Įkraunama...
Įkraunama...

PALEO

QUOTE(" voresta " @ 2013 12 17, 22:41)
pakol kas tik su jų sloga išbandžiau- mačino.

pas paukscius sloga? Tai ir zmogui gal nuo slogos padeda? Gal ne visas paskirtis sio nuoviro as perskaiciau?

QUOTE(Gaspadine:) @ 2013 12 17, 22:42)
Nidulia,lyg tu pamenu ,minėjai kažką apie jas,ar gėrei ir kiek laiko?
ai,beje,numečiau jau 21,5 kg  ax.gif

geriau, bet taip ir nedageriau:) Kaip raso HS, reikia pirma padauzytu candida o tada paseti reikiamu bakteriju, kuriu nekencia ir nemyli candida:)
is zoleliu raso, kad oregano gerai kerta candida, bet tai tyri buti ne arbata o eterinis aliejus kapsuleje, kuri zarnyne tirpsta.

QUOTE(debesy @ 2013 12 17, 22:43)
didžiausią alergeną visada laikiau sintetiką (paauglystėje tik galėjau pasvajot apie džinsus su lykra) ir tuos pačius kiaušinius, o tik šią vasarą dingtelėjo galvon, kad kiekvienais metais per rugiapjūtę vien artesnis priėmimas prie grūdų dulkių man iškart alergizuodavo odą. tai kas dedasi viduj, jei vien dulkės alergizuoja? o man galai nesueidavo, ir toliau šveisdavau batoną ir baltų miltų gaminius.

Turbut skaitei, keliu rusiu alergijas as turejau? Tik trys enesiai be gluteinu, cukraus, krakmolo ir kitu nesamoniu ir tvarkele:) Tai ir tau ims nykti dermatitai, spuogai ir t.t., pamatysi:)
Sian vyras sako, ko neparagauji torto, juk jau pasveikai lotuliukas.gif Ne nu, supratimas pas juos tai doh.gif Nesuvokia pilnai visos prasmes, turi pastoviai dar ir vyra sekti, priminti ir t.t., arsiau mazo vaiko:)

QUOTE(lugne @ 2013 12 17, 23:03)
Nidulia, kaip tik migdydama vaiką pagalvojau užklausti, gal ir mėsą su ja pjaustyt galima  g.gif  biggrin.gif

sviezia gal nelabai gausis, o pasalusia - meginti reikia:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 17 gruodžio 2013 - 22:24
Na jei dar ir mesa supjaustys tai isvis bus super duper tarka biggrin.gif
As jau svajoju kaip plonais ratukais pjaustysiu saliero sakni ir pakepsiu orkaitej, niam niam.
Atsakyti
Sveikutės,

Pas mus jau Kalėdos...eglutė papuošta, ant stalos puikuojasi dar neparagautas (sakiau, kad ryt ragausim, nes tik vakare parsiboginau iš miesto) Elatos siųstas šokoladas... wub.gif O jau GROŽIS blink.gif , įpakavimo subtilumas, AČIŪ labai už dovanėlę ir sveikinimus oro_buckis.gif AČIŪ wub.gif Vaikai paklaikę, kad kažkokia teta iš Panevėžio mums parašė sveikinimą smile.gif ir dar dovanų atsiuntė, va tokiom akelėm žybsėjo bigsmile.gif

Merginos (Elata, Grice, Rytorasa, Infe*kcija (kur turi būti žvaigždutė? biggrin.gif)), kakavos sviestas jau IŠSIŲSTAS pioneer.gif Nepirmenybiniu cool.gif Duokit žinot kada gausit (tikiuosi ŠIEMET hihihi.gif)

