Įkraunama...
Įkraunama...

Skelbimai: perkam/parduodam/dovanojam

Prasom! Nuostabus daiktas, atiduosiu uz nuostabia kaina, nenaudotas, mano asilo galvos nemiega jame ;(
http://www.superkate...nos-detail.html
Vilnos guolis katems smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lionesss: 20 spalio 2014 - 20:25
Veislynas Stebuklas*LT siūlo egzotu veisles vezline katytė 4menesiu ir egzotu veisles bikolore (raudona /balta) 5 mėnesiu .katytes vakcinuotos ,zenklintos ,turi euro pasus ir FIFE sistemos kilmes dokumentus .abi siūlomos ne veisimui
Daugiau info suteiksiu telefonu 861590762 ar el paštu
stebuklas.jelena@gmail.com
www.stebuklas.com
Atsakyti
parduodu transportavimo boksiuka mazai naudota 22x30x40 cm -50 litų ir nedidelį nenaudota wc mažam kačiukui - 10 litų -imant abu wc dovanų .Kaunas
Atsakyti
Kurilu bobteilai seimai !!!!

Siulome Kurillu bobteili kaciukus. Galima rezervuoti.
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Ar iš balos tas gražumas mano prigimimo- ausytės stačios akytės plačios kojytės baltos ir visad šaltos- nes visad šlapio smile.gif. Šis nuostabus sutvėrimas vienu teigiamybių rinkynys- ir graži ir protinga, ir draugiška, ir meili, ir švelni, ir linksma, ir tvarkinga ir sveika ir paskiepyta ir sterilizuota (bus sterilizuota 10.27) Maiva- pamaiva:) rasta vasarą kieme užpūliavusiom akytėm, bet labai norinti gyventi...įveikėm visas ligas dabar augam ir gražėjam su kiekviena diena- Tel. 867724366 Diana

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Aš "žvėris" rrr...aš surikatas....o gal vis tik nuostabus lietuviškas rainiukas?- toks minkštas, šiltas švelnus ir labai labai mielas, mėgstu "bučiuotis", kedenti plaukus, "sėdėti" ant kelių ir švelniai murkti- sugundžiau ? Pasidovanok mane sau, aš praskaidrinsiu tavo gyvenimą, sušildysiu šaltais žiemos vakaraisir nuraminsiu savo murkimu...prieš tai išvedęės "iš proto" savo pašėlusiu dukimu....juokauju smile.gif tik šiek tiek paišdykausiu, juk aš dar "vaikas" vos vos 6 mėn., bet esu sveikas , paskiepytas, ir... kastruotas (tikrai neprašiau, bet tiek to smile.gif Namučių ieško nuostabus rainiukas , gimęs balandžio mėn. antroj pusėj

Kai už lango lija lietus, o širdyje kažko neramu, gal net liūdna...o viduje šilta ir gera susimastai, ar visi turi namus, gal kažkas mirkta ten už lango lietuje...o gal Tu gali jam padėti...įsileisti į vidų, tikrai širdyje pasidarys ramiau ir liksmiau, pažiūrėk į šias laukiančias akis, gal būt palies Tavo širdį ir panorėsi dalintis su Kiprui savo laisvas valandėles...Kipras jaunas, vos 6 mėn. šiek tiek nedrąsus, bet be proto meilus ir trokštantis žmogaus dėmesio, tik reikia apsiprasti. katinėlis sveikas, paskiepytas , kastruotas. Labai ieško namučių

Diana 867724366

user posted image
user posted image
user posted image

Kipras

user posted image

user posted image
Atsakyti
user posted image

Nuostabus kurilas namams !!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzokonda: 23 spalio 2014 - 18:25
QUOTE(juste0527 @ 2014 10 18, 14:22)
Dovanoju meilią, ramią, smulkią 5mėnesių katytę. Nukirminta, nublusinta. Katytė be galo smalsi, mėgsta glamones ir dėmesį. Ieško mylinčių šeimininkų. Gali gyventi tiek viduj, tiek lauke. Pripratus prie vaikų.  Maistui neišranki, moka naudotis kraiko dėžute.

user posted image

user posted image
хостинг изображений gif

Gyvename Liepkalnyje, šalia stadiono ir Rasų kapinių.  Galiu atvežti Vilniuje ir aplink. Tel 869963588

