Sveikos,
klausimas - o mokyklinius stalus savo vaikams perkat/planuojat pirkti/nupirkot?
As kazkaip pamasciau, kad gal verta palaukti pirmiems metams.. gal tu pamoku namie nereiks dar ruosti? Kad reiks stalo kazkada veliau, tai faktas, bet klausimas ar labai jau jo reiks pirmiems metams, gal neverta dar kambario tuo stalu uzstatineti?
Nors siaip apsiziurejom kazkiek.. kad jei reiktu, kad zinotume, kur kas parsiduoda :
QUOTE(Eri. @ 2014 08 25, 17:31)
Sveikos,
As kazkaip pamasciau, kad gal verta palaukti pirmiems metams.. gal tu pamoku namie nereiks dar ruosti? Kad reiks stalo kazkada veliau, tai faktas, bet klausimas ar labai jau jo reiks pirmiems metams, gal neverta dar kambario tuo stalu uzstatineti?
Nors siaip apsiziurejom kazkiek.. kad jei reiktu, kad zinotume, kur kas parsiduoda :
mes Karoliui turejom su baldais stala(lova,spinteles,lentynos,stalas)tai ziauriai nusivylem,nes stalas buvo mazas(negilus),reikia tokio,kad tilptu ir sasiuvinys ir knyga tai mes dabar planuojam dideli kampini pirkt,kad abu tilptu.zodz planuojam,o rugsejis jau ant nosies per tuos darbus ner kada
eri, del stalo manau kad kol kas nelabai verta pirkti, nes pamoku ruosimo kaip ir nebus, nebent papildomai kazka mokysites, bet galima ir prie bet kurio kito stalo. pliusa matau nebent tame, kad vaikas iprastu tureti viena vieta darbui ir kur jo daiktai sudeti. tai mes dar neapsisprende ar pirkti ar ne
QUOTE(Eri. @ 2014 08 25, 18:31)
Sveikos,
mes esam nusibraižę,bet neperdavę brėžinių dar bet iš esmės tai stalas bus ne tai kad vaikui,o tiesiog darbo stalas..gaminam ilgą ir dirbsim visi kaip kokiam fabrike
mes pirkom ikejoj nedideli stala, pirmiems keliems metams kolkas. vaikas jau daiktus susidejo ir laukia mokyklos
Papildyta:
megstu daryti staigmenas
Papildyta:
QUOTE(Jogle @ 2014 08 20, 13:16)
Laba diena, po poros men. uzsukau kaip pries rudeni gyvenat paskaityt ir vos is koto neisgriuvau, AUKSINE, sveikinimai dideliausi. O kazkada sakei, kad jau ne ne.... )
megstu daryti staigmenas
QUOTE(Žydraakė @ 2014 08 26, 21:05)
Eri, o kuri (didžioji ar mažoji) jau eis į mokykllą? Nes tavo liniuotės tai pievas rodo: metukai ir du
Didzioji, didzioji mano aj, tingiu pasikeist
Mazajai 5 sukako vasara, tai uz metu i priesmokykline.
Del stalo - mes viena toki visai universalu Ikeoj ir nusiziurejom. bet ne visai maziausia, o toks, ant kurio normaliai tilps viskas.. ir kuris dar didinasi i auksti.. galutinai nutart reikia.
Del ruosimo - na taip, koleges irgi sako, kad pirmais metais, jei i priesmokykline eis, tai ne ka ten ir ruosti namie. Bet tai darbelis, tai piesinukas.. tai ne viena tik del aiskios vaiko vietos ,,turejimo'' patare is kart tureti. Nes sako paskui begioja vaikas su popieriais, piestukais ir dazais is savo kambario prie virtuves stalo, paskui priemones vel susinesti atgal reikia.. zodziu, vaikas be vietos, daiktai be vietos, geriau is kart ipratint
as siaip strateguoju ir ateiti.. nes dabar maniskes abi vienam kambary, nebuvo jokiu problemu pageidavimu.. tai mastau, ar po keliu metu atskirus kambarius daryt kiekvienai.. ar tiesiog viena zaidimu palikt kambari, o kazkur kitur darbo kampa daryt, kad abi galetu ruost, tokiu atveju tada gal ilga stala is kart reiktu..
Zodziu, skubos nera, mastau, kaip kiti kuriates
Laba visoms,
užsukau pasveikinti visus su gimtadieniais, kurie daugumai jau jie praūžė.
Na ir aišku - su rugsėjo pirmąja! Geros mokslo metų pradžios pirmokėliams linki Miglė!
Auksine, sveikinimai
Papildyta:
aš irgi klausinėjaus mokytojos -sakė tikrai kelis mėn. nieko namie nereikės ruošti
nebent paskaityti
užsukau pasveikinti visus su gimtadieniais, kurie daugumai jau jie praūžė.
Na ir aišku - su rugsėjo pirmąja! Geros mokslo metų pradžios pirmokėliams linki Miglė!