Pamiršau gi pasipasakot. Nusivežė mane kolegė tokiam tyrimui, kur atsistoji basom ant tokių "kietų" svarstyklių metaliniu pagrindu, laikaisi už kažkokių rankenėlių ir parodo tavo išsamius kūno masės/riebalų/raumenų ir pan. procentus, poodinius ir vidinius (ant organų) riebalus, biologinį (ne paso) amžių ir dar daug visokių linksmybiųm, tai ką-mano RIEBALŲ kieksi tiek poodinis, tiek vidinis-UNDER (tai dar nėra blogai, bet neva nepakankamas), raumenų-norma, tai labai džiaugiuosi, body TYPE išmetė kaip LOW FAT MUSCULAR showoff.gif biggrin.gif <<<LIESAS, DOMINUOJA RAUMENYS. Svoris ties apatine OPTIMAL riba, KMI 20,6; riebalų mažoka-12,6kg., likus LBM (Lean Body Mass)-60,1kg, iš kurių 4,2kg-Minerals (Optimal) kai paskaičiuota pagal amžių, lytį, svorį, ūgį norma- nuo 20 iki 30kg. Mitybos įvertinimas: Baltymai-Gerai; Mineralai-Optimalu, Kūno organų masė-Optimalu karsta.gif

Tiesa, svarbiausias dalykas, kad mano kūno amžius 5m. mažesnis už pase įrašytą thumbup.gif

Po to matavo spaudimą ramybės būsenoj, tada liepė gulėt, tada krūvis-vėl matavo, laukiu rezultatų.

O BUROKINIAI KEKSIUKAI, kaip ir visi-galima ilgiau palaikyti, nes laukia "Ilga kelionė per kopas", vien Vilniuj 5 šeimas aplankyt, tai galvoju ar galima juos vežiotis 2-3 dieneles g.gif
Papildyta:
MKS (mano kalėdų senis) šiandien jau ieškojo pjaustyklės, pažiūrėjo filmuką-pirks sakė cool.gif , dar nori kokį galingesnį riešutus, kad iki sviesto sugebėtų susmulkint umn.gif smulkintuvą/kombainą, patys nežinom kas geriau, surast doh.gif

Klausykit, o peiliukai turi būtinai būti "S" forma argali vieni būt užlenkti į viršų, kiti į apačią? help.gif Na, toks pavyzdžiui tiktų riešutsviesčiui?

QUOTE(" voresta " @ 2013 12 16, 23:19)
Man tinka labai paprastas maistas ir jo mažas apdorojimas. Nepasigendu kažko įmantraus.

Šiandien galvojau apie jus smile.gif Papasakokit apie savo kasdieninę mitybą, ką valgot, kas jums skanu, ar lepinatės maistu?

Kaip švenčiate šventes? (Kalbu apie maistą, buvimą kartu su giminėmis, gaminimą/pirkimą)

QUOTE(Gricė @ 2013 12 17, 09:20)
Be raugintų kopūstų neįsivaizduoju kaip peržiemočiau  ax.gif
Jau man irgi tos pjaustyklės tuoj užsireiks...

Jau kaip laukiu kvapaus siuntinio ax.gif bus tikros Kalėdos man, ir dar W30 būsiu išbūvus be jokių nuklydimų. Apsidovanosiu  4u.gif

Atsakyti
Knisau dabar Iherb'ą, tai jei gerai supratau šiandien (tik šiandien?) kokosų aliejus papigiaiskas gaunas net su siuntimu:
http://www.iherb.com...z-1-530-g/53133
O jei dar pirmo karto pirkimo nuolaidą prisitaikai, tai iš vis... thumbup.gif
Atsakyti

QUOTE(rytorasa @ 2013 12 17, 09:21)
aš tai iš Iherb'o turiu dėžučių prikaupusi...

Visas sudeginau cool.gif Tik didesnėse visokios smulkmenos sudėtos.

QUOTE(Elata @ 2013 12 17, 09:27)
Yra ir dėžučių, bet yra ir milžiniškų vokų. Milžiniškų, ten bet ką sukištum biggrin.gif

Į tokius (ne tokie jie man milžinei ir milžiniški pasirodė hihihi.gif ) Sukišau po kilą sviesto. Visas paštas šokoladu prakvipo.

