Įkraunama...
Įkraunama...

***Rugpjūtinukai***

QUOTE(audradv @ 2014 01 07, 09:01)
Užsipirkinėjom gal spalio mėnesį, tai labai džiaugiuosi kuprine tiek aš, tiek mano pirmokė (pas mus Lietuvoje jos kainuoja ir virš 200Lt o siunčiantis gaosi apie 80Lt. herlitz tokios mėlynos ne viena pirko).
Nors pradžioje man tos ergonomiškos atrodė tooookios sunkios ... bet iskas ten "paskaičiuota" kad būtų patogu nešioti ir nesijaučia to jų sunkumo o ir dėvisi puikiai, tikrai ne vieniemsmetams užteks  thumbup.gif

merginos, kokias žadat pirkti kuprines vaikams, gal jau kas pirkot?
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2014 01 07, 09:16)
Kelintokė jin dabar? Iki kelintos ją leisi Baltupiuose?
Tiesa, kai aš buvau, tai sakė pamiršti Senvagės gimnaziją, iš jų vaikai keliauja į Kristoforo gimnaziją, Biržiškos kam patogu gimnaziją.
O kas dėl testų?

3-čiokė.
kaip ir sakiau - kristoforo.
o į Biržiškos šiaip sau gal nepakliūsi g.gif

ai pasitaiko ten įdomių variantų unsure.gif jei aš taip (nevienareikšmiškai) formuluočiau klausimus-atsakymus, tai mane studentai apskųstų iš karto doh.gif O mokytojai, kaip įtariu, turi konkrečius atsakymų variantus ir jokios improvizacijos negalimos.

vienas iš paskutinių mano pasipiktinimo objektų biggrin.gif : buvo surašyti paskiri žodžiai, iš kurių reikėjo rišlų sakinį (vieną, ne kokiame nors kontekste) sudėlioti. Štai du variantai:
1) pavasarį iš pietų parskrenda kregždės.
2) iš pietų pavasarį parskrenda kregždės.

vienas teisingas, kitas ne unsure.gif

iki kelintos leisiu - nežinau dar - reik šį pavasarį apsispręst.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo san: 07 sausio 2014 - 10:10
QUOTE(san @ 2014 01 07, 10:08)
vienas iš paskutinių mano pasipiktinimo objektų biggrin.gif : buvo surašyti paskiri žodžiai, iš kurių reikėjo rišlų sakinį (vieną, ne kokiame nors kontekste) sudėlioti. Štai du variantai:
1) pavasarį iš pietų parskrenda kregždės.
2) iš pietų pavasarį parskrenda kregždės.

vienas teisingas, kitas ne unsure.gif

nu jo unsure.gif
man abu teisingi gramatiskai. pirmas gal graziau skamba eiliskumo tvarka, bet tik tiek.
o tai kuris variantas neteisingas ir kodel?
Papildyta:
Kuprines dar nepirkau, kolege apie kazkokia labai gera kalbejo, mergaitei, tipo ne per didziausia, ji saviskei pirko. bet nebepamenu, reiks is naujo kalusti pavadinimo smile.gif

Pagranduk, tai pas kuria mokytoja Medeinoje ejot ir gal apie kazkuria Zemynoj zinai gero, gal gali rekomenduot? Sorry kad as cia vis apie sias mokyklas taves klausiu, bet kai apie abi siek tiek zinai, gal gali patart.
Atsakyti
QUOTE(Eri. @ 2014 01 07, 11:54)

Pagranduk, tai pas kuria mokytoja Medeinoje ejot ir gal apie kazkuria Zemynoj zinai gero, gal gali rekomenduot? Sorry kad as cia vis apie sias mokyklas taves klausiu, bet kai apie abi siek tiek zinai, gal gali patart.

Medeinos pas Gertruda Bagdonaviciene,o zemynos VIta Petrauskiene.Man svarbu buvo,kad nebutu reksne,nes musu jautruole S ir,aisku,kad gerai mokytu ... va,kaip Zydraake sake,kad yra griezta aukletoja,tai pas K ir tokia buvo,jau kaip rekdavo doh.gif bet mylejo ja vaikai wub.gif o S neisivaizduoju pas tokia aukletoja doh.gif
siaip tai zemynoj sake,kad mazdaug pas visas mokytojas panasiai vaiku uzsirase.

