QUOTE(auksine @ 2013 12 19, 14:30)
Lalaila, aš tai vaikams lego-vaikinui baby-borna - merginai
seneliai irgi ALG lego, malūnsparnį, o Aistė labai dabar leliukuose įsijautus, tai lelei lovyte medinę ir maitinimo kėdutę
nu taip žiūrėjom palgal dabar vyraujančius pomėgius, nors su Aiste sudėtinga, labai mažai ką ji mėgsta
kaip tik norfoj mažajai nupirkau lėlytę-ligoniukę, kur iš pradžių žandai parauduoja, paskui pradeda kosti, reikia įdurti švirkštą, tada mergytė verkia, sudavus vaistų pasveiksta ir pradeda juoktis ir t.t. manau patiks labai. R nupirkau alias vaikišką jau didelį rinkinį, nes mažiuką turėjo ir dar kažką.
QUOTE(uogyte3 @ 2013 12 19, 14:30)
Beja, įdomi dovana vaikui, gal daugiau mergaitei yra tokia lempa, kuri šviečia, o į ją įsideda ale skaidrė ir tas piešinėlis matosi ant lapo, kuri galima spalvoti, apvesti ir pan.
Lalaila, ten prie jūsų netoli yra žaislų fėja, ten įdomių, nematytų dalykų būna, aš tai visada klausiu, tai jos ko nors įdomaus tikrai parodo.
šitoj parduotuvėj labai dažnai apsilankau ir daug ką esu pirkus, žinau apie kokį žaislą kalbi piešimo. tik vis galvoju ar tikrai ten matosi gerai paveikslėlis
kas iš ten prigijo tai besotis paršelis, bokštas su beždžionėmis kur reikia pagaliukus ištraukti, monster high dėžė su piešimo reikmenimis.
mes auklėtojoms dovanojom vienoj grupėj čekiai+ puodukas su lėkštute iš C&D style, kitoj tik čekius bet suma didesnė