Įkraunama...
Įkraunama...

PALEO

QUOTE(Elata @ 2013 12 17, 14:22)
Wallis, o tai draugė žada laukti 6 mėnesius? Ko? Kodėl nenori dabar pabandyti paleo, o po to pas Tulčiną važiuoti, jei su paleo nieko gero nebus?

Na, ji nusprende, kad tai neimanoma, kad seima nepritars. o jie gi trise, vyras ir vaikas. Ir neimanoma tipo, nes ji gyvena islandijoje, matai per prastai sviezia auksciausios kokybes zuvis ir kalnu zolytes priedusiu aviu mesa doh.gif dieve, kad man tokios kas biggrin.gif
aiskinu principus, tiksliau rasau tik tai, ka ji gali valgyt ir viskas. jokiu ten galima negalima smile.gif kandagi i tyrimus turi darytis kiekviena savaite, gal net po kelis kartus, tai man atrodo keliu savaiciu galetu kazkas bent nezymiai i gera puse pasikeisti. Va manau tik tai galetu ja pastumet, nes kitaip, na tiesiog galvoju, kad ji netiki tai ka as jai sakau...
prasau nesupykti uz off topic, bet man patiko smile.gif))
user posted image
Quelle: satenai.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wallis: 17 gruodžio 2013 - 14:15
QUOTE(nomore @ 2013 12 17, 15:32)
O kopūstai naminiai ar pirktiniai?

Pirktiniai. Ūkininkų turguj pirkau, užtikrino, kad be cukraus. Nors ten pripaistyt visko gali, svarbu, kad pirktų smile.gif Kažkada pirkau pc, sudėty cukraus nebuvo, bet irgi pūtė.
Atsakyti
prasidejo kurjeriu lakstymas su kaledinem dovanom-saldainiu maisai, sausainiai, buteliai o vienas tai spec torta atitempe, toki dideli, balta su uzrasais man lotuliukas.gif vo

user posted image
Nu kodel jis ne paleo tortas

Vaziuoju ryt pas vaikus, tai teks jiems nuvezi, nu o ka daryti?? Patarkit, ka?
Atsakyti
Voresta, kad metabolizmas rodytų kažkokius nukrypimus tai taip. Kalbu apie tuos standartinius tyrimus...Na bet gal irgi nebūtų labai blogai, bent jau pagal tą PH nėra blogai. Prieš paleo 6, po 2 mėn. paleo 3,5.
Norėčiau ir aš neskirti dėmėsio bei negyventi dėl maisto blush2.gif Kol kas tikrai gyvenu dėl pavalgymo doh.gif

O kažin kaip tos šaldytos daržovės? Dabar žiauriai nėra laiko niekaip. Apie kotletus seniai svajoju, nėra kada išsikepti doh.gif Tai tokios šaldytos daržovės pagreintintų valgio pasigaminimą. Galima jas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(cushy @ 2013 12 17, 14:24)
Pirktiniai. Ūkininkų turguj pirkau, užtikrino, kad be cukraus. Nors ten pripaistyt visko gali, svarbu, kad pirktų  smile.gif Kažkada pirkau pc, sudėty cukraus nebuvo, bet irgi pūtė.

pabandyk naminių pasidaryt, kaip jau kažkas minėjo, tie pirktiniai dažniausiai greituoju būdu karštai užraugiami, man nuo visų pirktinių irgi nekas būna. o va naminiai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 12 17, 14:22)

Wallis, o tai draugė žada laukti 6 mėnesius? Ko? Kodėl nenori dabar pabandyti paleo, o po to pas Tulčiną važiuoti, jei su paleo nieko gero nebus?

matai, pas Tulčiną nemažai kainuoja, todėl žymiai efektyviau veikia, o čia, pas mus viskas nemokamai- tai labai įtartina- taip veikia ir- nemokama. Nu kam pasigirsi? O kai Pas Tulčiną susimoki apvalią sumelę- tai iškart veikia doh.gif

tai man atrodo keliu savaiciu galetu kazkas bent nezymiai i gera puse pasikeisti.

Walis, tai čia tas atvejis, kai pasikeitimai staigūs (jei tik teisingai paskaičiavai tą pH indeksą) iškart -savaitės -kitos bėgyje keičiasi kvėpavimo rodikliai- švytuoklė kiton pusėn- ir, aišku, savijauta.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 12 17, 15:27)
Vaziuoju ryt pas vaikus, tai teks jiems nuvezi, nu o ka daryti?? Patarkit, ka?

Tą JD butelį, kur už torto stovi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2013 12 17, 14:28)
O kažin kaip tos šaldytos daržovės? Dabar žiauriai nėra laiko niekaip. Apie kotletus seniai svajoju, nėra kada išsikepti doh.gif Tai tokios šaldytos daržovės pagreintintų valgio pasigaminimą. Galima jas? g.gif

aišku, galima, jos greituoju būdu užšaldytos, išlaiko gerąsias medžiagas.
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 12 17, 15:32)
Tą JD butelį, kur už torto stovi biggrin.gif

ple, koks jis didelis ir baltas, sudetis:grietinele, grietine, baltas sokoladas, cukrus blink.gif Jomajoooooooooo, seiles iki zems. Svolaciai, rado ka atvezti cray.gif kol nemaciau, buvo ramu del tu tortu, nu bet sitas, kokiu 3 kg, bado dabar akis blink.gif Noriu as jo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 12 17, 15:32)

Walis, tai čia tas atvejis, kai pasikeitimai staigūs (jei tik teisingai paskaičiavai tą pH indeksą) iškart -savaitės -kitos bėgyje keičiasi kvėpavimo rodikliai- švytuoklė kiton pusėn- ir, aišku, savijauta.

na manau, kad teisingai. Ji sake, kad islaiko 25 sekundes, o per minute sukvepuoja 10 kartu.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 12 17, 15:39)
ple, koks jis didelis ir baltas, sudetis:grietinele, grietine, baltas sokoladas, cukrus  blink.gif Jomajoooooooooo, seiles iki zems. Svolaciai, rado ka atvezti  cray.gif kol nemaciau, buvo ramu del tu tortu, nu bet sitas, kokiu 3 kg, bado dabar akis  blink.gif Noriu as jo  verysad.gif

siūlau suvalgyti smile.gif
atsilaisvins kažkam vieta šeštadienį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 12 17, 15:39)
ple, koks jis didelis ir baltas, sudetis:grietinele, grietine, baltas sokoladas, cukrus  blink.gif Jomajoooooooooo, seiles iki zems. Svolaciai, rado ka atvezti  cray.gif kol nemaciau, buvo ramu del tu tortu, nu bet sitas, kokiu 3 kg, bado dabar akis  blink.gif Noriu as jo  verysad.gif

bet tai kad jis toks nenatūralus atrodo... tos mėlynos detalės.. gal čia tik foto. Nešk, Nidulia, kolegoms kitiems, tegu jie džiaugiasi Kalėdomis.
Atsakyti