Įkraunama...
Įkraunama...

PALEO

QUOTE(nomore @ 2013 12 20, 17:32)

grįžau iš gydytojos, liepė gulėt ir nejudėt  doh.gif  kraujas kaip ir normalus, bet cukraus kiekis kraujyje - 6.45  blink.gif  blink.gif nustebino, tiesą sakant.

kazkas negerai, kad gulimas rezimas ? O tu laikeisi paleo be jokiu "grieku"?
Atsakyti
laba
QUOTE(" voresta " @ 2013 12 20, 15:24)
aha, mano vyresnė sesuo kasdien geria alkoholį irgi dėl jo unikalaus skonio  tongue.gif

mano vyras po pakeli cigareciu- turbut irgi unikalus skonis biggrin.gif

pasidariau pirmą kartą tą bullet kavą su šaukštu ghee ir šaukštu kokoso aliejaus-OMG kaip skanu.... blink.gif latte atitikmuo...nu..nesveika...mesiu..ateity,kol atsiragausiu jos unikalaus skonio biggrin.gif
na,ką man šiandien jau 5 whole diena ..lailaila... ax.gif
susitikau šiandien su drauge ji vis bando pas save trombocitu kieki sumazinti ir aukstą spaudimą,pasakojau apie Paleo,bandė,nepatiko,gal ir nesidomėjo,o dabar pažiūrėjo kažkokią Rūtos laidą kur kažkoks amerikietis profesorius mokslininkas po 50 metų tyrimų,pasakė,kad tipo vėžį skatina mėsa,ypač raudona,dar blogis cukrus ir pieno produktai...tai va,sakė ,,sės" ant veganizmo,aišku ,su visais grūdais priešaky blink.gif sako, 22 metus prabuvau vegetare ir puikiai jaučiausi..dabar 4 dienas pabandžiau su košėmis,vaisiais ir daržovėmis,sako,energijos pilna,skraidau..nu,ką aš žinau-tyliu..kiekvienam savo...
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 12 20, 13:50)
vat butent del to, kad minksti, man pirktiniai ir nepatinka. atkast neina, burnoj veliasi kaip guminiai  schmoll.gif kai mama atsiuncia tikru naminiu, tai buna kieti, beveik traskus, lengvai pjaustosi plonytemis riekelemis, hmmm net seiles susirinko  rolleyes.gif

tai jie minksti pasidaro jei siltai stovi. is saldytuvo istrauki keitokus
Papildyta:
QUOTE(Wallis @ 2013 12 20, 15:00)
nu va, man neskanu ir as negeriu, per sventes ir tai ne smile.gif nu nelenda ir viskas smile.gif)) o del kavos vieno puodelio ryte nedarau tragedijos. gal kada uzeis geroji ir mesiu, bet dabar ne nesistengiu smile.gif buna i atostogas isvaziuoji, tai tos kavos nera ir nereikia, o namie ar mieste kavos aparatai tiesiog akis bado biggrin.gif
Papildyta:

as irgi turejau klausima del aguoninio. Kiek mases susidaro is nurodyto kiekio? as turiu apvalia forma regis 28 skersmes, tai visi tortai, kuriuos gaminau gaunasi visada plonoki, o man patinka aukstesni smile.gif Is Elatos nuotrauku nelabai matosi, bet itariu jos forma bus 26 skersmens, o gal net mazesne.

itariu kad cia bus per mazai(arba plonas), pas mane nedidelis, gal 23cm.tai storas buvo.
Papildyta:
QUOTE(nomore @ 2013 12 20, 16:32)
grįžau iš gydytojos, liepė gulėt ir nejudėt  doh.gif  kraujas kaip ir normalus, bet cukraus kiekis kraujyje - 6.45  blink.gif  blink.gif nustebino, tiesą sakant.

unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaspadine:) @ 2013 12 20, 17:52)

susitikau šiandien su drauge ji vis bando pas save trombocitu kieki sumazinti ir aukstą spaudimą,pasakojau apie Paleo,bandė,nepatiko,gal ir nesidomėjo,o dabar pažiūrėjo kažkokią Rūtos laidą kur kažkoks amerikietis profesorius mokslininkas po 50 metų tyrimų,pasakė,kad tipo vėžį skatina mėsa,ypač raudona,dar blogis cukrus ir pieno produktai...tai va,sakė ,,sės" ant veganizmo,aišku ,su visais grūdais priešaky blink.gif sako, 22 metus prabuvau vegetare ir puikiai jaučiausi..dabar 4 dienas pabandžiau su košėmis,vaisiais ir daržovėmis,sako,energijos pilna,skraidau..nu,ką aš žinau-tyliu..kiekvienam savo...

aišku, valgys ir riešutų bei aliejų, tai jai atidarys membranas ir kraujospūdis kris- taip irgi galima- tik kad vėliau, nuo tiek suvalgomo cukraus nebus nieko gera. O kai valgai tiek cukraus- aišku, kad skraidai -cukrus/krakmolas- tai energija, jie visi skraido, kol nutupia smile.gif
Jei mėsa skatintų vėžį- tai jis senai pas mane būtų sugrįžęs.
O tyrimai visad atliekami su kaitinimu sugadintu baltymu, jei ką.
Atsakyti
Ant virtuvinio stalo pusė kliaulio- namie šventė, o man panika, kai ją sutvarkysiu unsure.gif Pirmas kartas, niu ax.gif Noriu ir vytint ir lašinio sūdyt- pirmų kartų metas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šelma: 20 gruodžio 2013 - 17:22

O anksčiau kaip su kraujo cukrumi būdavo? Ar su paleo kada tikrinais ?