Atsakyti
QUOTE(Eri. @ 2014 01 07, 11:54)

o tai kuris variantas neteisingas ir kodel?

nepamenu smile.gif ir šiaip jau ten kur kas daugiau tų žodžių buvo, čia tik kaip pavyzdys.
aš vaiko paklausiu, kodėl ji taip atliko tą užduotį, išsiaiškinu, kaip ji suprato. ir man būna aišku, kad su mano vaiku viskas gerai. Tai su mokytoja aš ir nebesiaiškinu blush2.gif
Bet problematiškiausia man yra paaiškinti vaikui, kodėl netiko mokytojai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(san @ 2014 01 07, 12:17)
nepamenu  smile.gif ir šiaip jau ten kur kas daugiau tų žodžių buvo, čia tik kaip pavyzdys.
aš vaiko paklausiu, kodėl ji taip atliko tą užduotį, išsiaiškinu, kaip ji suprato. ir man būna aišku, kad su mano vaiku viskas gerai. Tai su mokytoja aš ir nebesiaiškinu blush2.gif
Bet problematiškiausia man yra paaiškinti vaikui, kodėl netiko mokytojai unsure.gif

as tai isvis nelendu i K sasiuvinius.kaip ismoksta,taip ir turi.jei gauna bloga pazymi,gauna bausme(pvz be kompo,kol neissitaisys)issitaiso greitai biggrin.gif jei ko nesupranta,tai buna konsultacijos,ten issiaiskina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(auksine @ 2014 01 07, 10:37)
dėl reitingų tai aišku, galima orientuotis ir pagal juos. stanevičiaus tiesiog dirba šeimos draugė, ji rekomenduoja mokytoją, todėl pasirinkti man lengviau. jeruzalės tai aš pati labai nenoriu, dirbo mano mama kadais ten mokytoja, tai ujjj nemėgdavo biggrin.gif ir aš kiek ten būdavau pas ją, blogas įspūdis.

Kada dirbo? O gali konkrečiai paaiškinti "ujj nemėgdavo"? Nesuprask klaidingai, aš nesikabinėju, tiesiog man įdomu, nes tokių abstrakčių "ten blogai", "bloga mokykla", "nu ten tai jau tikrai ne", bet tai kas konkrečiai ten blogai?...

QUOTE(san @ 2014 01 07, 11:08)
3-čiokė.
kaip ir sakiau - kristoforo.
o į Biržiškos šiaip sau gal nepakliūsi g.gif

Na ir į kristoforo taip paprastai nepakliūsi, jeigu šūdą malsiiki 8 klasės lotuliukas.gif Biržiskos yra stojamieji testai, į kristoforo berods pagal vidurkį priima.
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2014 01 07, 14:00)
Kada dirbo? O gali konkrečiai paaiškinti "ujj nemėgdavo"? Nesuprask klaidingai, aš nesikabinėju, tiesiog man įdomu, nes tokių abstrakčių "ten blogai", "bloga mokykla", "nu ten tai jau tikrai ne", bet tai kas konkrečiai ten blogai?...
Na ir į kristoforo taip paprastai nepakliūsi, jeigu šūdą malsiiki 8 klasės lotuliukas.gif Biržiskos yra stojamieji testai, į kristoforo berods pagal vidurkį priima.

man asmeniškai nepatinka, kad ten ne tik lietuvių mokykla.
o dirbo seniai.
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2014 01 07, 14:00)

nū šitas punktas tik dešimtoj vietoj rolleyes.gif :
31.10. mokiniai, turintys aukštesnius mokymosi pasiekimus;
Atsakyti
QUOTE(san @ 2014 01 07, 14:25)
nū šitas punktas tik dešimtoj vietoj  rolleyes.gif :

g.gif as tai ir girdejau,kad geresnes gimnazijos labai atsirenka mokinius,bet per daug kolkas nesigilinu,nes turiu protinga kaimyne,o jos sunus siemet baigia 8kl,tai zesiu,kaip jiem seksis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(san @ 2014 01 07, 15:25)
nū šitas punktas tik dešimtoj vietoj  rolleyes.gif :

Iš kur čia tie punktai?
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2014 01 08, 08:17)
Iš kur čia tie punktai?

čia: http://old.vilnius.l...1/?itemID=83963
Atsakyti