QUOTE(Žydraakė @ 2014 03 02, 17:41)
Cha, a jeigu vaikui tobulai sekasi žiūrėti filmus
Juokas juokais, bet ar jūsiškai turi taip jau aiškiai išreikštą pomėgį? Maniškis tai toks jausmas blaškosi... Na aš galiu pavardyti, kas jam patinka, bet jis nemėgsta ilgai užsiimti patinkančia veikla. Ir tas jo "mama, ką man veikti?"...
jetau, žydraake, kaip man palengvėjo, kad ne vienas mano toks " ką veikti? "
ir filmus žiūri tobulai
ir išreikšto kažkokio pomėgio neturi, arba aš nematau...arba jis pats dar nežino
ir labai man sunku su juo..noriu būti gera mama, matyti jį ir girdėti, bet kai vien tik filmukai domina ir dar gerai būtų kompas arba telefonas, tai hrrrrr, kyla kažkoks pyktis
ir dar šone Aistė su savo ryyyškiai išreikštu pomėgiu piešti visur ir visada, ir ji tokia gabi ir žingeidi, ir visiems patinkanti ( prisitaikanti sakyčiau idealiai prie visų), o tas nabagas tik bart gauna
na stebint iš šono taip viskas aišku ir ryšku, kas koks yra, bet tame gyvenant vistiek kažkaip sunku elgtis "teisingai"
QUOTE(Žydraakė @ 2014 03 03, 08:18)
Man vakar J skėlė: mamyte, o kodėl mes esam tik du, reikėjo tau tris pagaminti leliukus
oi tai maniškiai, ypač Aistė ištisai prašo leliuko, bet ir Algirdas prašo, lyg neturėtų sesės mažesnės