Auksine, sveikinimai
Papildyta:
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2014 08 25, 22:09)
eri, del stalo manau kad kol kas nelabai verta pirkti, nes pamoku ruosimo kaip ir nebus, nebent papildomai kazka mokysites, bet galima ir prie bet kurio kito stalo. pliusa matau nebent tame, kad vaikas iprastu tureti viena vieta darbui ir kur jo daiktai sudeti. tai mes dar neapsisprende ar pirkti ar ne
aš irgi klausinėjaus mokytojos -sakė tikrai kelis mėn. nieko namie nereikės ruošti
nebent paskaityti
Sveikos, mes pasidarem dvi darbo vietas, Ryciui ir Justui. Stalciu blokus Ikejoj pirkom, o stalvirsi atskirai gaminom. Ir siaip dar visokiu smulkmenu, ko reikia stalui Ikejoj prisipirkom. Mano pirmokas jau pats i mokykla eina ir grizta pats. Vakar dar pasislepus uz kampo laukiau kol baigsis pamokos, norejau paziuret ar tvarkingai vaikis per gatve pereis, tai po to kai islindau is uz kampo, labai supyko vaikas, kad juo nepasitikiu.
QUOTE(Monrutė @ 2014 08 29, 21:16)
Laba visoms,
Auksine, sveikinimai
Papildyta:
nebent paskaityti
Auksine, sveikinimai
Papildyta:
nebent paskaityti
ačiū
na ta mokykla kolkas nėra toks baubas, kaip bijojau namų darbų nebus šiemet sakė, nebent vaikas nespėja klasės užduočių, tada namie siūloma pasibaigti. taip pat skaitantiems sakė knygeles reikės atsinešt į klasę, kol kiti mokysis raidelių..
Kaip mane informavo, pagal įstatymą pirmokams ir antrokams namų darbai negali būti užduodami.
Mums namie užduoda tik tiek, kiek nespėjo pabaigti klasėje.
Realiai turi spėti, bet jeigu vaikas nesusikaupia tuomet ir nespėja.
Labai nustebau, kad pirmokams pamokos tik 35 minutės.
Man atrodo, kad pas mus buvo kaip ir visiems 45 minutes. Bet gerai, ir taip pavargsta per dieną. Maniškis grįžęs namo dumia prie lego ir pora valandų relaksuojasi. Dar nustebau, kad yra šokių pamoka, ko pas mus nebuvo.
Pritariu auksinei, kad nieko baisaus ta mokykla, na bent jau kol kas.
Aišku pradžioje pilna organizacinių rūpesčių, bet viskas praeina.
Na pvz. šiandien pakeitė tvarkaraštį ir normaliai tėvų neinformavo (sakė, kad užbraukė kažkokią pamoką pasiekimų sąsiuvinuke, ko aš nepastebėjau), vaikai baigė anksčiau pamokas, tai teko lėkti į mokykla pasiimti vaiko. Gerai, kad ne viena aš tokia buvau...
Mums namie užduoda tik tiek, kiek nespėjo pabaigti klasėje.
Realiai turi spėti, bet jeigu vaikas nesusikaupia tuomet ir nespėja.
Labai nustebau, kad pirmokams pamokos tik 35 minutės.
Man atrodo, kad pas mus buvo kaip ir visiems 45 minutes. Bet gerai, ir taip pavargsta per dieną. Maniškis grįžęs namo dumia prie lego ir pora valandų relaksuojasi. Dar nustebau, kad yra šokių pamoka, ko pas mus nebuvo.
Pritariu auksinei, kad nieko baisaus ta mokykla, na bent jau kol kas.
Aišku pradžioje pilna organizacinių rūpesčių, bet viskas praeina.
Na pvz. šiandien pakeitė tvarkaraštį ir normaliai tėvų neinformavo (sakė, kad užbraukė kažkokią pamoką pasiekimų sąsiuvinuke, ko aš nepastebėjau), vaikai baigė anksčiau pamokas, tai teko lėkti į mokykla pasiimti vaiko. Gerai, kad ne viena aš tokia buvau...
lLabuka,
Maniskiui irgi pamokos vyksta 35 min. ir i valgykla jie eina anksciau nei su visais.
Mokytoja rusgejo pirmaja irgi klause del namu darbu uzdavimo , bet nebuvo teveliu kurie nesutiktu, jei kazko nespejo klaseje padaryti tai pabaigia namuose padaryti.
Kolkas noriai eina, parejes parodo kas uzduota, taip pat pradejo muzikos mokykloje lankyti sokius tai uzsiemimai vyksta 3 kartus per savaite...
o kaip jusu vaikai gryze is mokyklos nori miego?
Maniskiui irgi pamokos vyksta 35 min. ir i valgykla jie eina anksciau nei su visais.
Mokytoja rusgejo pirmaja irgi klause del namu darbu uzdavimo , bet nebuvo teveliu kurie nesutiktu, jei kazko nespejo klaseje padaryti tai pabaigia namuose padaryti.
Kolkas noriai eina, parejes parodo kas uzduota, taip pat pradejo muzikos mokykloje lankyti sokius tai uzsiemimai vyksta 3 kartus per savaite...
o kaip jusu vaikai gryze is mokyklos nori miego?