QUOTE(Elata @ 2013 12 17, 09:28)
ne, negalim  schmoll.gif

laugh.gif

QUOTE(" voresta " @ 2013 12 17, 12:49)
Išbėgau pas mamą trumpam, trobą lygtai užrakinau, pareinu, atrakinta, ant stalo guli nauja  tarka-tas 3000 modelis- Kalėdų senelis apsireiškė dukros pavidalu  thumbup.gif
Kiba skaito SM ?
Maniškė gi ta- 2000 modelio buvo.

Kaip SMAGU clap.gif

QUOTE(Elata @ 2013 12 17, 14:32)
Tą JD butelį, kur už torto stovi biggrin.gif

JD viskis-GRŪDAI fui fui schmoll.gif

QUOTE(Nidulia @ 2013 12 17, 14:39)
ple, koks jis didelis ir baltas, sudetis:grietinele, grietine, baltas sokoladas, cukrus  blink.gif Jomajoooooooooo, seiles iki zems. Svolaciai, rado ka atvezti  cray.gif kol nemaciau, buvo ramu del tu tortu, nu bet sitas, kokiu 3 kg, bado dabar akis  blink.gif Noriu as jo 

Man ta mėlyna spalva irgi tokie vek. Bet sudėtis su grietinėle, tai niam, tik sugadino ir cukraus pridėjo? g.gif

QUOTE(Elata @ 2013 12 17, 15:03)
Taip ir įsivaizduoju laišką:
Mieli verslo partneriai, kitais metais nedrįskit man siųsti tortų. Priimsiu tik aukščiausios rūšies stirnieną ir šernieną, kokoso aliejų ir namie augintas daržoves.
Pagarbiai
Nidulia

O ką, tikrai ne vienas jumoro forma sureaguotų thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(lugne @ 2013 12 17, 22:57)
Knisau dabar Iherb'ą, tai jei gerai supratau šiandien (tik šiandien?) kokosų aliejus papigiaiskas gaunas net su siuntimu:

Į svorį siuntimo pažiūrėkit cool.gif Nebent JAV gyvenat.
Atsakyti
QUOTE(lugne @ 2013 12 17, 22:57)

jei į LT, tai šitą bankė deja netelpa į svorį verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2013 12 17, 21:35)
Na jei dar ir mesa supjaustys tai isvis bus super duper tarka  biggrin.gif
As jau svajoju kaip plonais ratukais pjaustysiu saliero sakni ir pakepsiu orkaitej, niam niam.
salieras chips thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 12 17, 23:16)
salieras chips  thumbup.gif

Bet kaip skanu wub.gif dar druskytes, pipiriuko rolleyes.gif
Atsakyti

Mano kale (garbanotieji) kopūstai dar nenušalė, šiandie troškinį gaminau.Bet galima ir traškučių pasigamint
kale chips

user posted image
Atsakyti
KEPAM ANTĮ bigsmile.gif PIRMĄ KARTĄ cool.gif

Aš darau pastarnokų chips (bet tokie stori, apvolioti kokosaliejuj ir prieskoniuose: kuminai, kajeno pipirai, česnakas, druska, pipirai, paprikos milteliai), kaip tik taip įmetėm prie anties, dar morkų, saliero šaknies, o vidum prikimšom pakeptų morkų, salierų stiebų, kmynų, svogūno.... essen.gif

Einu gal aš miegot biggrin.gif Labanakt bye1.gif
Atsakyti
QUOTE(san @ 2013 12 18, 00:07)
jei į LT, tai šitą bankė deja netelpa į svorį verysad.gif

Ai, nu jo, nepažiūrėjau į shipping svorį, varna
Atsakyti
Hippie, valgyti norisi? biggrin.gif

Noreciau as tu kale paragauti, bet daugiabucio balkone nelabai uzaugs. Pas anyta neapsimoka sodinti, nes uosvis dar su zoliapjove pereis. Ech.

Einu ir as miegot, ryt reikaliuku daug, labos nakties mergaites 4u.gif
Atsakyti