Įkraunama...
Įkraunama...

PALEO

4u.gif
QUOTE(Wallis @ 2013 12 16, 22:06)
Sveikute smile.gif na galvojau nerasysiu viesai, daug nauju vardu, kad negazdinti zmoniu, bet jei klausi, tai nieko ten man nei atsuko, nei uzsuko.

dziugu kad kazkas vyksta ir eini teisingu keliu
Papildyta:
QUOTE(katinone @ 2013 12 18, 08:46)
Siandien ir as Elatos sokolado paragavau. Skanu neispasakytai. Bet daug svarbiau tai, kad nuo to sokolado (jo ipakavimo, pateikimo, prideto sveikinimo) tokia nereali siluma sklinda  wub.gif  Ir matosi ir jauciaciasi (nu beveik fiziskai), kad zmogus dalele saves idejo. Atrodo toks paprastas dalykas - sokoladukas - o siluma iki sirdies nuejo. Kartu su MB ragavom, tai ir jis gyre ne tik skoni, bet ir apipavidalinima, o vyrai, kaip zinia, subtilumu nepasizymi biggrin.gif ACIU tau didziulis Elata uz Kaledini stebukla  4u.gif
  P.S. Tuo metu, kai mes sokolada ragavom, Kaledu senelis kaip tik savo ziurona i musu puse atsukes buvo, tai girdejau sake, kad tokiai gerai mergaite, kaip Elata, raikia daugiau doveneliu padovanot ir nuskubejo i Utenos pasta issiusti jai kaledine smulkmenele - taip kad lauk, turetum gaut (jei pastas nepasisiukslins biggrin.gif )

taaaaaip! as nepakavau kad tik draugui parodyciau.
nerealus siuntinukas. as net popieriukus pasilikau biggrin.gif ( kaip supratot sokolado nebeliko jau) rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Elata @ 2013 12 18, 08:30)
Džiugu, kad gavot! Haha, kažkokia neaiški teta čia visokius šokoladus siuntinėja biggrin.gif
Aš jau laukiu savo sviestelio! Nors iš tiesų turiu kakavos sviesto iš Rūta parduotuvės nusipirkusi, bet jis taip nekvepia ir man šiaip kažkoks kartus, pagadina tik viską, matyt nelabai kokia kokybė. Hm, tikiuosi paštas nepasišiukšlins ir pristatys siuntinuką smile.gif

Solve, o aš tą After Eight lauktuvių nešu visada. Jis man pačiai nelabai,

o darei balta sokolada su sviestu?kaip gavosi?
tiesa sakant man kokoso sviestas gal net labiau patiko. nors is sokoladas labai labai wub.gif
galvoju gal nusipirkt Beatos to sokolado 100%, tik brangus zaraza.
gaminau ta sokoladini, tai aplaiziau visus puodus kol sildesi sokoladas su kokoso pienu(naudojau kokoso krema) - ten anuot etiketes maziau blogumu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taša: 18 gruodžio 2013 - 09:59
QUOTE(Elata @ 2013 12 18, 11:11)

cushy, tau tilpo į kepimo maišą ji? Mes namie tik kepimo rankovę turim, tai jei viščiuką, tai jis telpa į ją, bet jei kažkas didesnis, tai nebe sad.gif

Tilpo, tai dabar tų maišų visokių dydžių būna. Ir antis buvo nedidelė - 1,8 kg
Atsakyti
QUOTE(katinone @ 2013 12 18, 09:39)
Kaip tai nereikia???  g.gif  Kodel nereikia???  g.gif  Visom gerom mergaitem priklaiuso - reikia jom, ar nereikia, Kaledu senelis neklausia biggrin.gif

o mano staigmena jai nesigavo verysad.gif
Atsakyti
As anti daznai ruosiu, bet jei ne sventiems, tai gabaliukais kepu su darzovemis apie valanda 180 laipsniu temperaturoje. Visada labai skaniai gaunasi , ne per sausa ir oda traski:) Gal nuo orkaites priklauso kaip iskepa.
Taip noretusi tu kale cipsu paragauti wub.gif Kazkada zaliavalgiu temoje rase apie ju gaminima, jau tada gundziausi, bet neturejau is kur ju paimti, reikes pavasari seklu kur paieskoti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ivetacom: 18 gruodžio 2013 - 10:23
QUOTE(taša @ 2013 12 18, 11:10)
o  darei balta sokolada su sviestu?kaip gavosi?

