Įkraunama...
Įkraunama...

PALEO

QUOTE(" voresta " @ 2013 12 18, 20:26)
na, antibiotikai išmuš gerąsias bakterijas ir sudarys sąlygas grybeliams, todėl, kad jie negalėtų vešėti/plisti, turi sūnaus racione mažinti angliavandenius kiek gali. PALEO..

http://robbwolf.com/...m-lyme-disease/
Po antibiotikų vartojimo žarnynas iš naujo užsisės bakterijomis iš apendikso. jis neišoperuotas?

neišoperuotas...
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2013 12 18, 19:21)
džiaugtis nėra kuo....Borelijų skaičius labai didelis...  verysad.gif O dėl uždelsimo, tai irgi neaišku... rolleyes.gif

rytorasa- tikiu kad viskas sūnui bus gerai friends.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2013 12 18, 19:35)
Niu ką, pasiėmiau šiandien sūnaus kraujo tyrimus. Teigiamus. Laimo liga...  verysad.gif

Liūdna. Užjaučiu. Stiprybės ir ištvermės Jums.
QUOTE(InJe*kcija @ 2013 12 18, 19:58)
Aš ir sakau, ko tas mano svoris stovi kaip įkaltas - pieno produktus vartoju  unsure.gif

Kai pradėjau Paleo režimu maitintis, vartojau iš pieno produktų tik lydytą sviestą. Bet ir jo užteko, kad svoris laikytųsi. Pasiguodžiau čia ir merginos paprotino, kad norint mesti svorį, reikia atsisakyti ir ghee sviesto. Dabar vartoju kokosų aliejų vietoj sviesto. Nenori man tas svoris Kristi. Krenta labai po truputį. Tuoj baigsiu W30, bet gal dar pieno produktų neįtrauksiu, nors varškės pasiilgau. Dar truputį reikia svorio numesti ax.gif O dar šventes atlaikyti teisngai be nukrypimų reikia g.gif
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif

Atsiprašau, kad taip įsibraunu, bet iškilo klausimas.. Po gimdymo atsirado tokia problema kaip labai sausėjantys ir skilinėjantys pirštų galiukai. Kankinuosi jau 1.5 metų, išbandyta daug tepaliukų, kremukų ir t.t., niekas nepadeda. Pagaliau atėjo suvokimas, kad visokie tepliojimaisi man nepadės (ot protinga, tiek laiko reikėjo, kad susivokčiau doh.gif ). Kaip manot (suprantu, kad jūs ne aiškiaregės, bet..), ar paleo man padėtų susitvarkyti su šita bėda, kuri labai gadina man gyvenimą? unsure.gif
Ech, kaip viskas apsisuka, kažkada voresta bandė sudomint mane šiuo gyvenimo būdu, o dabar pati ateinu ieškot pagalbos pas jus..
Atsakyti
Niu ką, pasiėmiau šiandien sūnaus kraujo tyrimus. Teigiamus. Laimo liga...  verysad.gif

Labai gaila sad.gif

QUOTE(d'esprit @ 2013 12 18, 20:47)
Labas vakaras  smile.gif

Kaip manot (suprantu, kad jūs ne aiškiaregės, bet..), ar paleo man padėtų susitvarkyti su šita bėda, kuri labai gadina man gyvenimą?

Jei man padejo ispasyti lauk psoriaze, skalpo seborejini dermatita, kuomet nusikasiusi buvau iki pat smegenu, obstrukcini bronxita (astma kiti vadino) kurie man ziauriai gadino gyvenima ir kitas nesaones, tai jusu pirsciukus tikrai kaip mat I vieta pastatys:)
Elata, parsiveziau siandien tavo lauktuves biggrin.gif Eina sau wub.gif Ilgai neispakavau sokoladu, ziurejau, grozejausi ir tik tada viena prakrapsciusi paragavau wub.gif Bet koks grozis, subtilumas ir jaukumas ziurint I tavo darba, kokios pakuotes mielos ir siltos. Mazoji net popierini maiseli nusiciupo ir ta idekliuka su sirdute. Vyras ileke I kambari su visais trimis sokoladais ir rekia,-"kuri cia man Elata pagamino, kuris cia su lasu medaus?". Bet pirma maniskio paragavo. O jau ta, kur jam skirtas, tai gyre net murkdamas, kokio sodraus skonio ir kvapnus:) Cia tas zmogus, kuris I puodeli arbatos dejosi 5 saukstelius cukraus, uzsikasdavo medumi ir pabaigai - pyragaiciais, laizo paleo sokolada ir raitosi is kaifo lotuliukas.gif
Elata, nuosirdziai aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 18 gruodžio 2013 - 20:06
Labuka, as dazniau badauju, ner kada visai valgyt, uztat vakare alkana kaip suo...kortizoliu permirkus biggrin.gif nelabai tas naujas darbas, bet geriau nei nieko... Po kiek laiko ant saldaus patrauke, saldainiu uzedziau, kai isbere...se tau... smile.gif ghee pagaliau idealuai pavyko..liudna tik is darzoviu nekas like...i burokus ir kopystus jau ziuret negaliu...

