Įkraunama...
Įkraunama...

PALEO

QUOTE(Wallis @ 2013 12 20, 15:02)
na as tai nevartociau tabletes, aisku, nes kava geriu del unikalaus skonio.

aha, mano vyresnė sesuo kasdien geria alkoholį irgi dėl jo unikalaus skonio tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 12 20, 14:07)
yra kofeino tabletemis. studiju laikais per sesijas ju uzvalgydavom, miegavom 4val per para ir taip dvi savaites  ax.gif

Ta pati teko patirti smile.gif
Atsakyti
Na ką rytoj pagaliau tyrimo diena smile.gif Taip įdomu sužinoti kas pas mane per disbalansai ir maitintis taip, kaip man tikrai reikia.
Man nepatinka, kad per dvi savaites pavalgius daugiau pieno produktų svoris paaugo blush2.gif Bet įtariu man ir priskris taip valgyti g.gif
Atsakyti
Merginos, gal kuri pasakysit, kaip ilgai galima išlaikyti aguoninį pyragą. Jei šiandien iškepsiu, ar kalėdom nebus pasenęs g.gif Tikiuosi, kad pavyks smile.gif
Atsakyti
Merginos, pasidalinkit Kūčių receptais. Nes įtariu pagrindinias vaišes ruošiu aš, tai turiu progą paleo kūčias pasidaryti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SOWELU @ 2013 12 20, 14:35)
Merginos, pasidalinkit Kūčių receptais. Nes įtariu pagrindinias vaišes ruošiu aš, tai turiu progą paleo kūčias pasidaryti biggrin.gif

Ir aš to paties norėjau klausti biggrin.gif

Dėl aguoninio, aš 3-čią dieną valgiau, buvo dar labai skanus. rolleyes.gif Dabar kepti Kalėdoms, dar manau tikrai per anksti.
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 12 20, 15:24)
aha, mano vyresnė sesuo kasdien geria alkoholį irgi dėl jo unikalaus skonio  tongue.gif

nu va, man neskanu ir as negeriu, per sventes ir tai ne smile.gif nu nelenda ir viskas smile.gif)) o del kavos vieno puodelio ryte nedarau tragedijos. gal kada uzeis geroji ir mesiu, bet dabar ne nesistengiu smile.gif buna i atostogas isvaziuoji, tai tos kavos nera ir nereikia, o namie ar mieste kavos aparatai tiesiog akis bado biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(~Serpentine~ @ 2013 12 20, 15:54)
Ir aš to paties norėjau klausti biggrin.gif
Dėl aguoninio, aš 3-čią dieną valgiau, buvo dar labai skanus. rolleyes.gif Dabar kepti Kalėdoms, dar manau tikrai per anksti.

as irgi turejau klausima del aguoninio. Kiek mases susidaro is nurodyto kiekio? as turiu apvalia forma regis 28 skersmes, tai visi tortai, kuriuos gaminau gaunasi visada plonoki, o man patinka aukstesni smile.gif Is Elatos nuotrauku nelabai matosi, bet itariu jos forma bus 26 skersmens, o gal net mazesne.
Atsakyti
QUOTE(SOWELU @ 2013 12 20, 15:30)
Na ką rytoj pagaliau tyrimo diena smile.gif Taip įdomu sužinoti kas pas mane per disbalansai ir maitintis taip, kaip man tikrai reikia.
Man nepatinka, kad per dvi savaites pavalgius daugiau pieno produktų svoris paaugo  blush2.gif Bet įtariu man ir priskris taip valgyti  g.gif

na, kai gausi teisingą maisto medžiagų santykį, tai to maisto galėsi valgyti tiek, kiek norėsi , išlaikydama paskirtą santykį. Jei norėsi toliau būti "pakaba" biggrin.gif , galėsi mažinti suvalgomą kiekį . Neįsižeisk, manau, tu per daug sureikšmini savo svorį .
Atsipalaiduok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Wallis @ 2013 12 20, 16:00)
as irgi turejau klausima del aguoninio. Kiek mases susidaro is nurodyto kiekio? as turiu apvalia forma regis 28 skersmes, tai visi tortai, kuriuos gaminau gaunasi visada plonoki, o man patinka aukstesni smile.gif Is Elatos nuotrauku nelabai matosi, bet itariu jos forma bus 26 skersmens, o gal net mazesne.

Mano didžioji forma yra 26 cm, o šitą kepiau mažesnėje. Tik dabar nepamenu, ar 24 cm, ar 21 cm. Gal 24 cm skersmens. Man irgi labiau prie širdies storesni pyragai, todėl nelabai tos didelės formos žavi.
Ir tikrai negaliu pasakyti, kaip išlaikyti tą pyragą penkias dienas, nes jis pas mane daugiau trijų nėra stovėjęs.
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 12 20, 16:01)
na, kai gausi teisingą maisto medžiagų santykį, tai to maisto galėsi valgyti tiek, kiek norėsi , išlaikydama paskirtą santykį. Jei norėsi toliau būti "pakaba" biggrin.gif , galėsi mažinti suvalgomą kiekį . Neįsižeisk, manau, tu per daug sureikšmini savo svorį .
Atsipalaiduok  4u.gif

Neįsižeisiu, nes taip yra iš tikrųjų. Patinku sau tik tokia blush2.gif Nežinau ar čia tik man taip, bet ir puse priaugto kg. nusėd ant kojų ir užpakalio celiulito išraiška doh.gif doh.gif Masažai nepadeda..tad man geriau išlaikyti mažesnį svorį, nei kovoti su celiulitu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kalipsė @ 2013 12 20, 11:56)
Šiuo metu valgau labai daug morkų, ir žalių, ir virtų, nieko tokio? Nebus per daug?

Pama=ink, nes kepenims sunku bus su tokiu kiekiu susidoroti, pageltonuosi paskui.
QUOTE(Kalipsė @ 2013 12 20, 12:09)
Mamytė neseniai sutiko seną pažįstamą, kurios neatpažino, nes ta numetusi 20 kg per porą mėnesių! Ir atspėkit, kokiu būdu? Ogi paleo! 
numesti svorio, reikia suvalgyti 700-900kcal

O man įdomu, kaip ta sena pažįstama apie paleo sužinojo bigsmile.gif
nemarink mamos badu. cronometer paskaičiuos svorio metimui ir daugiau kalorijų, jei neįvesi tokio didelio norimo numesti svorio per savaitę.

QUOTE(jautiena @ 2013 12 20, 13:50)
vat butent del to, kad minksti, man pirktiniai ir nepatinka.

drinks_cheers.gif

grįžau iš gydytojos, liepė gulėt ir nejudėt doh.gif kraujas kaip ir normalus, bet cukraus kiekis kraujyje - 6.45 blink.gif blink.gif nustebino, tiesą sakant.
Atsakyti
Gavau kakavos sviestuką iš Hippie! Neša mano siuntinių krūvą paštininkė (šiandien gavau tris!), o visas paštas kvepia šokoladu. Aš, aišku, pamiršau, kad turėjau gauti kakavos sviestą, tai mąstau "Kaži, paštininkės šokoladą valgo ar žvakę šokolado kvapo deginą" biggrin.gif O pasirodo ten mano sviestas biggrin.gif Pasaka, koks kvapas!
Atsakyti