Įkraunama...
Įkraunama...

PALEO

QUOTE(Azu @ 2013 12 20, 16:47)

>>>Azu, parašiau jums dvi asmenines žinutes su keliais klausimais...Gal nepastebėjot unsure.gif Tai paklausiu čia: Gal galėtumėt parašyti to kiniško vaisto, kuris gelbsti ir esant enurezei sudedamąsias dalis lotyniškais pavadinimais, ne rusiškais? 4u.gif Gal galit pasidalint bent keliom svetainėm iš kurių siunčiatės tuos papildus? Ačiū.

QUOTE(Gricė @ 2013 12 20, 17:36)
Ir aš šiandien gavau. Ačiū Hippie 

Šaunu thumbup.gif

QUOTE(taša @ 2013 12 20, 21:55)
Hipii, susirasysim dar pirmadieni 4u.gif

OK wink.gif

QUOTE(Gricė @ 2013 12 21, 10:16)
Klausimas Aguoninio pyrago kepėjoms:
ar negadintų pyrago, jei vietoj kokoso aliejaus dėčiau kakavos sviestą? Ne skonio prasme, bet kilimo ir purumo?

Manau, kad galima, tik gaila ax.gif , kokoso sviestas ten dedamas kaip riebalas.
Papildyta:
QUOTE(" voresta " @ 2013 12 20, 21:04)

Keistuolė tokia, ramiai taip mėgaujasi, pauosto... biggrin.gif , ypač juokas ima, kai vis rankas su įrankiais po stalu kiša lotuliukas.gif Smegenys dar tik ateities receptuose ir tikrai kol kas ne žalios. Kaip dičkis sakė-FUI biggrin.gif Bet pagal jos komentarus įsivaizduoju, kad kažkas panašaus į menkės kepenėles, bent tekstūra...

Atsakyti
QUOTE(Hippie @ 2013 12 21, 13:01)
Smegenys dar tik ateities receptuose ir tikrai kol kas ne žalios. Kaip dičkis sakė-FUI biggrin.gif Bet pagal jos komentarus įsivaizduoju, kad kažkas panašaus į menkės kepenėles, bent tekstūra...

visai teisingai -tikrai panašu. Tik man skaniau.
Atsakyti
voresta, ideksas gavosi padorus, 5. vis apsimatuoju, tai jis toks švytuoklinis. tiesa, per nėštumą dar nematavus buvau.
Mane nervina tai, kad iki tol su gliukozės kiekiu kraujyje kaip ir nebuvo problemų.
Smegenys labai tinka dėti į dešreles savos gamybos. Išskaičiau kažkada SM tokį receptą, pabandėm - labai super thumbup.gif Tik nedažnai rast nusipirkti galima.
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 12 21, 12:28)
visai teisingai -tikrai panašu. Tik man skaniau.

Ooo, tada skanu essen.gif: O ir apvirtos jos išlaiko tą kreminę konsistenciją?

QUOTE(nomore @ 2013 12 21, 13:10)
Smegenys labai tinka dėti į dešreles savos gamybos. Išskaičiau kažkada SM tokį receptą, pabandėm - labai super  thumbup.gif  Tik nedažnai rast nusipirkti galima.

Gal galit prie progos pasidalint dešrų receptu-neįsivaizduočiau nuo ko pradėt. Reikia žarnų nusipirkt tikriausiai biggrin.gif Kiaulės? Vištos? laugh.gif

BUROKINIAI KEKSIUKAI-NIAMMMM essen.gif ir man ir MB ir dukrytei, bernai dar negavo, nes nematė nail.gif

Kažkas klausė dėl AGUONINIO, tai iškepiau du, nes vienas šiandien bus sušvęstas pas vienus, kitas-rytoj pas kitus karsta.gif -nespės sugesti.

Įdomu, kuris gali ilgiau laikytis-aguoninis ar burokiniai keksiukai? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hippie: 21 gruodžio 2013 - 13:52
QUOTE(Hippie @ 2013 12 21, 13:41)
Įdomu, kuris gali ilgiau laikytis-aguoninis ar burokiniai keksiukai? g.gif

Va, burokiniai keksiukai pas mus virtuvėje sėkmingai laikosi visą savaitę - nei anie ką domina, nei anie kam skanūs. Laikysim turbūt dar savaitę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2013 12 21, 14:16)
Va, burokiniai keksiukai pas mus virtuvėje sėkmingai laikosi visą savaitę - nei anie ką domina, nei anie kam skanūs. Laikysim turbūt dar savaitę  mirksiukas.gif

tam, kad suvartot "iš bėdos" galima sviesto užsitept ar pn. - gal geriau susivalgys.
Atsakyti
QUOTE(Hippie @ 2013 12 21, 14:41)
Ooo, tada skanu essen.gif: O ir apvirtos jos išlaiko tą kreminę konsistenciją?
taip, lieka beveik tokios pat

