Įkraunama...
Įkraunama...

PALEO

QUOTE(Akutee @ 2013 12 18, 21:29)
Labuka, as dazniau badauju,

sveika apsireiškus, nagi raportuok, kaip sekasi?
Mamyte scyrai laikos, bet rugstys vis liko, viduriai kieti, prastai jaucias, valgo kokosa, lasiniu kak palozena, bet pilva bais skauda..nzn kaip dar padet...

dabar nebrangūs avokadai, užfundyk, kasdien lai valgo bent po vieną. Gal padės atlaisvinti Nežinau kodėl vis dar rūgštys kyla, nes tos bėdos paprastai palieka paleolitikus. Gal ji kažkokių angliavandenių vis per daug valgo?
Atsakyti
voresta,apsviešk-varškė neturi laktozės? pasigooglinau lyg ir neturi biggrin.gif bet jei jau daryčiau taip vadinamą whole 30,tai tik dėl tos priežasties nevalgyčiau,nes dabar maitinuosi grynai pagal whole,tik nežinau ar tiek ištempsiu be varškės
Atsakyti
QUOTE(Gaspadine:) @ 2013 12 18, 22:01)
rimtai,rūgštinėje aplinkoje? niu eisiu vėl skaityti  ax.gif
tai prie candidos ir pienligės gi visur rekomenduojama pieno produktus išbraukti-dar gi ir tu buvai įkėlusi visų ,,-ozių" laktozė,fruktozė,gliukozė. g.gif

varškėj- ozės nebėr , ji tik pačiame piene .
O tas skaičiavimas rodo kas dedasi kraujyje- tai kraujo pH indeksas. Kai daugiau nei 7, tai kraujas rūgštyn, o ląstelės šarmyn.
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 12 18, 22:13)
varškėj- ozės nebėr , ji tik pačiame piene .

argi? man po šviežios varškės maždaug už 20 min. skubiai prireikia nykštukus aplankyti. Šiaip kuo senesnis sūris (na, kuo ilgiau brandintas, kuo kietesnis), tuo jame mažiau laktozės, užtat varškytė ir netinka.
Atsakyti
aga,va ką radau
,,Kai kurie sūriai, ypač čederis, parmezanas, šveicariškas sūris, mocarela, yra puikus kalcio šaltinis, o laktozės požiūriu nepavojingi, nes išrūgos, kuriose yra daugiausia laktozės, pašalinamos sūrio gaminimo procese. O štai varškė, naminis baltas sūris, rikota turi daug laktozės, todėl su jais reikia atsargiai."
My Webpage
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 12 18, 22:23)
argi? man po šviežios varškės maždaug už 20 min. skubiai prireikia nykštukus aplankyti. Šiaip kuo senesnis sūris (na, kuo ilgiau brandintas, kuo kietesnis), tuo jame mažiau laktozės, užtat varškytė ir netinka.

visad maniau kad pieno cukrų suvalgo pieno rūgšties bakterijos, ir jos ten nebelieka.
na va net rašo
Jei netoleruojama pieno, tiksliau – pieno cukraus laktozės, jaučiamas pilvo pūtimas, pykinimas, silpnumas. Tokiais atvejais vietoje pieno vartokite pieną be laktozės arba raugintus pieno produktus – kefyrą, rūgpienį, jogurtą.
ir daugiau nesigilinau kaip iš ties yra.

Gal laktozės varškėje pakanka, kad nuvaryt Elatą pas nykštukus, bet nelabai pakanka kandidai maitintis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo " voresta ": 18 gruodžio 2013 - 21:40
QUOTE(" voresta " @ 2013 12 18, 22:37)
Gal laktozės varškėje pakanka, kad nuvaryt Elatą pas nykštukus, bet nelabai pakanka kandidai maitintis  g.gif

varškėje vos mažiau laktozės nei neraugintame piene: jeigu piene ~4 proc., tai varškėje ~3 proc. (tuo tarpu brandintame čederio sūryje ar mūsų Džiuge tik pėdsakai laktozės belikę). Jei jau jaučiamas laktozės poveikis virškinimui, tai ir candida puotą kels biggrin.gif Tiesą pasakius, net jogurte laktozės lieka, nes ne visą ją pieno bakterijos suvalgo.
Atsakyti
Voresta, na, juk svoris negali krist skaniai biggrin.gif Bet jau kuris laikas skaitau šią temą ir suprantu, kad visgi gali rolleyes.gif
Dėl pirštų, taip, labai panšus vaizdas.

