Įkraunama...
Įkraunama...

PALEO

QUOTE(Wallis @ 2013 12 19, 15:45)
na tai kaip ir viskas aisku. Stenkis nepirkti niekada nieko supjaustyta, nes ten gali buti labai daug negeru bakteriju. o as dar ziema isvis jokiu salotu nevalgau, isskyrus tas, kurios siuo metu pas mus dar auga, o tai yra sultenes. jos mat pakancios salnoms, tai cia net ir ziema svieziu ir vietiniu buna pirkti. Maisais namo tempiuosi, man jos tokios skanios, tik daug darbo, kol nuplauni smile.gif dabar man morku, burokeliu, pastarnoku, raugintu kopustu metas smile.gif

ne, ten tos romo(?) salotos cielos, tik kad maise..
norsa isbergus perku, bet pirma lapa visada ismetu...

Papildyta:
QUOTE(Wallis @ 2013 12 19, 15:45)
dabar man morku, burokeliu, pastarnoku, raugintu kopustu metas smile.gif

o man deje daug kas netinka..
raugintu kopustu dejau i sriuba- tai nepatiko skrandziuj.. sad.gif
morkos gerai, bet kai be kopustu man kazko truksta...
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 12 19, 12:46)
verysad.gif  console.gif
Papildyta:
o as visa nakti praviduriavau....suvalgiau banana..nzn ar nuo to, ar visgi Rotas.. vandeniu jau variau..visus skyscius istrauke , pradejo meslungis traukt kojas.. tik 8 ryto nusiramino doh.gif

Taša, jei yra pas jus homeopatinė vaistinė, tai tikrai padės esant rota virusui Arsenicum 6. Vartoti po 10 žirnelių 8-9 kart dienoje. Tai klaipėdiškio homeopato Misio
patarimas.
Atsakyti
Laba vakara 4u.gif
Tasa tu neviena,as irgi sirgau nuo pekino kopusto.Kai valgai skanu ,o paskui suima skrandzio skausmai...ismeciau didziule guze.Daugiau nepirksiu,o valgysiu savus topinambus,morkas,burokus.
Man labai dauzosi sirdis,maniskis jau norejo net greituke kviest ,sakau dar palaukim gal praeis.
Atsakyti
o koks gliukozės kiekis kraujyje?
Atsakyti
Cukrus svyruoja tarp 6 ir 7 daugiau nebuna
Atsakyti
o anksčiau su širdies ritmu tokių dalykų nutikdavo? Ar tik dabar?
Ar su skydliauke nėra problemų?
Šiaip apie tai nieko neišmanau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(KaPija @ 2013 12 19, 21:00)
Cukrus svyruoja tarp 6 ir 7 daugiau nebuna

O šiuo metu koks cukraus kiekis? 6-7 ryte nevalgius? Bet čia virš normos, ar aš klystu?
Gali būti, kad labai nukrito gliukozės kiekis kraujyje, o kad jį atstatyti antinksčiai išskiria adrenaliną, kuris stimuliuoja kepenyse ir raumenyse sukaupto glikogeno atsargų pavertimą į gliukozę. Tačiau jei kurį laiką very low carb mityba buvo, išsinaudojo visos glikogeno atsargos ir nėra kam pakelti gliukozės kiekiui, o adrenalinas vis išskiriamas, todėl širdutė labiau muša. Jei labai negera, suvalgykit kokį bananą, kad pakiltų tas gliukozės kiekis. Kai man taip būdavo, aš tiesiog miegot eidavau (jei tik pavyks užmigti, kai adrenalino pilnas organizmas).
Atsakyti
Taip cia ryte ir virs normos,nes norma yra 5,9
Tabletes man raso,bet as ju negeriu kai jau uzkildavo iki 10 tik tada,dabar jau tiek nebuna.
Ai pasiguodziau jums ir tikekimes bus viskas gerai.
Atsakyti
na, su laiku viskas turi būti gerai, tik va tas pereinamasis periodas. Maniškis iki tablečių dar nebuvo daėjęs, todėl praktinių žinių neturiu. Gal reikėtų darytis tą metabolizmo tyrimą ir išsiaiškinti, kaip teisingai sugrįžti.
Atsakyti
QUOTE(KaPija @ 2013 12 19, 19:00)
Laba vakara  4u.gif
Tasa tu neviena,as irgi sirgau nuo pekino kopusto.Kai valgai skanu ,o paskui suima skrandzio skausmai...ismeciau didziule guze.Daugiau nepirksiu,o valgysiu savus topinambus,morkas,burokus.
Man labai dauzosi sirdis,maniskis jau norejo net greituke kviest ,sakau dar palaukim gal praeis.

sakai?.. va va, vyras tu salotu nevalge..ir neserga.. tik as
g.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 12 19, 22:43)
sakai?.. va va, vyras tu salotu nevalge..ir neserga.. tik as
g.gif

gali būti ir nuo pirktinių salotų. Taigi ten tieek chemijos privaryta... unsure.gif Jau praėjo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 19 gruodžio 2013 - 21:48

Toms kurios labai mėgstat kiaušinius lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti