Įkraunama...
Įkraunama...

Columbia kombinezonai

QUOTE(meddeina @ 2015 09 09, 23:57)
Sveikos 4u.gif Pernai mažyliui pirkau Columbios kombinezoną, labai patiko tad šiemet taip pat planuoju įsigyti. Žiemos metu mažyliui bus 1,5 m. jis neaukštas vaikas (šiuo metu apie 76cm) ir nežinau kokį geriau imti, vientisą ar atskirą? Nuo kokio dydžio prasideda atskiri kombinezonai? Ačiū jei kas patars 4u.gif

Vaiksciojanciam mazyliui jau galima drasiai rinktis ir dvieju daliu. Nuimsite striuke prekybos centre ar vaziuojant ilgiau masina,o su kelnem nesukais. Kombis vistiek bus lengvas ir nevarzantis judesiu. Bet jam dar tiktu ir vientisas. Rinkites pagal savo prioritetus.
Atsakyti
Sveiki, berniukas apie 80cm 12kg, jau vaikštantis, žiemą bus 1m6mėn. Kokįdydį rekomenduotumėt? vientisą ar atskirą? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(El@da @ 2015 09 12, 09:08)
Sveiki, berniukas apie 80cm 12kg, jau vaikštantis, žiemą bus 1m6mėn. Kokįdydį rekomenduotumėt? vientisą ar atskirą? smile.gif

18-24mėn, ir aš visada už atskirą biggrin.gif
Atsakyti
Norejau paklaust gal kuri turejot columbia striuke Columbia Sportswear Squish N Stuff Jacket - Insulat. http://www.sierratra...calization=True
Raso dirbtiniu plunksnu uzpildas? g.gif Dukrai esu pirkus tik su 250 g uzpildu kazin kas cia per varisntas ar pakankamai silta g.gif

Atsakyti
Sveikos mamytes,

kas trejote dvipuses Columbia striukes, gal galite pakonsultuoti ar dvipuses turi kažkokių minusų, privalumų?
user posted image

Atrodo, kad labai praktiška, nori viena puse aprengi, nori kita, bet ar jauku vaikui kai vidine puse yra nepralaidus, neperslampamas audinys?

Lauksiu atsiliepimu
Aciu
Atsakyti
QUOTE(cooliuke @ 2015 10 14, 11:18)
Sveikos mamytes,

kas trejote dvipuses Columbia striukes, gal galite pakonsultuoti ar dvipuses turi kažkokių minusų, privalumų?
user posted image

Atrodo, kad labai praktiška, nori viena puse aprengi, nori kita, bet ar jauku vaikui kai vidine puse yra nepralaidus, neperslampamas audinys?

Lauksiu atsiliepimu
Aciu

Skiriasi tos medžiagos kiekvienoje pusėje - viena kietesnė kaip ir kelnių (su omnishield'u, netepli), kita pusė minkštesnė, teplesnė, mes jos nelabai vilkim:)
Atsakyti
QUOTE(svirpile @ 2015 10 15, 20:55)
Skiriasi tos medžiagos kiekvienoje pusėje - viena kietesnė kaip ir kelnių (su omnishield'u, netepli), kita pusė minkštesnė, teplesnė, mes jos nelabai vilkim:)

Ačiū už atsakymą wink.gif Ir aš suabejojau dėl patogumo toje kietojoje puseje wink.gif
Atsakyti
QUOTE(cooliuke @ 2015 10 16, 11:27)
Ačiū už atsakymą wink.gif Ir aš suabejojau dėl patogumo toje kietojoje puseje wink.gif

Bet savybem mums labiau patiko net negu visu garbstinamas Buga smile.gif Sitas variantas mums buvo nerealus,striuke nesiodavo nuo rugsejo iki velyvo pavasario,masinoj net 100km nuvaziavus budavo siltute,nugara is vis nesuprakaituodavo. Buga daug siltesnis, bet su ta dvipuse irgi nesalo ziema tai jau tikrai smile.gif
Atsakyti
Sveikos, yra manau daug cia zinoviu columbia produktu. nusipirkom toki komplekta http://skelbiu-img.d...ombinezonai.jpg COLUMBIA Double Flake *dvibuse striukyte) nezinau, ta striuke atrodo dabar rudeni - lapkriti, nu neatrodo tinkanti eiti ziema pvz prie -10 ar -15. ar tikrai vaikams su jomis nesalta? kosmosas man su pukine kokia diena malonumo nera, tai su tokia nzn.....
p.s nesam tureje columbia tai pirmas musu bandymas ir kai gavau ir ispakavau toks nerimas ir lyg nusivylimas kad dar reikia kazko ieskoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paystryte @ 2015 10 28, 21:00)
Sveikos,  yra manau daug cia  zinoviu columbia produktu. nusipirkom  toki komplekta http://skelbiu-img.d...ombinezonai.jpg COLUMBIA Double Flake *dvibuse striukyte)  nezinau, ta striuke atrodo dabar rudeni - lapkriti, nu neatrodo tinkanti eiti ziema pvz prie -10 ar -15.  ar tikrai vaikams su jomis nesalta? kosmosas man su pukine kokia diena malonumo nera, tai su tokia nzn..... 
p.s nesam tureje columbia tai pirmas musu bandymas ir kai gavau ir ispakavau toks nerimas ir lyg nusivylimas kad dar reikia kazko ieskoti smile.gif

Viskas bus gerai,svarbu tinkamai aprengti po apačia mirksiukas.gif Mano vaikam prie didžiųjų šalčių pakanka termo marškinėlių,kelnių ir flyso megztuko po Columbia kombiu (tiesa,ne tokiu,bet ,kiek suprantu,čia užpildas,kaip ir daugumoje setukų,150g).
Atsakyti
QUOTE(Įsimylėjus @ 2015 10 28, 22:42)
Viskas bus gerai,svarbu tinkamai aprengti po apačia mirksiukas.gif  Mano vaikam prie didžiųjų šalčių pakanka termo marškinėlių,kelnių ir flyso megztuko po Columbia kombiu (tiesa,ne tokiu,bet ,kiek suprantu,čia užpildas,kaip ir daugumoje setukų,150g).

na o jeigu skaitykim i darzeli maunames medvilne? sad.gif
Atsakyti
QUOTE(paystryte @ 2015 10 28, 21:00)
Sveikos,  yra manau daug cia  zinoviu columbia produktu. nusipirkom  toki komplekta http://skelbiu-img.d...ombinezonai.jpg COLUMBIA Double Flake *dvibuse striukyte)  nezinau, ta striuke atrodo dabar rudeni - lapkriti, nu neatrodo tinkanti eiti ziema pvz prie -10 ar -15.  ar tikrai vaikams su jomis nesalta? kosmosas man su pukine kokia diena malonumo nera, tai su tokia nzn..... 

QUOTE(paystryte @ 2015 10 29, 09:54)
na o jeigu skaitykim i darzeli maunames medvilne? sad.gif

Nervuotis nereiktu tikrai. Komplektukas jusu tikrai zieminis. Tik reiktu tureti omenyje kad Columbia dauguma gaminiu yra konkreciai AKTYVIAM judejimui. Ju komplektai ir medziagu funkcijos skirtos geram vedinimuisi, silumos sulaikymui iovduje ir panasiems dalykams. Mano mergina tokius man rodos 3 jau isbande visas 4 savo gyvenimo ziemas ir buvo gerai. Aisku jeigu lauke -18 o sedes vaikas rogutese ramiai vezamas labai silta neturetu buti. Tinkami apatiniai rubeliai, silti aksesuarai ir svarbiausia tinkama avalyne ir nesalsite tikrai. O vaikai lauke tikrai daug juda ir tada toks kombis tikras geris. Jus dar nepamirskite kad visa kuna (be rankoviu) papildomai sildo kelnes siltintos ir fleesine liemene tai irgi labai didelis pasiltinimas salia striukes 4u.gif
Atsakyti