Įkraunama...
Įkraunama...

***Rugpjūtinukai***

QUOTE(san @ 2014 02 03, 19:54)
Kur lankot? M irgi lanko. Irgi turi formą. Ir vienos varžybos buvo lotuliukas.gif

Zaibo FM, treniruotes salia, E mokykloj vyksta, tai patogu, nereikia toli vaziuot.
Varzybas turim beveik kiekviena sestadieni. biggrin.gif
Atsakyti
maniškis lanko sportimoj futbolą, aprangą irgi turi su vardu biggrin.gif ( kažkaip manau, kad visur jie jas turi, nes taigi savotiškas pinigėlių surinkimas wink.gif )
varžybų nebuvo dar nei vienų, pamažu jie mokosi žaisti komandose, iš pradžių tik po tris, dabar jau po 5 berods... na va taip gal iki vasaros ir iki varžybų priaugs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(auksine @ 2014 02 04, 08:23)
maniškis lanko sportimoj futbolą, aprangą irgi turi su vardu biggrin.gif ( kažkaip manau, kad visur jie jas turi, nes taigi savotiškas pinigėlių surinkimas wink.gif )
varžybų nebuvo dar nei vienų, pamažu jie mokosi žaisti komandose, iš pradžių tik po tris, dabar jau po 5 berods... na va taip gal iki vasaros ir iki varžybų priaugs smile.gif

mūsų tos varžybos buvo sportimoj - po 3 be vartininko. M lanko FM Audra. rinkomės pagal geografiją smile.gif
Atsakyti
QUOTE(auksine @ 2014 02 04, 09:23)

musu dabar mokosi pasus perdavineti, nes is pradziu tai lakste kaip "avinai" biggrin.gif
irgi jau po 5 zaidzia.
Atsakyti
QUOTE(flamingo @ 2014 02 04, 13:20)
musu dabar mokosi pasus perdavineti, nes is pradziu tai lakste kaip "avinai" biggrin.gif
irgi jau po 5 zaidzia.

aga ir pas mus panaši situacija, rugsėjį buvo totalus chaosas, dabar jau irgi pasuotis mokinasi, žiūriu jau ir rankom nebeima berniukai kamuolio biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Smagu skaityti kokie protingi Rugpjūtinukai wub.gif

Ir nežinau ar man sunerimti ar griebti saviškę kas vakarą ir mokinti nes mes skaityti dar nemokam unsure.gif tik kelis žodžius elementarius mama tėtė brolis žinoma ir mūsų visų vardus moka skaityti ir rašyti, bet daugiau kažkaip ir nemokinau doh.gif verysad.gif
Ar yra dar tokių kurie neskaito ir nerašo? doh.gif

Aš čia atsipalaidavus gal reikia susizgribti biggrin.gif

Dėl būrelių sportuoja namie lotuliukas.gif Lakstymas Laukais doh.gif

O mokykloi lanko pramoginisu pas Žemaitytę , labai noriai eina jau ir konkurse dalyvavo medali gavo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Živutė*: 06 vasario 2014 - 09:00
QUOTE(*Živutė* @ 2014 02 06, 08:59)
Labas rytas,

Labas
maniske gi neskaito ir net ne visas raides dar moka doh.gif kaip rasiau kazkada,darzely ju beveik nemokina.O as taip tikejausi,kad ismoks priesmokyklinej ax.gif namie mokomes,bet jai visai neidomu.ieskojau pamokeliu privaciu,tai suzinojau,kad musu rajone atsidarines naujas privatus darzelis ir ten bus pamokeles vakarais ar savaitgaliais.tai laukiu dabar.
Visi tik kartoja,kad nereikia per prievarta mokyti,pramus ir pan...bet tai kada gi pramus g.gif gal trecioj klasej biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marytejono: 06 vasario 2014 - 09:37
sveikos 4u.gif

mes skaityti apmokę,bet ne tiek kad knygas skaitytume biggrin.gif mokinti skaityti nereikia,kiekkalbėjau su mokytojom pradinių klasių..o dėl pramušimo,tai turiu pavyzdį kai vaikas prasimušė tik 5 klasėj,ir ant mokslų,ir ant elgesio..pasivijo visus yra vienas iš pirmūnų ir net raiškaus skaitymo laureatas bigsmile.gif mokytoja sakė viskam savas laikas..nelaužykit vaikų biggrin.gif
Atsakyti
Na maniškė nėra taip , kad ji nenori mokytis, čia gal mano kaltė doh.gif
mano požiūris ,kad tegul iš lėto mokosi su visais ,
nors ir yra klasėje jau skaitančių tik įdomu ka jie veikia kai kiti mokinasi raides g.gif įtariu bimbinėja doh.gif nes jiems jau viskas žinoma biggrin.gif
Atsakyti
Ivairus vaikai gi.. Tikrai nemanau, kad reikia versti skaityti.
Mano mokine, ejo i pirma klase zinodama tik raides.. Visai neskaite, isskyrus tuos mama, tetis ir pan. Per pora menesiu pramoko.
Sake klasej tik keli vaikai mokejo skaityti.

