Įlendu, ogi kalbos apie mokyklas
kitaip aišku ir nereikia tikėtis, kai ji ant nosies
Mes (aš su Deimante) buvom šeštadienį atvirų durų dienoje, tai kaip man akmuo nuriedėjo nuo širdies - Deimantė pasijuto kaip namie, ėjo kalbino visas mokytojas, rašinėjo ant lentos, klausinėjo, suoprato, kad čia mokykla, nebe žaidimų vieta... Žodžiu, pajutau, kad ji pasiruošusi ir socialiai, nors namie, tai netryško noru mokytis jau nuo rugsėjo.
Pasakė, kuri mokytoja labiausiai patiko ir pas kurią norėtų, nors taisyklės neleidžia rinktis mokytojos
. Kai jau eisu paduoti prašymą, bandysiu kažkaip prašyti, kad atsižvelgtų į norus....
QUOTE(*Živutė* @ 2014 02 06, 09:59)
Labas rytas,
Smagu skaityti kokie protingi Rugpjūtinukai
Ir nežinau ar man sunerimti ar griebti saviškę kas vakarą ir mokinti nes mes skaityti dar nemokam
tik kelis žodžius elementarius mama tėtė brolis žinoma ir mūsų visų vardus moka skaityti ir rašyti, bet daugiau kažkaip ir nemokinau
Ar yra dar tokių kurie neskaito ir nerašo?
Aš čia atsipalaidavus gal reikia susizgribti
Dėl būrelių sportuoja namie
Lakstymas Laukais
O mokykloi lanko pramoginisu pas Žemaitytę , labai noriai eina jau ir konkurse dalyvavo medali gavo
labai nuo mokyklos ir mokytojų požiūrio priklauso . buvau vienoj mokykloj atvirų durų dienoj, tai labai akcentavo, kad vaikui geriau būtų pramokti skaityti dėl pasitikėjimo savimo ir apskritai, kad mažiau žioplinėtų, kai jau visi atlikinėja patys perskaitę užduotis, nereiktų laukti.
o tarkim, mūsų mokykloj, kitaip kalbėjo - kad jokio skirtumo (klausiausi, kaip mama tokia sunerimusi kaip tu klausinėjo), visi išmoksta skaityti ir dažnai pralenkia tuos, kurie jau atėję skaitydami. ir nerodo didesnės meilės mokančiam
vieni harius poterius skaito trečioj klasėj, kiti šeštoj, ir viskas yra gerai, kiekvienas eina savo keliu.
tai jei mano vaikas nemokėtų skaityti, tai aš būtent ir norėčiau tokio liberaus požiūrio, kad nebūtų nusistatymo, va nemoka ir pan.
QUOTE(*Živutė* @ 2014 02 06, 12:27)
Na maniškė nėra taip , kad ji nenori mokytis, čia gal mano kaltė
mano požiūris ,kad tegul iš lėto mokosi su visais ,
nors ir yra klasėje jau skaitančių tik įdomu ka jie veikia kai kiti mokinasi raides
įtariu bimbinėja
nes jiems jau viskas žinoma
na nebe tie laikai. yra dvejopi vadovėliai: jau mokantiems skaityti ir tiems, kurie pradeda tik nuo raidžių pažinimo. mokytoja kaip ir privalo diferencijuoti. kol vieni mokasi raidžių, nepalikti bimbinėjimui kitų.