QUOTE(marytejono @ 2014 01 06, 11:57)
marytejono, 06 Sau 2014 - 11:57, parašė:
marytejono, 06 Sau 2014 - 11:57, parašė:
labas
su praejusiom sventem
mes uzsirasem i medeinos pradine ir zemynos progimnazija.bet kasdien vis nuomone keiciu,kur labiau noreciau patekti
K baige medeinos,o paskui perejo i zemynos,tai man nelabai ta mokykla pasirode.visada sakiau,kad S vesiu tik i medeinos.bet sumasciau,kad reiketu eiti dirbt,o tada nebutu kam S paimt is medeinos
tai kaip ir buvau apsisprendus i zemynos,tada pareidinetu kartu su K.bet paskui pradejau mastyt i ateiti,kad antroj klasej arciau butu jai pareidineti is medeinos(K zemynoj kiti paskutiniai metai)
del mokytoju,tai medeinos pasirinkau pagal sm rekomendacijas,o zemynos ims pirmokus buvusi kriksto sunaus mokytoja,tai atsiliepimai labai geri 
labas
su praejusiom sventem
mes uzsirasem i medeinos pradine ir zemynos progimnazija.bet kasdien vis nuomone keiciu,kur labiau noreciau patekti

K baige medeinos,o paskui perejo i zemynos,tai man nelabai ta mokykla pasirode.visada sakiau,kad S vesiu tik i medeinos.bet sumasciau,kad reiketu eiti dirbt,o tada nebutu kam S paimt is medeinos

tai kaip ir buvau apsisprendus i zemynos,tada pareidinetu kartu su K.bet paskui pradejau mastyt i ateiti,kad antroj klasej arciau butu jai pareidineti is medeinos(K zemynoj kiti paskutiniai metai)

del mokytoju,tai medeinos pasirinkau pagal sm rekomendacijas,o zemynos ims pirmokus buvusi kriksto sunaus mokytoja,tai atsiliepimai labai geri
laba,
Nu aiskumo man jokio neinesei

maniau kazkuria mokykla isskirsi kaip geresne ar kazkokia ,,esne''

Medeinos mums pagal registracija, tai cia tikrai pateksim. Bet is darzo daug kas noretu i Zemynos.. tai pradejau galvoti, ar tikrai verta i ja, ar ji geresne.
beje, apie kuria cia mokytoja atsiliepimai geri Zemynoje? Mes pas kazkuria uzrasem. bandau atsiminti, pas kuria

bet kadangi Zemyna mums nepriklauso, garantiju jokiu nedave, sake, norinciu daug, laukit eiles...
o tai kaip tau Medeina buvo? pas kuria mokytoja buvot? kaip paruosimas, kaip siaip atmosfera, kaip popietines grupes?