Įkraunama...
Įkraunama...

***Rugpjūtinukai***

QUOTE(Žydraakė @ 2014 01 05, 14:48)
Tai mes biškis skirtingai gyvenam, nes Medeinos mums tooooli...
O kaip atsiliepimai apie Stanevičiaus? Reitingai jos prastoki... Ilga jau eilė ten? Galvojam irgi užrašyti, nes dabar eina į darželį netoli jos, bet bijau, kad gali pramesti, nes pagal gyvenamą vietą nepriklauso... Renkiesi konkrečius mokytojus?

medeinos man pagal buta priklauso, bet ten mes nebegyvenam, dabar gyvenam prie moki vezi, visoriuose. priklauso jeruzales mums pagal si adresa, bet dar nedeklaravom smile.gif

zinai aplink mus yra jeruzales baltupiu staneviciaus ir kulviecio.
staneviciaus tikrai zinau, pas ka vesti, rekomendacijos yra. pirmos dvi visai netraukia, kulviecio neturiu nuomones.
staneviciaus vyresnes klases gal ir nelabai atsiliepimai, kita vertus, paskaicius SM, tai baisu apie visas be isimties pagalvot sad.gif
Atsakyti
La..
Jetau, simtas metu nebuvau forume.
Linkejimai visoms, ir su sventemis ka tik prauzusiomis.
Mokykla ir mums galvos skausmas.
"Zonduojam" kelios mamos is darzelio aplinka, spresim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(san @ 2014 01 06, 15:07)
lotuliukas.gif tikrai nenorėjau taip pasakyti, tik sumaliau viską į vieną:
gera mokytoja - pliusas;
parėjimas - minusas;
bet kadangi bus jau antra klasė - gal tas minusas nebe toks baisus.

o kodel minusas pareiti paciai ax.gif nebent,kad manes namie nebutu g.gif nu bet nesedesiu gi namie iki 5klases doh.gif nes darbo laikas butu 10-19 ar net 20val.o gal pas mane i darba ateitu g.gif ir isvis kam cia galva sukti,kas bus po2metu tongue.gif

K jau senai sake man :eik dirbti ir kuo toliau nuo namu biggrin.gif

SAN,su tortadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marytejono: 06 sausio 2014 - 15:59
QUOTE(marytejono @ 2014 01 06, 15:58)
o kodel minusas pareiti paciai  ax.gif

na taip supratau iš tavo parašymo, kad K antroj klasėj jau nebeparves...

Ačiū smile.gif
Atsakyti
o pas jūs prailgintos nebus ten kažkokios? g.gif nes pas mus ji bus,ir tada mb spėja normaliai pasiimti po darbo.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(san @ 2014 01 06, 16:19)
na taip supratau iš tavo parašymo, kad K antroj klasėj jau nebeparves...
Ačiū smile.gif

nu dabar daejo,ka norejai pasakyti doh.gif kaip tai zirafai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mmergyte @ 2014 01 06, 16:33)
o pas jūs prailgintos nebus ten kažkokios? g.gif  nes pas mus ji bus,ir tada mb spėja normaliai pasiimti po darbo.. ax.gif

prailginta yra,bet mb pvz dabar dirba nuo 7val iki 18-19val.tai i darzeli negali nei nuvezt,nei parvezt.
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2014 01 06, 16:33)
o pas jūs prailgintos nebus ten kažkokios? g.gif  nes pas mus ji bus,ir tada mb spėja normaliai pasiimti po darbo.. ax.gif

yra. bet, jeigu yra galimybė ten neleist, tai aš renkuosi neleist.
Atsakyti
QUOTE(san @ 2014 01 06, 18:32)
yra. bet, jeigu yra galimybė ten neleist, tai aš renkuosi neleist.

tai va jei yra galimybė smile.gif

beje,san happybday.gif happybday.gif happybday.gif
Atsakyti
QUOTE(auksine @ 2014 01 06, 16:07)
zinai aplink mus yra jeruzales baltupiu staneviciaus ir kulviecio.
staneviciaus tikrai zinau, pas ka vesti, rekomendacijos yra. pirmos dvi visai netraukia, kulviecio neturiu nuomones.
staneviciaus vyresnes klases gal ir nelabai atsiliepimai, kita vertus, paskaicius SM, tai baisu apie visas be isimties pagalvot sad.gif

