Įkraunama...
Įkraunama...

***Rugpjūtinukai***

QUOTE(auksine @ 2014 01 07, 10:57)
merginos, kokias žadat pirkti kuprines vaikams, gal jau kas pirkot?

http://www.mamyciukl...-kuprine-11426/

Va musu tokio tipo tik aisku - Zaibas makvynas ( joneli radom biggrin.gif )ar pirmokas eis nezinau ziuresiu pagal aplinkybes nes dabarr pilnai mums uztenka va tokio tipo

user posted image

Nors ziauriai veluojam bet San su Sampadieniu

user posted image

P. S bu bu bu - as jus stebiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SNIPE @ 2014 01 16, 22:14)
Nors ziauriai veluojam  bet San su  Sampadieniu

aš priblokšta bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(san @ 2014 01 17, 08:36)
aš priblokšta bigsmile.gif

aga aga,o kai aš sveikinau praleidai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2014 01 17, 10:29)
aga aga,o kai aš sveikinau praleidai lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tai kad tu pelyte biggrin.gif taves nieks nemato biggrin.gif nebent kai pakeli veja lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SNIPE @ 2014 01 17, 10:25)
Tai kad tu pelyte  biggrin.gif taves nieks nemato  biggrin.gif  nebent kai pakeli veja  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

matyt laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Jei apie mokyklas tai as jau savaji uzrasiusi prie pat namu esancia mokykla ir pas norima mokytoja, dar keleta vaiku is Eriko darzelio eis pas ta mokytoja na vis smagiau kad bus pazystamu veidu nei kad visiskai nauji visi.

Kaip laikotes per saltuka? ax.gif

Atsakyti
Sveikutes dar nesusalusios:)) Retai begaliu parasyt, sukuosi kaip vovere rate. Kaip ne kaip, o snd mums 4 men., didelis jau mano pipiras. Gyvenam pagal iprasta grafika, ar salta ar ne, kiekviena diena vezam Ryti i treniruotes, tad auga maziukas kaip cigonas arba ant ratu, arba ant ranku pas mamas is Rycio uzsiemimu. Mokyklos visiskai nelaukiu, jau dabar nespeju, o kas bus kai dar namu darbai ir kitokie mokyklos rupesciai dasides doh.gif Ryti bandau pasodint prie knyguciu, kad paskaitytu, bet didelio susidomejimo nerodo, o mano kandrybe irgi ne gelezine, labai greitai barniai isiplieskia del to doh.gif O kaip jusiskiai su knygom draugauja?
Justa noreciau i muzika arba i Azuoliuka leisti, nes visa laika dainuoja, bet neisivaizduoju kaip reiks veziojimus suderint blink.gif
Atsakyti
maniškis knygų neskaito. didelio noro namie mokytis nerodo, nors mokyklos labai laukia smile.gif dabar kai išmoko skaityt, tai labai gerai pasijuto, didžiuojasi savim, matau smile.gif bet vistiek prie tinginiukų... ( mamos vaikas biggrin.gif )
su tais vežiojimais tai ojoj, aš abu per būrelius tampau, ir savęs pagailiu, jau per naujus siūliau, gal nebelankykit, tai neeeee, sakė nori ir lankys viską biggrin.gif

tai mes tik pinigėliu krapštom ir būreliuose prie durų laiką leidžiam... :/
Atsakyti
sveikos 4u.gif

kaip pas jūsiškius su susikaupimu? g.gif mūsiškis daro namų darbus,rašo,o kalba apie kažką kitą,žiūri dar kitur.. doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
La..
Maniske skaito, raso, piesia, bet i mokykla nenori...
Del susikaupimo, tai visaip.
Buvome atviru duru dienoje mokykloje, kuria pasirinkome, tai mums patikusi mokytoja prase padeti paruošti vaikus vasara - skaityti pav. knygute kokia 10-15 min. be jokiu pasaliniu trukdziu ir tartis, kad jis klausytu ramiai.
Atsakyti
Laba diena.

Musu A megsta skaityti, ir rasyti jau normaliai pradejo. Aisku buna klaidu, bet kaip sakau, mandros klaidos, kaip pvz.: isploveu, pavalgeu lotuliukas.gif

Susikaupti moka.

Lankom futbola. Labai patinka, jau ir forma su vardu turim ax.gif

Mazas auga po truputi smile.gif
Mokine gera aukle, padeda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(flamingo @ 2014 02 03, 18:00)

Lankom futbola. Labai patinka, jau ir forma su vardu turim  ax.gif

Kur lankot? M irgi lanko. Irgi turi formą. Ir vienos varžybos buvo lotuliukas.gif
Atsakyti