sveikos,
Su naujais metais, su nauja laime, sėkme ir sveikata
Šįryt ir aš saviškį užrašiau į mums priklausančią mokyklą, buvau viena, jokios eilės. Kai paklausiau, kelinti sąraše, tai sako nesijaudinkit, tikrai pateksit, nes jums priklauso pagal teritoriją. Bet nelabai mane nuramino... Kiba mokykla prasta, kad nėr eilių...
Flamingo, o i kuria jus mokykla? Nebepamenu.
Mes sausio 2 nuo ryto apvaziavom keturias. Pirmoj buvom siek tiek po 8, tai jau du teeliai lauke
Mes sausio 2 nuo ryto apvaziavom keturias. Pirmoj buvom siek tiek po 8, tai jau du teeliai lauke
QUOTE(Eri. @ 2014 01 04, 15:02)
Flamingo, o i kuria jus mokykla? Nebepamenu.
zydraake, i kokia uzrasei mokykla? mes cia netoli gyvenam
mb irgi vakar uzrase vaika, nes uzvakar as atostogose dar buvau ir galvojau- KA AS TUREJAU SIANDIEN PADARYT??? ir niekaip neprisiminiau bet siaip eiliu dideliu nebuvo ir nieko nesake, kad nepateksim ar pan.
QUOTE(Žydraakė @ 2014 01 04, 21:45)
auksine, o tai kur jūs užrašėt? Mes į Baltupių, tokia priklauso pagal gyvenamą teritoriją.
medeinos priklauso pagal buta, ten uzrasem.
staneviciaus realiausiai, kad leisim, ten irgi uzrasem, dar zyg.augusto rekomendavo, tai ir ten. nes supanikavau, kad staigiai visur prirasys ir paskui jau negalesiu apsigalvot.
labas rytas
o tai galima taip į kelias mokyklas rašytis? gal ir gerai kad pas mus pasirinkimo kaip ir nėr,tai lengviau pasirinkt yra
o tai galima taip į kelias mokyklas rašytis? gal ir gerai kad pas mus pasirinkimo kaip ir nėr,tai lengviau pasirinkt yra
QUOTE(auksine @ 2014 01 05, 00:40)
medeinos priklauso pagal buta, ten uzrasem.
staneviciaus realiausiai, kad leisim, ten irgi uzrasem, dar zyg.augusto rekomendavo, tai ir ten. nes supanikavau, kad staigiai visur prirasys ir paskui jau negalesiu apsigalvot.
Tai mes biškis skirtingai gyvenam, nes Medeinos mums tooooli...
O kaip atsiliepimai apie Stanevičiaus? Reitingai jos prastoki... Ilga jau eilė ten? Galvojam irgi užrašyti, nes dabar eina į darželį netoli jos, bet bijau, kad gali pramesti, nes pagal gyvenamą vietą nepriklauso... Renkiesi konkrečius mokytojus?
labas
su praejusiom sventem
mes uzsirasem i medeinos pradine ir zemynos progimnazija.bet kasdien vis nuomone keiciu,kur labiau noreciau patekti K baige medeinos,o paskui perejo i zemynos,tai man nelabai ta mokykla pasirode.visada sakiau,kad S vesiu tik i medeinos.bet sumasciau,kad reiketu eiti dirbt,o tada nebutu kam S paimt is medeinos tai kaip ir buvau apsisprendus i zemynos,tada pareidinetu kartu su K.bet paskui pradejau mastyt i ateiti,kad antroj klasej arciau butu jai pareidineti is medeinos(K zemynoj kiti paskutiniai metai) del mokytoju,tai medeinos pasirinkau pagal sm rekomendacijas,o zemynos ims pirmokus buvusi kriksto sunaus mokytoja,tai atsiliepimai labai geri
su praejusiom sventem
mes uzsirasem i medeinos pradine ir zemynos progimnazija.bet kasdien vis nuomone keiciu,kur labiau noreciau patekti K baige medeinos,o paskui perejo i zemynos,tai man nelabai ta mokykla pasirode.visada sakiau,kad S vesiu tik i medeinos.bet sumasciau,kad reiketu eiti dirbt,o tada nebutu kam S paimt is medeinos tai kaip ir buvau apsisprendus i zemynos,tada pareidinetu kartu su K.bet paskui pradejau mastyt i ateiti,kad antroj klasej arciau butu jai pareidineti is medeinos(K zemynoj kiti paskutiniai metai) del mokytoju,tai medeinos pasirinkau pagal sm rekomendacijas,o zemynos ims pirmokus buvusi kriksto sunaus mokytoja,tai atsiliepimai labai geri
QUOTE(marytejono @ 2014 01 06, 11:57)
o zemynos ims pirmokus buvusi kriksto sunaus mokytoja,tai atsiliepimai labai geri
iš šono žiūrint, jei žinot, kad bus gera mokytoja, tai antroj klasėj gal jau pati pareis
Labas
QUOTE(marytejono @ 2014 01 06, 11:57)
labas
su praejusiom sventem
su praejusiom sventem
laba,
Nu aiskumo man jokio neinesei maniau kazkuria mokykla isskirsi kaip geresne ar kazkokia ,,esne'' Medeinos mums pagal registracija, tai cia tikrai pateksim. Bet is darzo daug kas noretu i Zemynos.. tai pradejau galvoti, ar tikrai verta i ja, ar ji geresne.
beje, apie kuria cia mokytoja atsiliepimai geri Zemynoje? Mes pas kazkuria uzrasem. bandau atsiminti, pas kuria bet kadangi Zemyna mums nepriklauso, garantiju jokiu nedave, sake, norinciu daug, laukit eiles...
o tai kaip tau Medeina buvo? pas kuria mokytoja buvot? kaip paruosimas, kaip siaip atmosfera, kaip popietines grupes?
QUOTE(san @ 2014 01 06, 13:00)
iš šono žiūrint, jei žinot, kad bus gera mokytoja, tai antroj klasėj gal jau pati pareis
Labas
Labas
tai va,kad is zemynos,kaip tik toliau pareiti tikrai nemanau,kad priklauso nuo mokytojos,ar pareis pati,o tik nuo vaiko K pirmos klases gale jau vienas pareidavo,tai S gal bent 2-oj viena pareis,o tuo labiau,kad iskaimynu eis keli vaikai
Papildyta:
Eri,man medeinos mokykla patinka labiau,nes ten jaukiau,maziau mokiniu ir t.t.beja labai faini direktorius ir pavaduotoja,yra nemokamu bureliu(zinau,kad net is ausros ateina vaikai),popietine grupe ir patiko,nes labai faina mokytoja(bent jau buvo)padarydavo pamokas,visokiais rankdarbiais uzsiimdavo,net pasirodymus rengdavo.
vatko visi raunasi i ausra,tai nesuprantu
beja zemynos ir mum nepriklauso,bet galim patekti,nes brolis lanko
QUOTE(marytejono @ 2014 01 06, 14:43)
tikrai nemanau,kad priklauso nuo mokytojos,ar pareis pati,o tik nuo vaiko
tikrai nenorėjau taip pasakyti, tik sumaliau viską į vieną:
gera mokytoja - pliusas;
parėjimas - minusas;
bet kadangi bus jau antra klasė - gal tas minusas nebe toks baisus.