Įkraunama...
Įkraunama...

***Rugpjūtinukai***

QUOTE(marytejono @ 2014 03 02, 19:57)
Gal musu blondine tiks  bigsmile.gif  kaip bebutu 2008m rugpjutinuku isrinkta metu blondinuke  thumbup.gif

O ji pasiruošusi daug gimdyt? Nes pradžiai norėjo 3 vaikų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iruta @ 2014 03 03, 01:06)
O ji pasiruošusi daug gimdyt? Nes pradžiai norėjo 3 vaikų smile.gif

Man vakar J skėlė: mamyte, o kodėl mes esam tik du, reikėjo tau tris pagaminti leliukus biggrin.gif
Atsakyti
La..
Maniske deliojo raideles, deliojo pamazu.. O viena diena persilauze kazkaip.
Matyt isikirto kas ir kaip "tas skaitymas" ir dabar patenkinta...smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2014 03 02, 17:41)

Juokas juokais, bet ar jūsiškai turi taip jau aiškiai išreikštą pomėgį?

nelabai schmoll.gif

"ką veikti" tai čia topų topas doh.gif wacko.gif Aš liepiu eiti į savo kambarį, užsidaryti duris ir kartoti kiek tik nori unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(san @ 2014 03 03, 10:06)
"ką veikti" tai čia topų topas doh.gif  wacko.gif Aš liepiu eiti į savo kambarį, užsidaryti duris ir kartoti kiek tik nori unsure.gif

Tai vat jūs mane paporinkit, kaip skatinti vaiko pomėgį, kai jis vis "ką veikti, ką veikti" doh.gif Siūlau įvairių variantų, bet vis netinka, vadinasi jis žino, ko nenori veikti, bet kodėl nesusiranda, ką veikti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2014 03 02, 17:41)
Cha, a jeigu vaikui tobulai sekasi žiūrėti filmus lotuliukas.gif

Juokas juokais, bet ar jūsiškai turi taip jau aiškiai išreikštą pomėgį? Maniškis tai toks jausmas blaškosi... Na aš galiu pavardyti, kas jam patinka, bet jis nemėgsta ilgai užsiimti patinkančia veikla. Ir tas jo "mama, ką man veikti?"...

jetau, žydraake, kaip man palengvėjo, kad ne vienas mano toks " ką veikti? " biggrin.gif
ir filmus žiūri tobulai lotuliukas.gif ir išreikšto kažkokio pomėgio neturi, arba aš nematau...arba jis pats dar nežino bigsmile.gif
ir labai man sunku su juo..noriu būti gera mama, matyti jį ir girdėti, bet kai vien tik filmukai domina ir dar gerai būtų kompas arba telefonas, tai hrrrrr, kyla kažkoks pyktis sad.gif ir dar šone Aistė su savo ryyyškiai išreikštu pomėgiu piešti visur ir visada, ir ji tokia gabi ir žingeidi, ir visiems patinkanti ( prisitaikanti sakyčiau idealiai prie visų), o tas nabagas tik bart gauna doh.gif
na stebint iš šono taip viskas aišku ir ryšku, kas koks yra, bet tame gyvenant vistiek kažkaip sunku elgtis "teisingai"
QUOTE(Žydraakė @ 2014 03 03, 08:18)
Man vakar J skėlė: mamyte, o kodėl mes esam tik du, reikėjo tau tris pagaminti leliukus biggrin.gif

oi tai maniškiai, ypač Aistė ištisai prašo leliuko, bet ir Algirdas prašo, lyg neturėtų sesės mažesnės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2014 03 03, 09:11)
Tai vat jūs mane paporinkit, kaip skatinti vaiko pomėgį, kai jis vis "ką veikti, ką veikti" doh.gif Siūlau įvairių variantų, bet vis netinka, vadinasi jis žino, ko nenori veikti, bet kodėl nesusiranda, ką veikti g.gif

mes tai pasidarėm kažkuriuo momentu sau meškos paslaugą doh.gif tas "ką veikt" kartojamas visur ir visada: valgant, einant, žaidžiant - kaip fonas wacko.gif o šiaip tai turi mėgiamų veiklų: tai piešia, tai rašo, tai dėlionę dėlioja, tai sudokų sprendžia. čia tie visi užsiėmimai priepuoliais būna: trunka 3-5 dienas.
Atsakyti
QUOTE(san @ 2014 03 03, 11:49)
mes tai pasidarėm kažkuriuo momentu sau meškos paslaugą doh.gif tas "ką veikt" kartojamas visur ir visada: valgant, einant, žaidžiant - kaip fonas wacko.gif o šiaip tai turi mėgiamų veiklų: tai piešia, tai rašo, tai dėlionę dėlioja, tai sudokų sprendžia. čia tie visi užsiėmimai priepuoliais būna: trunka 3-5 dienas.

Kuria prasme pasidarėt paslaugą?

Aš tai mąstau, kad kai mažas buvo per daug buvau su juo, na neišmokinau užsiimti pačiam savimi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2014 03 03, 11:03)
Kuria prasme pasidarėt paslaugą?

užakcentavom kažkaip. tai jis tyčia vis kartoja doh.gif
Atsakyti
Musu pana tai moka uzsiimt viena ax.gif buna,kad uzsidaro kambary viena ilgam...dazniausia pasileidzia diska ir dainuoja,bet buna,kad ir zaidzia su lelem ir pan.dar labai megsta dazytis biggrin.gif
o vakar tai buvo atsivedus dar dvi drauges ir visos trys "plese"daina "o Rycka,Rycka" lotuliukas.gif
Atsakyti
pas mus pomėgiai tai lego ir darbo įrankiai doh.gif doh.gif šįryt baisia įsižeidė kad nevedžiau į daržą,o neturėjom pažymos ir nevedžiau tyčia..nemačiau tikslo.. biggrin.gif kažkokio vieno kad va nori būtent to ir kito pomėgio irgi nėra...bet ką veikt,tai nėra klausęs turbūt biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nesu girdėjus klausimo "ką veikt".
Jo visada visur pilna doh.gif
Atsakyti