Dėl rekomendacijų ir atsiliepimų, nuomonių apie mokyklas, tai man viskas atrodo labai subjektyvu ir asmeniška. Aš neturiu tokių žmonių, kurie leistų savo vaikus į aplinkines mokyklas... Baltupių peikia, sako geriau Jeruzalės. Apie Fabijoniškių tik neigiamus atsiliepimus girdėjau, bet va viena pažystamos pažystama veda mergaitę į pirmą klasę ir tipo viskas gerai. Visiems juk skiritngai. Mes su vyru žiūrinėjom reitingus mokyklų, ten vėl savi skaičiai ir vidurkiai doh.gif Beja, Jeruzalės yra geresnis vidurkis nei Stanevičiaus. Baltupių nereitinguojama, nes tik 8 klases turi. Bet san veda dukrą į Baltupių ir kaip suprantu nieko ten blogo, ar ne taip?
Dėl parėjimo namo vienam iš mokyklos...pirmoj klasėj tikrai leisim į prailgintą grupę. Bent kol kas pagal vaiką man baisu, kad vienas vaikščios. Tiesa, pusmetis priešmokyklinėj grupėj darželyje labai pramušė vaiką, bet nepakankamai, mano požiūriu, kad vienas grįžtu per kelias gatves.
Va darželyje superinė auklėtoja. Aiškinu, kas man yra superinė: griežta, bet ir gera, moka paguosti, pamyluoti. Užsiima vaikais, daug visko veikia. Tas jos griežtumas nėra taip, kad jin ragana biggrin.gif Ji puikiai suvado vaikus, o svarbiausia, vaikai nors ir nenori ko nors rašyti, daryti, bet ją gerbia ir myli. Va tokios norėčiau ir pradinių klasių mokytojos blush2.gif

Uf, gal rytinės kavos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2014 01 07, 09:04)
Bet san veda dukrą į Baltupių ir kaip suprantu nieko ten blogo, ar ne taip?

Taip, man viskas gerai. Mokytoją rinkomės ir tikrai pataikėm (tiesa nežinau, kaip kitos - gal dar geresnės bigsmile.gif ).
Bet iš kitos pusės, maniškė kaip ir neturi problemų tiek su elgiasiu, tiek su mokslais (3x tfu, tuk tuk tuk). Tai nežinau, kaip būtų, jei problemų būtų. O dabar aš ten minimaliai dalyvauju visame kame blush2.gif

va pati mokymo sistema, kai kurie testai - kartais pribaigia mano kantrybę. Bet tai nuo mokyklos nepriklauso...
Atsakyti
QUOTE(san @ 2014 01 07, 10:14)
Taip, man viskas gerai. Mokytoją rinkomės ir tikrai pataikėm (tiesa nežinau, kaip kitos - gal dar geresnės bigsmile.gif ).
Bet iš kitos pusės, maniškė kaip ir neturi problemų tiek su elgiasiu, tiek su mokslais (3x tfu, tuk tuk tuk). Tai nežinau, kaip būtų, jei problemų būtų. O dabar aš ten minimaliai dalyvauju visame kame blush2.gif

va pati mokymo sistema, kai kurie testai - kartais pribaigia mano kantrybę. Bet tai nuo mokyklos nepriklauso...

Kelintokė jin dabar? Iki kelintos ją leisi Baltupiuose?
Tiesa, kai aš buvau, tai sakė pamiršti Senvagės gimnaziją, iš jų vaikai keliauja į Kristoforo gimnaziją, Biržiškos kam patogu gimnaziją.
O kas dėl testų?
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2014 01 07, 09:04)
Dėl rekomendacijų ir atsiliepimų, nuomonių apie mokyklas, tai man viskas atrodo labai subjektyvu ir asmeniška. Aš neturiu tokių žmonių, kurie leistų savo vaikus į aplinkines mokyklas... Baltupių peikia, sako geriau Jeruzalės. Apie Fabijoniškių tik neigiamus atsiliepimus girdėjau, bet va viena pažystamos pažystama veda mergaitę į pirmą klasę ir tipo viskas gerai. Visiems juk skiritngai. Mes su vyru žiūrinėjom reitingus mokyklų, ten vėl savi skaičiai ir vidurkiai doh.gif Beja, Jeruzalės yra geresnis vidurkis nei Stanevičiaus. Baltupių nereitinguojama, nes tik 8 klases turi. Bet san veda dukrą į Baltupių ir kaip suprantu nieko ten blogo, ar ne taip?

Uf, gal rytinės kavos bigsmile.gif

dėl reitingų tai aišku, galima orientuotis ir pagal juos. stanevičiaus tiesiog dirba šeimos draugė, ji rekomenduoja mokytoją, todėl pasirinkti man lengviau. jeruzalės tai aš pati labai nenoriu, dirbo mano mama kadais ten mokytoja, tai ujjj nemėgdavo biggrin.gif ir aš kiek ten būdavau pas ją, blogas įspūdis.

aš planuoju leisti į prailgintą pirmoj klasėj tikrai, nes pareiti toli labai, dar jis man per žioplas atrodo tokiams reikalui..judrios gatvės pakeliui doh.gif gerai būtų turėt mokyklą prie pat namų smile.gif
Atsakyti