Šiaip tai rašoma Rekomenduojama gliukozės koncentracija kraujo serume (plazmoje) nevalgius yra 3,33-6,11 mmol/l.
Atsakyti
QUOTE(nomore @ 2013 12 20, 15:32)
...
grįžau iš gydytojos, liepė gulėt ir nejudėt  doh.gif ...
blink.gif blink.gif nuprotet galima lovoj begulint. as zadu i sportklubi pradet vaiksciot po kaledu, nes uzsisedejus jauciuosi. oras prastas i lauka neibeiseinu...

QUOTE(taša @ 2013 12 20, 16:01)
tai jie minksti pasidaro jei  siltai stovi. is saldytuvo istrauki keitokus
...
neveikia tu pirktiniu nei saldytuvas. galop ismeciau, gerai, kad pirkau tik maza gabaliuka pabandymui. pas mus nera pasirinkimo lenku pardej: vieni lietuviski, o visi kiti lenkiski.
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 12 20, 17:44)
Gavau kakavos sviestuką iš Hippie!

Ir aš šiandien gavau. Ačiū Hippie 4u.gif
Dabar galvoju, ką čia iš jo pasigamint ar taip laižyti?

Apie aguoninį jau supratau, nes irgi buvo neaišku nei dėl laikymosi, nei dėl formos dydžio. Kepsiu pirmadienį arba antradienį.
Atsakyti
QUOTE(Kalipsė @ 2013 12 20, 13:09)
Bet mano mamytei tai paliko didžiulį įspūdį, sakė, pradės griežčiau laikytis paleo, jau dabar pradėjo: ryte kava su kokoso aliejum, tada tik vanduo, dieną vėl kava, o apie 5val.prisivalgo sočiai ir daugiau nevalgo. Na aš jai kai paskaičiavau su cronometer, kad norint numesti svorio, reikia suvalgyti 700-900kcal, tai nieko kito neliko, tik valgyt vieną kartą... Ji neskaičiuoja kalorijų, valgo daug ir sočiai, ir kol kas jaučiasi puikiai, ir galvą mažiau skauda, ir spaudimas nekyla, nors dar tik kelios dienos  smile.gif Kaip džiaugiuosi dėl tokių teigiamų pokyčių!  thumbup.gif

unsure.gif negerai, ilgai taip netemps... g.gif

QUOTE(Nidulia @ 2013 12 20, 14:54)
Kad cia ne paleo o dieta bado kazkokia. Negalima juk vietoj pusryciu ir pietu ta kava pliurzyti. O jai naturaliai ne per mazai vieno valgymo? Ji tikrai pati nenori iki 17 val. valgyti ar tiesiog save kankina ir iki 17 val kencia alki? Nereikia sitaip drastiskai mesti svori, isderins kitus dalykus.

drinks_cheers.gif gal ne bado, bet... unsure.gif

nu kas čia dabar.... unsure.gif

Aš irgi lapuką gavau, ryt lėksiu į paštą pasiimti kakavos sviestą... thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Šelma @ 2013 12 20, 18:15)
Ant virtuvinio stalo pusė kliaulio- namie šventė, o man panika, kai ją sutvarkysiu  unsure.gif Pirmas kartas, niu  ax.gif  Noriu ir vytint ir lašinio sūdyt- pirmų kartų metas  biggrin.gif

sėkmės, visiems būna pirmas kartas... topsecret.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 20 gruodžio 2013 - 18:08
merginos, kaip daryt kepeneliu kotletus? turiu sumalto farso is ju.. niekad nesu darius. zadu i silikonines formeles det. o kiasinio kokio reik ar ne? g.gif
ar apkepint papradciausiai keptuvej, idet kiausinio kokio, poru?m?
Atsakyti
QUOTE(Azu @ 2013 12 20, 16:47)
kazkas negerai, kad gulimas rezimas ? O tu laikeisi paleo be jokiu "grieku"?

negerai, paskauda man vis, nors kiek daugiau pajudėjus, sakė, kad gresiančio požymiai, ir šiaip nuo pradžių aš silpniau jaučiuos, jau minėjau. jo, be griekų, kam man jie g.gif
šiandien tai išvis non stop nuo ryto maudžia stiprokai.
nu bet bus kaip bus, iki 12 savaitės tai kaip ir atranka, gamta atsirenka, katruos vaikiukus auginti toliau, o katriems kažkas negerai.

QUOTE(" voresta " @ 2013 12 20, 17:26)
O anksčiau kaip su kraujo cukrumi būdavo? Ar su paleo kada tikrinais ?

per paleo nesidariau, bet prieš būdavo apie 4.5-6, čia su visais makarais ir košėm.
Atsakyti
QUOTE(nomore @ 2013 12 20, 19:50)
negerai, paskauda man vis, nors kiek daugiau pajudėjus, sakė, kad gresiančio požymiai, ir šiaip nuo pradžių aš silpniau jaučiuos, jau minėjau. jo, be griekų, kam man jie  g.gif
šiandien tai išvis  non stop nuo ryto maudžia stiprokai.
nu bet bus kaip bus, iki 12 savaitės tai kaip ir atranka, gamta atsirenka, katruos vaikiukus auginti toliau, o katriems kažkas negerai.

na taip- kaip jau bus, taip, šitas nėštumas šiek tiek netikėtas, nebaigus organizmui galutinai susitvarkyti.
per paleo nesidariau, bet prieš būdavo apie 4.5-6, čia su visais makarais ir košėm.

o gali dabar savo pH indeksą paskaičiuot?
Atsakyti