Ojetus kokios kovos ir musiai jusu mokyklose
Pas mus ramu, gal kad mergaite Draugauja prailgintoj su vyresnem antrokem ir treciokem, tai laiminga, kad turi vyresniu draugiu.
Dar nauja pramoga - eiti pirkti paciai bandeliu valgykloje, nes lyg siol na nebudavo progu vienai jai eiti i kokias parduotuves ir kazka pirktis. Tai dabar skaiciuojasi - kiek centu gavo, kiek turi, kiek truksta iki 2 bandeliu.. viena diena grizo ir sako - tris bandeles nusipirkau ir suvalgiau tai sutarem, kad viena tegul apsiriboja, gi dar normalus maistas yra ispirktas.
Pergyvenau as pati, kad gal maista sbus neskanus, kad gal bus alkana, bet tikrai maista giria, tad del maisto ramu, valgo viska ten. Na ir aisku bandeliu ant virsaus
O siaip kazkaip be streso.. nesijaucia man jokio kitokio elgesio. Na tik penktadienio vakare jau tikrai matau nuovargi, turbut per savaite susikaupia pavargimas.. Nors kasdien 9 valanda jau stengiames guldyti, tai ziurek po 5 min jau ir miega. O mazoji sese dar duodasi, kad zaidziam zaidziam.. lengva duotis, kai pietu isismiega darze
tai tiek naujienu is musu fronto.
su užmigimu vakare tai tikrai ir pas mus pasijautė, dar anksčiau kuisdavosi, tai kažką paskaitydavo slapta ir pan, dabar pabučiuojam ir per minutę jau žiūriu miega giliai bet tempą laiko nemaža kolkas, 6 keliasi, be pietų miego, būrelių daug lanko, nes visur nori, tai leidžiu išsityrinėt, pagalvot, kas patinka kas ne, tai jau nusikala kaip reikiant.
Sveikos,
Miglė ne, nes pietų jau seniai nemiega, užtatai vakare lūžta jau devintą
nešasi, atrodo, nedrauždiama
QUOTE(uogyte3 @ 2014 09 11, 09:05)
Miego tai nori, nes žiovauja, bet neina. Kažką krapštosi.
Miglė ne, nes pietų jau seniai nemiega, užtatai vakare lūžta jau devintą
QUOTE(san @ 2014 09 12, 17:54)
Neklausiau. Bet maniškiai irgi važiuoja autobusu, tai "liepiu" nešiotis telefoną. Mokykloj laikomas yra išjungtu garsu.
nešasi, atrodo, nedrauždiama
QUOTE(auksine @ 2014 09 25, 08:51)
su užmigimu vakare tai tikrai ir pas mus pasijautė, dar anksčiau kuisdavosi, tai kažką paskaitydavo slapta ir pan, dabar pabučiuojam ir per minutę jau žiūriu miega giliai bet tempą laiko nemaža kolkas, 6 keliasi, be pietų miego, būrelių daug lanko, nes visur nori, tai leidžiu išsityrinėt, pagalvot, kas patinka kas ne, tai jau nusikala kaip reikiant.
Jo, dėl drausmės ir maniškis jau po pamokų buvo paliktas.
Pamiršta viską, ką reikia, o ko nereikia atsimena puikiai. Pvz. visus puponautų vardus ir Hario Poterio burtažodžius. Kad taip lengvai atsimintų ką aš jam sakiau
Nuo pirmadienio bandysim treniruotes. Pagaliau išsirinko po ilgų apmąstymų.
Labai tikiuosi, kad patiks.
O šiaip kasdien keičiasi. Atsiranda vis įmantresnių posakių, minčių.
Kasdien įsimyliu jį vis labiau.
Pamiršta viską, ką reikia, o ko nereikia atsimena puikiai. Pvz. visus puponautų vardus ir Hario Poterio burtažodžius. Kad taip lengvai atsimintų ką aš jam sakiau
Nuo pirmadienio bandysim treniruotes. Pagaliau išsirinko po ilgų apmąstymų.
Labai tikiuosi, kad patiks.
O šiaip kasdien keičiasi. Atsiranda vis įmantresnių posakių, minčių.
Kasdien įsimyliu jį vis labiau.
Sveikos,
Kaip sekasi Rugpjūtinikams skaitymas
Kaip sekasi Rugpjūtinikams skaitymas
La.. visoms..
