Įkraunama...
Įkraunama...

***Rugpjūtinukai***

sveikos 4u.gif

galvos skausmas tapo gimtadienio šventė ir mums unsure.gif orai rodos prastės,nežinant ko tikėtis,sunku planuoti... doh.gif žmonių nemažai susidaro,nežinau kaip suplanuoti,kad planai nesugriūtų sad.gif
Atsakyti
Auksine bigsmile.gif sveikinimai.
Lengvo nešiojimo.
Atsakyti
QUOTE(Eri. @ 2014 08 06, 07:55)
Sportinio kostiumo dar neturim, man kasmet vis problema rasti kudai mano merginai, nes dauguma kelniu treniginiu nereguliuojamos, standartinio plocio. Ir siunciausi kazkada.. bet vis krenta smile.gif Gal ant rudens bus didesne pasiula,m reikes matuotis.

pernai irgi buvo pas maniske mada ant monstriu, o kai gavo kaledoms svieciancia ir praejo beveik mada, dabar tik retkarciais su jomis zaidzia.
vat ir maniske super kuda tai ir nerandu niekur kostiumo. o is kur siunteis?

auksine, sveikinimai su pilvuku. kuo lengvesnio vaiksciojimo. kaip pati jautiesi? vaikuciai turbut nuo pilvo nenueina? smile.gif
kokia faina gimtadienio ideja buvo nerealiai thumbup.gif o ka berniukams dabar dovanoja? kaip tik pas berniuka uzkviesti i gimtadieni

Atsakyti
QUOTE(auksine @ 2014 08 06, 15:29)
o Algirdo gimtadieni irgi atsventem, darem zygi po puckoriu regionini parka, vaikams paruosem sumustiniu, vandens ir skanesta i kuprines, vede MB, pasakojo apie lietuvos gyvates, nuodingus augalus, grybus, kaip orientuotis zemelapyje, kaip naudotis kompasu... uzklupo ir lietus, tai ispudziu dar daugiau, zodziu visi sveciai ir Algirdas patenkinti buvo smile.gif na o po zygio namo visus kvietem ir kieme torta valgem smile.gif

Liuks gimtadienio idėja thumbup.gif O tai ekskursija buvo tik vaikams ar ir tėveliai kartu vaikščiojo?
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2014 08 07, 07:43)
Liuks gimtadienio idėja thumbup.gif O tai ekskursija buvo tik vaikams ar ir tėveliai kartu vaikščiojo?

ačiū už sveikinimus , merginos wink.gif kolkas nestumas lengvas smile.gif
ekskursija buvo vaikams, bet ėjo ir dalis tėvų ,kurie norėjo wink.gif
Atsakyti
Auksine, sveikinu 4u.gif 4u.gif Gal zinai, sese ar brolis bus?

QUOTE(Lalaila_Vln @ 2014 08 06, 21:15)
vat ir maniske super kuda tai ir nerandu niekur kostiumo. o is kur siunteis?

ir gapo siunciausi, ir dar kakzokias..
dabar irgi vienu kelniu is gapo laukiu, bet a le timpas emiau, kad nekristu smile.gif ziuresim. Bet realiausia visgi LT sulaukti rudenisku prekiu, o ju jau yra, ir tiesiog pasimatuoti.
Atsakyti
Sveikos

rodos, čia nebuvau kelis mėn, bet nieko ir nepriplepėta, bet naujienų šaunių yra smile.gif

nu_nu ir auksine sveikinimai smile.gif 4u.gif

QUOTE(auksine @ 2014 07 24, 09:53)
aš jau ryt sulauksiu vaikų iš kaimo, nuo birželio pradžios jie ten, kaip aš vaikystės laikais- visą vasarą kaime rolleyes.gif
tai mes tik savaitgaliais matėmės ir savaitę prie jūros buvom, o šiaip su MB vieni namie, ramiai, tyla ir švara mėgaujamės smile.gif dabar jau imsiu daugiau atostogų ir su vaikais bendrausiu smile.gif tikiuosi orai nesubjurs man g.gif

mano dabartinė svajonė lotuliukas.gif bet dar bent porą metelių teks palaukti biggrin.gif

bet šaunuoliai,kad trečiam pasiryžot thumbup.gif Lietuvai reikia biggrin.gif

o mes ir pradedam mokyklos, gimtadienio pasiruošimu gyventi smile.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Na atsventusius ir dar tik svesiancius gimtadieni didziausi sveikinimai!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Na o mes vakar Eriko 7 gimtadieni praleidome Trakuose pasiplaukiojome vandens dviraciu ir laiveliu buvo apzvalgine ekskursija aplink Trakus, suvalgeme kibinineje skaniu kibinu.. thumbup.gif o sestadieni dar bus kitu sveciu tai dar karteli paminesim... rolleyes.gif Jau gavo pirmas dvi dovanas: lego be kurio negali apseit ir trasa su masinytem, tai patenkintas, dar ne visos dovanos sestadieni kitas susirinks... biggrin.gif

Na dar kolkas vaikas tik kuprine turi o priemoniu dar nepirkusi, grysim is zemaitijos tai jau teks apiprekinti vyruka mokyklai. rolleyes.gif ax.gif

NU_NU ir AUKSINE-----didziausi sveikinimai ir lengvo nesiojimo!!! nestuke.gif
Atsakyti
ai del dovanu lalaila klausei, tai algirdas prase lego lego lego ( chima dabar ji valdo ) ir masinos radijo bangom valdomos, viska gavo, tai labai laimingas ir patenkintas, kaip niekad thumbup.gif
Atsakyti
Nusikaliau. Šiandien pramogavom gimtadienio proga.
Nieko ypatingo - kinas, ledai, pietūs mieste, dovanos, senelius vakare aplankėm.
Nuo pat ryto iki vakaro su saviškiu ir jo pusbroliu. Galvojau nudurnesiu. Totalus neklausymas, pykimasis, santykių aiškinimasis, žliumbimas...
Vienas be kito negali, o kartu košmaras!!!
Kojų nepavelku. Aš labai prasta auklė doh.gif

Sveikinu mergaites su naujais leliukais!
Atsakyti
Iruta,pas mus kieme taip pat yra su vienu vaiku,nei kartu būt gali,nei atskirai doh.gif doh.gif jei ne aš staugiu pro langą tai kokia kita kaimynė doh.gif lotuliukas.gif jau rodos eina šalia viena kito gražiai,trinkt viens kitą ir stumia nei iš šio nei iš to doh.gif biggrin.gif

dar kartą sveikinam Taduką 4u.gif
Atsakyti
Laba diena, po poros men. uzsukau kaip pries rudeni gyvenat paskaityt ir vos is koto neisgriuvau, AUKSINE, sveikinimai dideliausi. O kazkada sakei, kad jau ne ne.... smile.gif)
Rycio gimtadienis praejo Bulgarijoje, ta diena nupirkom pasiplaukiojima piratu laivu, su visokiomis atrakcijomis, saudynemis, rungtynemis ir t.t. Vaikui nerealiai patiko. Dabar jau po truputi isivaziuojam i ritma, kuris nuo rugsejo laukia, keliames anksti, nes treniruotes 9 val., po to vezu i darzeli, ten pavalgo, pamiega, bent man namie ramu. Justas irgi darze. Vakar mokytoja skambino, prase, kad Rytis rugsejo 1-osios sventeje eilerasti sakytu, teks pasimokint. O mazasis tai isvis gerai, krikstynos ir metuku gimtadienis neuzilgo. smile.gif
Atsakyti