Gal galit prie progos pasidalint dešrų receptu-neįsivaizduočiau nuo ko pradėt. Reikia žarnų nusipirkt tikriausiai biggrin.gif Kiaulės? Vištos? laugh.gif

tikra kaimiška tinkanti parūkymui ir ilgam laikymui :malta poriebė mėsa, pipirai- kartieji mažiau, kvepiantieji dvigubai nei karčiųjų, lauro lapas maltas, kiekis sumaltų tolygu pipirų kiekiui, česnakas, druska. Viskas. žarnos- maximose pakeliuose sūdytos-kiaulės, reikia apmerkti porai val į vandenį ir perplaut. Paruoštas faršas tikrinamas-padaromas plonas kotletas ir pačirškinama keptuvėj- jei apkeptas yra posūris, vadinasi, dešroms druskos įdėta- pats tas.
Nesenai dariau stirnienos mėsos, tai teko lašinio trečdalį pridėti.

Atsakyti
QUOTE(san @ 2013 12 21, 14:28)
tam, kad suvartot "iš bėdos" galima sviesto užsitept ar pn. - gal geriau susivalgys.

Suvartojimas "iš bėdos" tinka tik man. Bandysiu ghee arba kokoso aliejumi patepti, gal tikrai visgi vartojamas gaminys pataps biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2013 12 21, 15:16)
Va, burokiniai keksiukai pas mus virtuvėje sėkmingai laikosi visą savaitę - nei anie ką domina, nei anie kam skanūs. Laikysim turbūt dar savaitę  mirksiukas.gif

Kuo jie jums neįtiko? biggrin.gif Aš kai kepiau tai ir mama, ir tėvelis pasigardžiuodami šlavė, o ir man skanu buvo smile.gif
Dabar per Kalėdas kepsiu aguoninį ir Elatos kokosinį juoduką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(InJe*kcija @ 2013 12 21, 15:56)
Kuo jie jums neįtiko? biggrin.gif Aš kai kepiau tai ir mama, ir tėvelis pasigardžiuodami šlavė, o ir man skanu buvo smile.gif
Dabar per Kalėdas kepsiu aguoninį ir Elatos kokosinį juoduką smile.gif

Skoniu neįtiko, ir tiek. Supratau, jog burokėlius labai sėkmingai mano šeima gali suvartoti kitaip, ne konditerišku pavidalu 4u.gif Va, valgo raugintus burokėlius su kepenine ir giria essen.gif
Atsakyti
Laba smile.gif

Musu seimyna su paleo jau 3 savaites ir ka galiu pasakyti unsure.gif
I mesa negaliu nei paziuret, ne pagalvot, pykina ir viskas. Kodel taip galetu buti? Vaikai irgi nelabai valgo..Ir ghee, kuris pirmas kelias savaites buvo be galo skanus, slykstus paliko. Tik vyrui mesa visada gerai, bet jis ir batono salia pasideda biggrin.gif

Papildyta:
Pradedu abejoti, kad mums pavyks buti tikrais paleo. Vistiek namuose visada batono yra, vyras ir vaikai valgo, radau pirkti be glitimo miltu, tai galvoju pati namie kepti batona. Miltai tik del glitimo blogis, ar dar del kazko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Migdolė*: 21 gruodžio 2013 - 17:01
QUOTE(Migdolė* @ 2013 12 21, 18:01)
Laba smile.gif

Musu seimyna su paleo jau 3 savaites ir ka galiu pasakyti unsure.gif
I mesa negaliu nei paziuret, ne pagalvot, pykina ir viskas. Kodel taip galetu buti? Vaikai irgi nelabai valgo..Ir ghee, kuris pirmas kelias savaites buvo be galo skanus, slykstus paliko. Tik vyrui mesa visada gerai, bet jis ir batono salia pasideda biggrin.gif 

Papildyta:
Pradedu abejoti, kad mums pavyks buti tikrais paleo. Vistiek namuose visada batono yra, vyras ir vaikai valgo,  radau pirkti be glitimo miltu, tai galvoju pati namie kepti batona. Miltai tik del glitimo blogis, ar dar del kazko?

Laba,

o kas atvede i Palei - sveikatos problemos, svorio ar kitos priezastys? Nevalgykit kiekvienu valgymu mesos ar net kiekviena diena nevalgykit jos. Baltymu saltinis yra ir varske, riesutai, pradziai galima palikti ir ankstinius jeigu taip labai mesos negalit valgyt. Svarbiausia neforsuoti pradzioj, o paskui prisijaukinsit ir mesa:)
Atsakyti