20:09)
Pas mane buvo gliukogeninis disbalancas, kas reiskia energijos gamyba tik is angliavandeniu. nevalgiau jokio vaisiaus apie 5men, ko pasekoje taip nuvaziavau i ketogenine puse, kad dabar trecias menuo nesugebu grizt atgal.

Va, todėl ir reikia prietaisiukų sekti savo būklei, kad laiku pamatyt pokyčius ir sureaguoti. Nes neprilakstysi pasitikrinti kas mėn.
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 12 21, 20:19)
na, aš tik cekavyjuos,  jis kalba, jis žino,  ko jums reik ar nereik.
Aš - ne.
Papildyta:

Va, todėl ir reikia prietaisiukų sekti savo būklei, kad laiku pamatyt pokyčius ir sureaguoti. Nes neprilakstysi  pasitikrinti kas mėn.

Va as irgi taip galvoju, todel ir isigijau aerometra(tik indo tinkamo nerandu, kazkoks didelis jis pas mane). Nes tuoj padauginsiu vaisiu nir persoksiu vel i gliukogenini.
Atsakyti
pas mane jo 16 cm ilgis, tai tokią aukštą stiklinaitę pritaikiau pradžiai, bet paskui visgi pirkau plasikinę menzūrą, kuri jam kaip tik, taip pakanka vos 100 ml skysčio, kad panirtų visas
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 12 21, 20:37)
pas mane jo 16 cm ilgis, tai tokią aukštą stiklinaitę pritaikiau pradžiai, bet paskui visgi pirkau  plasikinę menzūrą, kuri jam kaip tik, taip pakanka vos 100 ml skysčio, kad panirtų visas

eisiu ir as menzureles jieskot. Siandien ryte pasiskaiciavau kvepavima, tai vis dar minus 1 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(JolkitaS @ 2013 12 21, 19:29)
Va as irgi taip galvoju, todel ir isigijau aerometra(tik indo tinkamo nerandu, kazkoks didelis jis pas mane). Nes tuoj padauginsiu vaisiu nir persoksiu vel i gliukogenini.

Kokia jo kaina? Is kur pirkote? 4u.gif
Atsakyti
o mane snd vos ne durne isvadino mano..... manikiurininke! vaidina isilavinusi zmogu, su medicininiu isilavinimu...pasake kad ko jau ko, bet is manes nesitikejo tokios nesamones, nevalgyti cukraus!
pasake, kad rcukrus vienintelis maistas smegenims, ir kad riebalai nesiskaido be cukraus. ir kad tai visiem zinoma, kad duos man pasiskaityt pries 30 m knygu is kuriu ji mokesi..
ir kad be cukraus (zmonem su cukralige) isivysto alzhaimeris, nes jie nevalgo cukraus.
reiktu pastebeti, kad ji turi labai daug antsvorio, ir padideusi cukru, zingsnis iki diabeto. o kai pasakiau , kad as jauciuosi zymiai geriau be cukraus- pasake kad to negali but!
mol gali nevalgyt bulku, tortu, bet sokolada butina! nes patapsiu durne.
hm, kazi kaip zmones anksciau isgyveno be cukraus?

neturejau jai ka pasakyt daugiau.....
Atsakyti