Mamyte scyrai laikos, bet rugstys vis liko, viduriai kieti, prastai jaucias, valgo kokosa, lasiniu kak palozena, bet pilva bais skauda..nzn kaip dar padet...
Atsakyti
Labas
QUOTE(Laisvė @ 2013 12 18, 17:11)
Į pieno temą  biggrin.gif
Lygiai mėnuo be jokių pieno produktų... Išgyvenau. Lyg ir trūko jogurto pirmą savaitę, bet... dabar nieko nepasigendu  mirksiukas.gif

aš dar tik 3 diena,o jau kaip noriu varškėėėėsss

Ryt keliausiu vaistų. Laukia arkliškos dozės antibiotikų. Kaip apsaugot vaiką, kad antibiotikai kuo mažiau žalos pridarytų?

uzjaučiu,sveikatos daug ir pozityvo 4u.gif
pasiskaičiavau kvėpavimą,gavau -2,tai jau ryškus ketogeninis tipas taip išeina...šarminis,gal dėl to ir ta candida išvešėjo g.gif kažin kodėl HS rašo,kad negalima organų mėsos ketogeniniam t. kaip tyčia ,vakar prisikepiau kepenėlių ,taip skaniai sulapnojau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaspadine:): 18 gruodžio 2013 - 20:40
QUOTE(d'esprit @ 2013 12 18, 20:47)

Ech, kaip viskas apsisuka, kažkada voresta bandė sudomint mane šiuo gyvenimo būdu, o dabar pati ateinu ieškot pagalbos pas jus..

Sveika.
Matai, nenorėjai skaniai svorio mest, biggrin.gif tai vis vien, egzema privertė .

Ar panašu? Jei taip- gali pakakti vien glitimą iš raciono išmesti ir to pakaktų.

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 12 18, 20:50)
Sveika.
Matai, nenorėjai skaniai svorio mest,  biggrin.gif  tai vis vien, egzema privertė .

Ar panašu?  Jei taip- gali pakakti vien glitimą iš raciono išmesti ir to pakaktų.

eina kaku, mano pusseserė ir direktorė taip vargsta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaspadine:) @ 2013 12 18, 21:40)
Labas

aš dar tik 3 diena,o jau kaip noriu varškėėėėsss
uzjaučiu,sveikatos daug ir pozityvo  4u.gif
pasiskaičiavau kvėpavimą,gavau -2,tai jau ryškus ketogeninis tipas taip išeina...šarminis,gal dėl to ir ta candida išvešėjo  g.gif  kažin kodėl HS rašo,kad negalima organų mėsos ketogeniniam t. kaip tyčia ,vakar prisikepiau kepenėlių ,taip skaniai sulapnojau

na paprastai candida būna, kai pH indeksas yra daugiau nei 7 g.gif
Prieš pereidama į paleo reikėjo skaičiuoti, nes dabar tai jau rodo kad gyveni ant riebalo biggrin.gif ne angliavandenių.
O varškė tau neuždrausta gi.
Papildyta:
QUOTE(kustuce @ 2013 12 18, 21:51)
eina kaku, mano pusseserė ir direktorė taip vargsta  doh.gif

na čia tik ant pirštų taip reiškiasi, bet reikia įsivaizduoti, kaip žarnyne gražiai viskas atrodo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 12 18, 21:58)
na paprastai candida būna, kai pH indeksas yra daugiau nei 7  g.gif
Prieš pereidama į paleo reikėjo skaičiuoti, nes dabar tai jau rodo kad gyveni ant riebalo  biggrin.gif ne angliavandenių.
O varškė tau neuždrausta gi.
Papildyta:

na čia tik ant pirštų taip reiškiasi, bet reikia įsivaizduoti, kaip žarnyne gražiai viskas atrodo  doh.gif

rimtai,rūgštinėje aplinkoje? niu eisiu vėl skaityti ax.gif
tai prie candidos ir pienligės gi visur rekomenduojama pieno produktus išbraukti-dar gi ir tu buvai įkėlusi visų ,,-ozių" laktozė,fruktozė,gliukozė. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 12 18, 20:59)

Elata, parsiveziau siandien tavo lauktuves  biggrin.gif

Super thumbup.gif aš jau pergyvenau, kad gal blogai adresą užrašiau ar kokis velnias nutiko, kad taip ilgai neatkeliavo pas tave smile.gif Džiugu, kad patiko smile.gif

"voresta", o siaube, kokių čia bjaurybių foto pridėjai, net sutąsė biggrin.gif
Atsakyti