Atsakyti
Parduodu krepšį katinui gabenti. Lengvas, patogus laikyti, nes galima išardyti į "išklotinę". Yra ilga renkena nešti per petį. Tiktų ir mažam šuniukui, viduje yra net "pavadukas" su karabinu - prisegti prie antkaklio. Labai patogi kišenė šone - pavyzdžiui, pasui įsidėti.
Aukštis 30 cm, ilgis 45 cm., ploti - 25 cm.
Tvarkingas, turi mažą kosmetinį trūkumą - ten kur plastikinis langelis, apačioje atirusi siūlė, bet naudoti netrukdo (skylės tikrai nėra), na, gal vienas kitas plaukas bus likęs blush2.gif
Turime ieškotis kito daikto, nes 7 kg katinui reikia solidesnės konstrukcijos rolleyes.gif biggrin.gif

24 lt, Vilnius, Šiaurės miestelis 4u.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2014 10 27, 10:04)
Parduodu krepšį katinui gabenti. Lengvas, patogus laikyti, nes galima išardyti į "išklotinę". Yra ilga renkena nešti per petį. Tiktų ir mažam šuniukui, viduje yra net "pavadukas" su karabinu - prisegti prie antkaklio. Labai patogi kišenė šone - pavyzdžiui,  pasui įsidėti.
Aukštis 30 cm, ilgis 45 cm., ploti - 25 cm.
Tvarkingas, turi mažą kosmetinį trūkumą - ten kur plastikinis langelis, apačioje atirusi siūlė, bet naudoti netrukdo (skylės tikrai nėra), na, gal vienas kitas plaukas bus likęs  blush2.gif
Turime ieškotis kito daikto, nes 7 kg katinui reikia solidesnės konstrukcijos  rolleyes.gif  biggrin.gif

24 lt, Vilnius, Šiaurės miestelis  4u.gif

user posted image

user posted image

PAŽADĖTAS
Atsakyti
Naujų namų ieškom mūsų geruolei persiukei Vyšniukei (Nemunas Cherry Berry Crazy).
Jai 1 metai. Skiepinta, čipuota, sterilizuota, turi kilmės dokumentus.
Nuostabaus charakterio rami mergaitė. Žmogaus kompanija jai būtina.

user posted image user posted image

Kam patikome, rašykite AŽ, skambinkite 8-678-26206
Atsakyti
Dovanojama 4u.gif
Trispalvė katytė Sati rasta Šiauliuose. Dėl savo būklės atgabenta į Vilnių, kur jos sveikata ištirta nuo pačių pagrindų. Padaryti FeLV, FIV, FIP testai, kraujo tyrimai, rentgenas. Mažoji iščiupinėta ir išnagrinėta beveik visų klinikos daktarų bei asistenčių. Jokių ligų nerasta. Tačiau dalykas, dėl kurio ir buvo atgabenta į Vilnių taip ir liko neišspręstas - katytė nevaldo ir nevaldys priekinės dešinės letenytės. Sati - linksmiausia ir greičiausia katytė kokią esu mačiusi, jai letenytės nejautra rūpi tiek pat kiek man kaimyno vakarykščiai skalbiniai. Laksto po namus, sukasi, verčiasi, bėga, šoka, nušoka ir vėl bėga. Niekas jai nėra kliūtis smile.gif Nesijaučia prastesnė už kitas globotines nei fiziškai nei morališkai. Aišku, letenytė kartais įkrenta į vandens dubenėlį ir bėgant palieka šlapias drūžes, bet Sati to nemato, nes jos mažoje galvutėje jau sukasi nauja mintis.
Katytei bus šalinama visa kojytė, nes ilgainiui velkant ją nusitrina iki žaizdelių. Amputuota bus iki peties, skamba baisiai, bet kitos išeities nėra. Kaip ir dabar, Sati pripratusi bėgioti remiantis riešu, taip ir po operacijos greitai pripras kojytės visai neremti ir bėgti, ir šokinėti - gyventi taip pat puikiai ir be problemų.
Sati dovanojama, dovanojama jau dabar, žmonėms, kurie nebijo kitokių gyvūnų. Į naujus namus atiduodame su pažadu atlikti kojytės amputaciją ir sterilizaciją vienu metu. Naujiesiems šeimininkams nereikės sukti galvos dėl operacijos išlaidų. Prieš dovanojimą pasirašoma dvišalė sutartis, kuri suteiks dideles nuolaidas tolimesniems katytės skiepams. Su galimybe atvežti į Kauną, Klaipėdą, Tauragę, Šiaulius, susitarus ir kitus miestus. Kreiptis telefonu 867838037
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Ieva-: 27 spalio 2014 - 20:23