Įkraunama...
Įkraunama...

PALEO

man taip pat tas tortas bjauriai ir atstumianciai atrodo. ypac ta egle ant virsaus pageltonijus visa, fui fui, veu veu, net nupurto beziurint.

saldytos darzoves yra netgi geriau uz sviezias, cia lyginant supermarketines "sviezias" is Kenijos siuo metu laiku ir vietines uzsaldytas iskart po derliaus surinkimo.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 12 17, 14:39)
ple, koks jis didelis ir baltas, sudetis:grietinele, grietine, baltas sokoladas, cukrus  blink.gif Jomajoooooooooo, seiles iki zems. Svolaciai, rado ka atvezti  cray.gif kol nemaciau, buvo ramu del tu tortu, nu bet sitas, kokiu 3 kg, bado dabar akis  blink.gif Noriu as jo  verysad.gif

taigi duok bendradarbiams, šita kategorija žmonių sunaikina bet kokį maistą bet kokiais kiekiais greitai ir su džiaugsmu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(norala @ 2013 12 17, 15:43)
siūlau suvalgyti smile.gif
atsilaisvins kažkam vieta šeštadienį biggrin.gif

tfu, isvaikei visus norus tortui:D:D:D

QUOTE(Elata @ 2013 12 17, 15:43)
bet tai kad jis toks nenatūralus atrodo... tos mėlynos detalės.. gal čia tik foto. Nešk, Nidulia, kolegoms kitiems, tegu jie džiaugiasi Kalėdomis.

Melynos snaiges is balto sokolado. Paskaiciau sudeti, tai grietinele, grietine, baltas sokoladas, saldytos aviates ir kazkiek biskvito viduje yra. Nebloga sudetis, neprideta E ir kito sudo, tai gal vaikams nieko, vistiek gi jie valgo saldumus, tik pigiausius kokius, kur vien E. As jau miegamajame nezinia kiek saldainiu ir sausainiu deziu pasikavojau, kad namiskiams akiu nezulintu. Reikia viska isilkti greiciau.
Perspesiu visus, kad kitamet man mesas, sernienas ir stirnienas nestu, dar kokosu alieju o nes saldumus:D:D
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 12 17, 16:00)
Perspesiu visus, kad kitamet man mesas, sernienas ir stirnienas nestu, dar kokosu alieju o nes saldumus:D:D

Taip ir įsivaizduoju laišką:
Mieli verslo partneriai, kitais metais nedrįskit man siųsti tortų. Priimsiu tik aukščiausios rūšies stirnieną ir šernieną, kokoso aliejų ir namie augintas daržoves.
Pagarbiai
Nidulia

Ir o bet tačiau, kaip tos balto šokolado snaigės virto mėlynomis? Man ta mėlyna spalva primena Bridžitą Džouns ir jos mėlynų siūlų sriubą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elata: 17 gruodžio 2013 - 15:04
Nidulia, keliauk i SM sklebimu lenta, tema Dovanoju. Staigiai paims ir dar patys issives biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Wallis @ 2013 12 17, 15:41)
na manau, kad teisingai. Ji sake, kad islaiko 25 sekundes, o per minute sukvepuoja 10 kartu.

o tai kaip tu gauni tuos 22?
Rašyk veiksmų seką- kaip skaičiuoji?
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 12 17, 16:03)
Taip ir įsivaizduoju laišką:
Mieli verslo partneriai, kitais metais nedrįskit man siųsti tortų. Priimsiu tik aukščiausios rūšies stirnieną ir šernieną, kokoso aliejų ir namie augintas daržoves.
Pagarbiai
Nidulia

Ir o bet tačiau, kaip tos balto šokolado snaigės virto mėlynomis? Man ta mėlyna spalva primena Bridžitą Džouns ir jos mėlynų siūlų sriubą biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
padazytos "valgomais" dazais, matomai, tos snaiges.
Greitai nulekiau keptis soninies, ot priesiu puszales ir dejau as ant tu tortu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 12 17, 16:09)
o tai kaip tu gauni tuos 22? 
Rašyk veiksmų seką- kaip skaičiuoji?

nu va ir sh gaunas, nes skaicius as pastoviai sumaisau ikvepimu ir sulaikymo. kaip as galiu but tokia vista, niekaip nesuprantu.

25:5 bus 5
ir is 10 atimt 5 reikia. o ne atvirksciai.

tai gaunam 5, o ne kosminius 22. ne taip jau ir blogai.
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2013 12 17, 15:28)
Voresta, kad metabolizmas rodytų kažkokius nukrypimus tai taip. Kalbu apie tuos standartinius tyrimus...Na bet gal irgi nebūtų labai blogai, bent jau pagal tą PH nėra blogai. Prieš paleo 6, po 2 mėn. paleo 3,5.
ne, pagal tą pH nieko bloga.

Norėčiau ir aš neskirti dėmėsio bei negyventi dėl maisto blush2.gif Kol kas tikrai gyvenu dėl pavalgymo doh.gif

na jau, negi nieko įdomaus neturi ką veikt? Tai su šia mityba jautiesi labai suvaržyta- šitiek kulinarijos šedevrų- sugadinto maisto- palieka nesuvalgyta.
O kažin kaip tos šaldytos daržovės? Dabar žiauriai nėra laiko niekaip. Apie kotletus seniai svajoju, nėra kada išsikepti doh.gif Tai tokios šaldytos daržovės pagreintintų valgio pasigaminimą. Galima jas? g.gif

merginos, kurios tirsitės, paklauskit tyrėjo- kas tinka, ar tinka iš šaldytų.
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 12 17, 16:43)
bet tai kad jis toks nenatūralus atrodo... tos mėlynos detalės.. gal čia tik foto. Nešk, Nidulia, kolegoms kitiems, tegu jie džiaugiasi Kalėdomis.

Man jis irgi veukt toksai biggrin.gif Nidulia, nieko neprarandi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cushy @ 2013 12 17, 16:35)
Man jis irgi veukt toksai  biggrin.gif  Nidulia, nieko neprarandi  biggrin.gif

jau ir man veukt, nes privalgiau sonnies su kauliku + rauginti kopustai, skanu nerealiai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(nomore @ 2013 12 17, 16:32)
pabandyk naminių pasidaryt, kaip jau kažkas minėjo, tie pirktiniai dažniausiai greituoju būdu karštai užraugiami, man nuo visų pirktinių irgi nekas būna. o va naminiai  wub.gif

Reikia pabandyt. Gal priminsi, kaip daromi, kad nereiktų senų temų krapštyt? Žinau, kažkas rašė, bet aš višta neišsaugojau doh.gif
Atsakyti