As A neverciau, jis pats pradejo dometis. Mylimiausia knyga enciklopedija apie gyvunus.
Atsakyti
Sveikos,
maniske skaito gana gerai. Paskutiniu metu Smurfus vis skaito, sakyciau, visai ne darzelinukiska knyga, labiau pradinukiska. Didziausia padeka ko gero mociutei, ji kazkaip lengvai ismokino ja..

O vat sese visai priesingybe, akivaizdus irodymas, kad visi skirtingai mokosi.. Jei vyresnioji pati visko klausinejo, raides anksti pazinojo, tai mazoji: rodau O, sakau, kas cia? O ji - nulis ir viskas, daugiau kitu klausimu nebenori, eina zaisti smile.gif jokio susidomejimo raidemis ar skaitymu, tad ir neverciu.
Atsakyti

Įlendu, ogi kalbos apie mokyklas biggrin.gif kitaip aišku ir nereikia tikėtis, kai ji ant nosies biggrin.gif

Mes (aš su Deimante) buvom šeštadienį atvirų durų dienoje, tai kaip man akmuo nuriedėjo nuo širdies - Deimantė pasijuto kaip namie, ėjo kalbino visas mokytojas, rašinėjo ant lentos, klausinėjo, suoprato, kad čia mokykla, nebe žaidimų vieta... Žodžiu, pajutau, kad ji pasiruošusi ir socialiai, nors namie, tai netryško noru mokytis jau nuo rugsėjo.
Pasakė, kuri mokytoja labiausiai patiko ir pas kurią norėtų, nors taisyklės neleidžia rinktis mokytojos sad.gif. Kai jau eisu paduoti prašymą, bandysiu kažkaip prašyti, kad atsižvelgtų į norus....

QUOTE(*Živutė* @ 2014 02 06, 09:59)
Labas rytas,

Smagu skaityti kokie protingi Rugpjūtinukai wub.gif

Ir nežinau ar man sunerimti ar griebti saviškę kas vakarą ir mokinti nes mes skaityti dar nemokam  unsure.gif tik kelis žodžius elementarius mama tėtė brolis žinoma ir mūsų visų vardus moka skaityti ir rašyti, bet daugiau kažkaip ir nemokinau doh.gif  verysad.gif

Aš čia atsipalaidavus gal reikia susizgribti biggrin.gif
Dėl būrelių sportuoja namie  lotuliukas.gif Lakstymas Laukais  doh.gif

O mokykloi lanko pramoginisu pas Žemaitytę , labai noriai eina jau ir konkurse dalyvavo medali gavo  thumbup.gif

labai nuo mokyklos ir mokytojų požiūrio priklauso . buvau vienoj mokykloj atvirų durų dienoj, tai labai akcentavo, kad vaikui geriau būtų pramokti skaityti dėl pasitikėjimo savimo ir apskritai, kad mažiau žioplinėtų, kai jau visi atlikinėja patys perskaitę užduotis, nereiktų laukti.
o tarkim, mūsų mokykloj, kitaip kalbėjo - kad jokio skirtumo (klausiausi, kaip mama tokia sunerimusi kaip tu klausinėjo), visi išmoksta skaityti ir dažnai pralenkia tuos, kurie jau atėję skaitydami. ir nerodo didesnės meilės mokančiam smile.gif vieni harius poterius skaito trečioj klasėj, kiti šeštoj, ir viskas yra gerai, kiekvienas eina savo keliu.

tai jei mano vaikas nemokėtų skaityti, tai aš būtent ir norėčiau tokio liberaus požiūrio, kad nebūtų nusistatymo, va nemoka ir pan.

QUOTE(*Živutė* @ 2014 02 06, 12:27)
Na maniškė nėra taip , kad ji nenori mokytis, čia gal mano kaltė doh.gif
mano požiūris ,kad tegul iš lėto mokosi su visais ,
nors ir yra klasėje jau skaitančių tik įdomu ka jie veikia kai kiti mokinasi raides g.gif įtariu bimbinėja doh.gif nes jiems jau viskas žinoma  biggrin.gif

na nebe tie laikai. yra dvejopi vadovėliai: jau mokantiems skaityti ir tiems, kurie pradeda tik nuo raidžių pažinimo. mokytoja kaip ir privalo diferencijuoti. kol vieni mokasi raidžių, nepalikti bimbinėjimui kitų.
Atsakyti