Elata, sakai bjaurybių foto? Foto dar neperteikia su tuo vaizdu einančio skausmo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2013 12 18, 23:01)
Foto dar neperteikia su tuo vaizdu einančio skausmo  verysad.gif

aww, užjaučiu. Mesk lauk gliuteną ir pažiūrėk, ar pagerės situacija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 12 18, 22:03)
Super  thumbup.gif  aš jau pergyvenau, kad gal blogai adresą užrašiau ar kokis velnias nutiko, kad taip ilgai neatkeliavo pas tave smile.gif Džiugu, kad patiko smile.gif

"voresta", o siaube, kokių čia bjaurybių foto pridėjai, net sutąsė biggrin.gif

Kai duodu tau darbo adresa o darbe 2 savaites nesirodau, kurgi mane pasieks gerybes lotuliukas.gif Bet klaid istaisyta:)
Shelmos paskutinis saldainis buvo vakar sutvarkytas. Tai gi, skanumynu procesas nenutruko:)
QUOTE(Gaspadine:) @ 2013 12 18, 22:08)
tik nežinau ar tiek ištempsiu be varškės

istempsi, ko cia neistempti.
Panasu, kad man vel reikia varske, jogurta ir grietine nuimti, nes vakar prie kryzkaulio pastebejau berimuka, o ir energija kazkokia padvesusi pasidare:(
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2013 12 18, 20:47)
Labas vakaras  smile.gif

Atsiprašau, kad taip įsibraunu, bet iškilo klausimas.. Po gimdymo atsirado tokia problema kaip labai sausėjantys ir skilinėjantys pirštų galiukai. Kankinuosi jau 1.5 metų, išbandyta daug tepaliukų, kremukų ir t.t., niekas nepadeda. Pagaliau atėjo suvokimas, kad visokie tepliojimaisi man nepadės (ot protinga, tiek laiko reikėjo, kad susivokčiau doh.gif ). Kaip manot (suprantu, kad jūs ne aiškiaregės, bet..), ar paleo man padėtų susitvarkyti su šita bėda, kuri labai gadina man gyvenimą?  unsure.gif 
Ech, kaip viskas apsisuka, kažkada voresta bandė sudomint mane šiuo gyvenimo būdu, o dabar pati ateinu ieškot pagalbos pas jus..

Tokia pacia beda turi ir mano vyras.Skausminga smulkmena ,bet man ir rupi ar pageres nuo paleo.Na jis pieno produktus vartoja,o siaip tai viska tvarkingai.Tik man idomu ar jo valgymai norint priaugti svorio ir turi buti reti?Dirba sunku fizini darba,kartais darbo diena trunka ir 12 val.Tai as jam idedu ne tik pietus ,bet dar ir vakariene ale grizus dar gaunasi ir velyva vakariene.Ar nekenkia naktipieciai? g.gif
Papildyta:
QUOTE(LumiLumi @ 2013 12 18, 19:22)
Zinociau tikrai atsakyciau, bet gal iki tyrimo reiketu susilaikyti  g.gif
Papildyta:
As kokoso grietinele laizau arba kokoso krema. Tiesiog reiktu riebesnio kokospienio, kad kokoso butu kokia 50-60%, padeti i saldytuva, kad issisluoksniuotu. Tada as atsidarau skardine, toj grietinelej praduriu skyle ir ispilu dugne esanti skysti lauk. O tada galima kaifuoti  blush2.gif

As vakar pasidariau netycia samadielkini kokoskremi.Per sulciaspaude variau kokosa,norejau ji susismulkinti,o skystis toks tirstas isbego.Padejau i saldytuva,o siandien vuolia kokosinis ale sviestas.O jau skanumas.Idomu,ar galiu juo megautis svori mesdama ir candida zudydama?
Atsakyti
Mergaites baikit gundyt su tais Elatos saldumynais...biggrin.gif

As siadien nupirkau du mazus kukuruzinius visciukus, patroskinau ir baisiai skaniai su vyru po ta vistuka sulapnojom, net kaulelius apgrauzem. I cant believe I ate the whole thing biggrin.gif
Atsakyti