nedariau dar, žinok. Nieko nespėju šią savaitę biggrin.gif nes vis po darbo atsiranda nenumatytų neatidėliojamų darbų ir susitikimų. Šiandien irgi negaliu nieko nei kepti, nei virti, nes svečių ateina. Nu žooodžiu... Kalėdos biggrin.gif Parašysiu, kai padarysiu, kas gavosi smile.gif

Džiugu, kad skanus šokoladinis tortukas smile.gif iš tiesų, mačiau tavo bloge įrašą wink.gif ten tik dvi porcijos? Nemažas gavosi smile.gif
Beje, mes su tavim FB vieną bendrą pažįstamą turim - mačiau užlaikinai vakar jos nuotrauką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 12 18, 10:27)
nedariau dar, žinok. Nieko nespėju šią savaitę biggrin.gif nes vis po darbo atsiranda nenumatytų neatidėliojamų darbų ir susitikimų. Šiandien irgi negaliu nieko nei kepti, nei virti, nes svečių ateina. Nu žooodžiu... Kalėdos biggrin.gif Parašysiu, kai padarysiu, kas gavosi smile.gif

Džiugu, kad skanus šokoladinis tortukas smile.gif iš tiesų, mačiau tavo bloge įrašą wink.gif ten tik dvi porcijos? Nemažas gavosi smile.gif
Beje, mes su tavim FB vieną bendrą pažįstamą turim - mačiau užlaikinai vakar jos nuotrauką smile.gif

ane? idomu pasidare kuri?smile.gif

jo, kazkaip labai daug isejo! valgem 3 dienas ir sveciam dar buvo. visi labai gyre! bigsmile.gif
Atsakyti
Aš tai Kalėdoms aguoninį kepsiu wub.gif Man jis toks skanus..
Nors reikės kada ir šokoladinį pabandyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 12 18, 11:10)
as net popieriukus pasilikau

Ir aš biggrin.gif Pasidėjau į prisiminimų dėžutę, prie laiškų wub.gif

Matavau vakar MB kvėpavimą, be jokių Paleo 6 bigsmile.gif Va kodėl nei ansvoruiai, nei jokios ligos jį puola thumbup.gif Bet vis vien Paleoletikas bus cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2013 12 18, 11:22)
As anti daznai ruosiu, bet jei ne sventiems, tai gabaliukais kepu su darzovemis apie valanda 180 laipsniu temperaturoje. Visada labai skaniai gaunasi , ne per sausa ir oda traski:)  Gal nuo orkaites priklauso kaip iskepa.

priklauso nuo anties amžiaus- antį reikia pjaut arba iki dviejų mėn arba teks auginti virš 3 mėn- kitaip užsiknisimas su pešimu. Tad jei tai jaunas ančiukas, iškept gali ir per valandą. Tačiau pas mane paukščiai ilgai išgyvena- kartais reik valgyti ir labai seną- pvz dabar reik suvalgyt naglą kalakutą kuriam virš 10 metų- tokio gi neparduosi niekam lotuliukas.gif prakeiks.
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 12 18, 09:14)
Nežinau kur bekišt 4 jau užaugintus triušius ir porą žąsų, kurių nebeverta ilgiau laikyt.

Mielai nupirkčiau, jei paaiškėtų, jog gyveni kaimynystėje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2013 12 18, 11:03)
Mielai nupirkčiau, jei paaiškėtų, jog gyveni kaimynystėje  mirksiukas.gif

as irgi! nesu ragavus triusienos. antienos turbut irgi g.gif
Atsakyti

QUOTE(Nidulia @ 2013 12 18, 01:08)
Siandien suniui apviriau 2 minutes mesa ir sudejau I dubeni ant stalo atausti. Pamate vyras ir pagalvojes, kad as cia mums pagaminau, kaip pradejo rekti,-"tu jau visai isprotejai, jau ne puszale, bet visai zalia mesa gamini, as tikrai tokios neesiu"  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif oiii...

QUOTE(" voresta " @ 2013 12 18, 11:51)
Tačiau pas mane paukščiai ilgai išgyvena- kartais reik valgyti ir labai seną- pvz dabar reik suvalgyt naglą kalakutą kuriam virš 10 metų- tokio gi neparduosi niekam lotuliukas.gif prakeiks.

bigsmile.gif blink.gif oho, kookio amžiaus... biggrin.gif Kažin kaip į tokį įkasti reikės?... lotuliukas.gif
Atsakyti