Įkraunama...
Įkraunama...

PALEO

QUOTE(" voresta " @ 2013 12 16, 11:44)
na, jos problema per dideliame insulino išskyrime- o kai jo daug ir alkis žvėriškas. Užburtas ratas.
Viduriavimas? - gal trūksta virškinimo fermentų jiems virškinti. O gal tai tik dėl riebalų pertekliaus nesuformuotos išmatos- mano vyrui gal pusmetį taip buvo, bet susitvarkė.
Kokia jos būklė- tabletes naudoja cukrui mažinti?

Tabletes naudoja jau keli metai (Metforal), dozė po truputį buvo didinama. Pradėjus paleo, gliukozė buvo nukritus iki 7-8, jau buvom apsidžiaugę, bet prieš porą savaičių užkilo, būna 12-14! Turbūt vėl prisivalgė kažko netinkamo, bet, kaip sakiau, kai ne kartu gyvenam, sunku man susekti ją, juk neprisipažįsta kokių nukrypimų padaro schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(lugne @ 2013 12 16, 12:02)
Ta neperšaunama kava turi vieną rimtą trūkumą - jei vyras plauna indus, mano puodelis lieka kartu su kitais jam neaiškiais indais kriauklėj  lotuliukas.gif , tipo, fui, taukuotas visas biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

voresta, o jūsų mama irgi paleo maitinasi?? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SOWELU: 16 gruodžio 2013 - 11:22
QUOTE(" voresta " @ 2013 12 15, 20:04)
čia iškart prašviesėja anabolikams, kurių anaboliniai procesai nutrūksta iškart, vos sumažina angliavandenių ir insulino išskyrimą, taip pat tiem, kurie kandidą turi- iškart, vos kažkiek nuo jos atsilaisvina.
O katabolikams po truputį gerėja -maniškis pasakojo kad plaukiojo bent pirmus 3 mėn. Vėliau jau geriau ėmė jaustis, stipriau.

doh.gif tai tyrimo galiu nebesidaryt, ir taip aišku, kad katabolinis doh.gif dar jaučiu ir koks glikogeninis šalia bus doh.gif baisu unsure.gif

kur tas paleo forumas? neatkasu aš jo niekaip, kodėl pirmoj žinutėj neįmetat nuorodos g.gif paslaptis gal .....

Papildyta:
amino rūgštyshttp://www.homosanitus.lt/lt/homo_sanitus/turinys/metabolizmas/Laisvuju_aminorugsciu_fondas_LAF

gal kvailas klausimas, o kaip su paleo tą amino rūgščių fondą atstatyt, daiginti kviečiai netinka, ar susitvarko viskas ir be kviečių?
Atsakyti
QUOTE(*Kamelija* @ 2013 12 16, 12:54)
kur tas paleo forumas? neatkasu aš jo niekaip, kodėl pirmoj žinutėj neįmetat nuorodos g.gif  paslaptis gal .....

ne paslaptis, bet admin'ė ištrina, nes pagal taisykles negalima dėti konkuruojančių forumų nuorodų į SM.
Atsakyti
QUOTE(SOWELU @ 2013 12 16, 12:17)

voresta, o jūsų mama irgi paleo maitinasi??  smile.gif

ne, nesilaiko- ji jau visai subyrėjusi (virš 80m) jau sėdi vežimėlyje ir nieko su tuo nepavyks padaryti. Nes ji visiškai nenori judėti. Pas ją visą gyvenimą buvo per mažas skrandžio rūgštingumas, ir, kaip dabar suprantu, tai davė dabartinę būklę .
Tačiau reikalauja kad pietus atneščiau aš, nors gyvena už 200 metrų su mano seseria.
Atsakyti
O kuo skiriasi koksų miltai ir sviestas. Nu galutiniai produktai, tai žinau, kad skiriasi, bet ir ten ten reik malt kokosų drožles. Tai ta prasme nedaug pamalus pvz. kavamale gausim miltus, o ilgai - sviestą? Nu ir sviestui kavamalė turbūt netinka, per silpna, ane?
Atsakyti
QUOTE(Kalipsė @ 2013 12 16, 12:14)
Tabletes naudoja jau keli metai (Metforal), dozė po truputį buvo didinama. Pradėjus paleo, gliukozė buvo nukritus iki 7-8, jau buvom apsidžiaugę, bet prieš porą savaičių užkilo, būna 12-14! Turbūt vėl prisivalgė kažko netinkamo, bet, kaip sakiau, kai ne kartu gyvenam, sunku man susekti ją, juk neprisipažįsta kokių nukrypimų padaro  schmoll.gif

nuo Metforal tyrimai alia gerėja, tačiau organizmo degradacija greitėja. Matau ant savo sesers vyro. Jam irgi tabletes prirašė.
Deja, mes nieko negalim padaryti, kol žmogus pats to nenori.
Atsakyti
QUOTE(lugne @ 2013 12 16, 11:11)
O kuo skiriasi koksų miltai ir sviestas. Nu galutiniai produktai, tai žinau, kad skiriasi, bet ir ten ten reik malt kokosų drožles. Tai ta prasme nedaug pamalus pvz. kavamale gausim miltus, o ilgai - sviestą? Nu ir sviestui kavamalė turbūt netinka, per silpna, ane?
pirktiniai miltai buna nuriebinti, tai itariu mala kokoso isspaudas. o sviesta - mala viska kartu.
Atsakyti
QUOTE(lugne @ 2013 12 16, 13:11)

Bandžiau malti blenderiu (500 galingumo) kokosų drožles. Laiko atžvilgiu tas procesas netrumpas, bet gavau tokį ale sviestą. Nesumaliau iki tikro sviesto konsistencijos, nes pabijojau sudeginti blenderį, jau karštas darėsi.
O kaip iki miltų malti blenderiu neįsivaizduoju, nes miltai tai turi būti sausi ir birūs, o malant blenderiu drožlės virsta į košę. Beje, labai skanią ax.gif
Pasižiūrėjau internete, kad yra pirkti kokosų miltų, bet kaina doh.gif 1 kg - virš 40 Lt.
Kol rašiau, jau ir paaiškino. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gricė: 16 gruodžio 2013 - 12:35
QUOTE(lugne @ 2013 12 16, 12:11)
Nu ir sviestui kavamalė turbūt netinka, per silpna, ane?

aš sumaliau. tik ilgokai užtrunka, nes ta kavamalės talpa nedidelė...
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2013 12 16, 08:52)
ohmy.gif jergutėliau... O tas svoris nustos kada nors kritęs?  unsure.gif

Sustos kai organizmas nuspres, matai, as zemo ugio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kamelija* @ 2013 12 16, 11:54)
doh.gif tai tyrimo galiu nebesidaryt, ir taip aišku, kad katabolinis doh.gif dar jaučiu ir koks glikogeninis šalia bus  doh.gif baisu unsure.gif

kur tas paleo forumas? neatkasu aš jo niekaip, kodėl pirmoj žinutėj neįmetat nuorodos g.gif  paslaptis gal .....

Papildyta:
amino rūgštyshttp://www.homosanitus.lt/lt/homo_sanitus/turinys/metabolizmas/Laisvuju_aminorugsciu_fondas_LAF

gal kvailas klausimas, o kaip su paleo tą amino rūgščių fondą atstatyt, daiginti kviečiai netinka, ar susitvarko viskas ir be kviečių?

sultini gerti?
Atsakyti