Įkraunama...
Įkraunama...

PALEO

QUOTE(Nidulia @ 2013 12 20, 23:21)
nu ot, kam taip? Privertsa buvai?
O as nieko neveikiu, voliojuosi kojas patiesusi:)

tai aisku, kad ne savo noru sad.gif
dar ir dabar dirbu ...
ir sveikata ne kokia g.gif
na, gal rytoj iki pietų atsivoliosiu...
Matysim, kaip čia bus..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norala: 20 gruodžio 2013 - 22:27
QUOTE(Nidulia @ 2013 12 20, 23:21)
O as nieko neveikiu, voliojuosi kojas patiesusi:)

pasidalinkit mergaites butinai savo rezultatais, aisku, jei nieko per daug asmeniska. Man labai idomu smile.gif man reiktu pasiplanuoti kai grisiu i Lietuva irgi pas Rokuti tyrima atlikti, tik kur ji rast? vedziau google visaip kaip, niekur neradau... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 12 20, 21:04)
žvėrėjam,paleolėjam vadinasi.  g.gif Sekantis žingsnis  mirksiukas.gif

http://www.youtube.c...h?v=HAz2Mrh_Se8

Na visai žali jie man dar nelenda- nes šalta mėsa labiau patinka liesa ar pavytinta. O šonkauliukai ar smegenys būna poriebiai.

Na,smegenu net virtu nesu ragavus,gal kada ir prisisversiu.Mergaite neatrose labai besimegaujanti blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Nidulia @ 2013 12 20, 22:21)
o kiek laiko virei? Dideli gabala virei ar po viena kauliuka supjaustei?
ir man nelabai panasu, kad ji baisiai su pasimegavimu valge, greiciau atbulais dantimis:) O kur drzoviu kalnas jos leksteje? biggrin.gif

Viriau visa gabala,3 grobai buvo.mesos ant ju nedaug isejo gal kokios 5 minutes pavirti.Ir kai pradejau juos po viena pjauti,o is ju raudonas sultinys sunktis,vat ir turejau dilema ar det atgal i puoda ar i gerkle. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Borger @ 2013 12 21, 00:22)
Na,smegenu net virtu nesu ragavus,gal kada ir prisisversiu.Mergaite neatrose labai besimegaujanti  blink.gif
Papildyta:
smegenų niekam neužleidžiu, jei tik jie man pakliūna. Tačiau žali dar nelabai skanūs- ,mėgstu šiek tiek pakaitintus, na, bent kol paviršius pabąla. Smegenis visad mėgau, tik anksčiau apkepdavau pavoliojusi džiūvėsiuos
Viriau visa gabala,3 grobai buvo.mesos ant ju nedaug isejo gal kokios 5 minutes pavirti.Ir kai pradejau juos po viena pjauti,o is ju raudonas sultinys sunktis,vat ir turejau dilema ar det atgal i puoda ar i gerkle. lotuliukas.gif

grobai- mano tarmėj reikštų žarnos biggrin.gif .
Man tas raudonas sultinys visai nemaišo, bet galima buvo šiek tiek dar palaikyti karštam vandeny, jei tau tai nepriimtina.
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 12 20, 23:39)

grobai- mano tarmėj reikštų žarnos  biggrin.gif .
Man tas raudonas sultinys visai nemaišo, bet galima buvo šiek tiek dar palaikyti  karštam vandeny, jei tau tai nepriimtina.

O geras biggrin.gif kaip greit galima nesusisneket.Bijojau pervirt ir sugadint baltyma,jei tai butu jautiena,be problemu.pasirodo ir kiauliena nieko tokio.tik su vistiena negaleciau perzengti to barjero,bent dabar taip atrodo,nepakankamai suzverejus kolkas lotuliukas.gif
Atsakyti
labas, voresta, mano akne atsinaujina, itariu, kad ji ne maisto pagrindu doh.gif verysad.gif

nebezinau, ko griebtis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukinė prerija: 21 gruodžio 2013 - 00:02
Na, tada tu turbūt vienintelė, kuriai aknė nepabėgo.
Ar nesugriešinai nei su glitimu nei pienu? Nė kąsnelio?
Atsakyti
QUOTE(norala @ 2013 12 20, 23:26)
tai aisku, kad ne savo noru sad.gif
dar ir dabar dirbu ...
ir sveikata ne kokia  g.gif
na, gal rytoj iki pietų atsivoliosiu...
Matysim, kaip čia bus..

ir as nelabai jauciuosi, bet jau yra kaip yra:)

QUOTE(Wallis @ 2013 12 20, 23:32)
pasidalinkit mergaites butinai savo rezultatais, aisku, jei nieko per daug asmeniska. Man labai idomu smile.gif man reiktu pasiplanuoti kai grisiu i Lietuva irgi pas Rokuti tyrima atlikti, tik kur ji rast? vedziau google visaip kaip, niekur neradau...  ax.gif

zinoma, kad pasidalinsim:)

QUOTE(Borger @ 2013 12 21, 00:22)
is ju raudonas sultinys sunktis,vat ir turejau dilema ar det atgal i puoda ar i gerkle. lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 12 21,02:41)
ir as nelabai jauciuosi, bet jau yra kaip yra:)

tu jau senai turėjai liūlia daryt ir jau antrą sapną sapnuot nono.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo " voresta ": 21 gruodžio 2013 - 01:58
Gerų tyrimų šiandieniniams bandomiesiems triušiukams biggrin.gif
Aš einu morkų blynelių pusryčiams keptis, recepto nežinau, dėsiu visko iš akies, gal neliksiu nevalgius smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo InJe*kcija: 21 gruodžio 2013 - 07:38
QUOTE(" voresta " @ 2013 12 21, 02:56)
tu jau senai turėjai liūlia daryt ir jau antrą sapną sapnuot  nono.gif

Negaliu, nes miegu 6-6.5, daugiausiai 7 valandas. Ka veiksiu kokia 5/6 atsikelusi, tvarkytis juk negalima ir vargintis, tai sedziu ir skaitau:)
Atsakyti
Klausimas Aguoninio pyrago kepėjoms:
ar negadintų pyrago, jei vietoj kokoso aliejaus dėčiau kakavos sviestą? Ne skonio prasme, bet kilimo ir purumo?
Atsakyti