Viltei gerai. Ir didziosiomis ir rasytinemis jau "prasimuse"
Viltei gerai. Ir didziosiomis ir rasytinemis jau "prasimuse"
sveikos,
Jooo, ankstus kėlimasis ir pas mus priešas nr 1 Keliam vaikus 7.10 val, tai kominiai tokie visiškai. Atrodo jau išbudinau, atsisėdo, o aš tik nueinu ruoštis ir žiū - vėl lovoj miega Kai dabar rašau, tai juokas ima, bet rytais tai piktumas jama, kai kiekvienas skubam į savus darbus.
Mokytis sekasi palengva, kažkaip su raidėm sunkiau, su skaičiais lengvai. Jau irgi pats nusiperka bandelę mokykloj, prisimena kur, kada ir koks būrelis mokykloje. Rugsėjį kartu dedavomės kuprinę, o va po mėnesio sako man, kad jau pats dėsis, nes mokytoja sakė, kad reikia patiems išmokti, tai ir dedasi.
Prieš mėnesį ašarą braukiau vaiką į mokyklą atlydėjus rugsėjo pirmą, o šiandien atrodo, taip ir turi būti. Pripranti žmogus prie visko.
Jooo, ankstus kėlimasis ir pas mus priešas nr 1 Keliam vaikus 7.10 val, tai kominiai tokie visiškai. Atrodo jau išbudinau, atsisėdo, o aš tik nueinu ruoštis ir žiū - vėl lovoj miega Kai dabar rašau, tai juokas ima, bet rytais tai piktumas jama, kai kiekvienas skubam į savus darbus.
Mokytis sekasi palengva, kažkaip su raidėm sunkiau, su skaičiais lengvai. Jau irgi pats nusiperka bandelę mokykloj, prisimena kur, kada ir koks būrelis mokykloje. Rugsėjį kartu dedavomės kuprinę, o va po mėnesio sako man, kad jau pats dėsis, nes mokytoja sakė, kad reikia patiems išmokti, tai ir dedasi.
Prieš mėnesį ašarą braukiau vaiką į mokyklą atlydėjus rugsėjo pirmą, o šiandien atrodo, taip ir turi būti. Pripranti žmogus prie visko.
QUOTE(TJolke @ 2014 10 21, 11:55)
QUOTE(Žydraakė @ 2014 10 21, 15:17)
sveikos,
DŽiugu uŽ abu V
Maniškė tai kaip kada pirmas dvi tris raides paskaito o paskui spėja Va tas labiausiai mane išveda iš kantrybės(bet jau čia mano problema ),na bet prasimušim
Mokinomės skiemenį AL aš jei aiškinu kaip ALVINAS IR BURUNDUKAI o ji manes klausia , kada rodys burundukus?
Iš pasiutimo pažaliavau..........
Linksmai mokomes
va kaip tik iš tėvų susirinkimo, tai pasididžiavus grįžau savo vaiku, nes kiti žiū tik skiemenis vos lipdo, o maniškis netobulai, aišku, bet jau karlsoną skaito vakarais, tai galvoju gal ir neblogai
sveikos
mums mokytis sekasi neblogai skaičiuoja gerai,rašo gražiai,ne aišku ne tobulai,bet gražiai skaito po truputį..bet sakyčiau noriai,aišku jei energingas,jei pavargęs tai ir raidžių nebepažįsta be proto jam patinka mokytoją ryte nuėjęs vis laukia kada ateis ir noriai lieka po pamokų
mums mokytis sekasi neblogai skaičiuoja gerai,rašo gražiai,ne aišku ne tobulai,bet gražiai skaito po truputį..bet sakyčiau noriai,aišku jei energingas,jei pavargęs tai ir raidžių nebepažįsta be proto jam patinka mokytoją ryte nuėjęs vis laukia kada ateis ir noriai lieka po pamokų
Sveikutes,
Manasis jau pats susideda knygas, taip pat jau pats nueina ir pareina is mokyklos..Su skaitymu na dar reikia pasistengti, bet kur yra lengvu zodziu tai paskaito...Su skaiciais kaip ir nesipyksta, raides bei zodelius stengiasi irgi rasyti...
Manasis jau pats susideda knygas, taip pat jau pats nueina ir pareina is mokyklos..Su skaitymu na dar reikia pasistengti, bet kur yra lengvu zodziu tai paskaito...Su skaiciais kaip ir nesipyksta, raides bei zodelius stengiasi irgi rasyti...
Pradėja ruoštis Kalėdoms
Į kokias dovanėles dairotės?
Niekaip nesugalvoju ka pirkti savo penkemečiui
Į kokias dovanėles dairotės?
Niekaip nesugalvoju ka pirkti savo penkemečiui