Įkraunama...
Įkraunama...

***Rugpjūtinukai***

Aš igi dar norėčiau atostogų ax.gif Bet jaučiu jau nebeišleis vasarą... O norėčiau kad ir kaime pas tėvus su vaikais pabūti.
Mūsų vaikų gimtadieniai jau ant nosies bigsmile.gif
Atsakyti
taaaaip , gimtadieniai jau čia pat, ketvirtadienį švęsime Algirdo 7 bigsmile.gif
Atsakyti
Mes savaitgalį plaukiam baidarėmis su draugais ir vaikais, tai ir paminėsim V gimtadienį.

Nu kaip mane šiandien traukia prie žemės, nigaliu ph34r.gif
Atsakyti
Sveikos, rugpjutinukes, kas dar atsimenat :-)
matau, is sarasiuko jau nubyrejom 08.30 pijus :-) bet is rugpjutinuku susitikimu nuotrauku, dar nea :-)
kiek daug broliuku ir sesuciu turi rugpjutinukai -- fainai!! Prisiduodam, kad ir Pijus tures broli (?) spalio pradzioje. Bei gal kas is kaunieciu mokinsis zaliakalnio pradinej?

Linkejimai ir geru atostogu!
nunu

Atsakyti
QUOTE(nu nu @ 2014 07 30, 11:48)
Sveikos, rugpjutinukes, kas dar atsimenat :-)
matau, is sarasiuko jau nubyrejom 08.30 pijus :-) bet is rugpjutinuku susitikimu nuotrauku, dar nea :-)
kiek daug broliuku ir sesuciu turi rugpjutinukai -- fainai!! Prisiduodam, kad ir Pijus tures broli (?) spalio pradzioje. Bei gal kas is kaunieciu mokinsis zaliakalnio pradinej?

Linkejimai ir geru atostogu!
nunu

atsimenam atsimenam, ir Pjų ir šuniuką fainą smile.gif sveikinam su būsimu broliu smile.gif
Atsakyti
Sveiki,
rugpjutinukus su praejusiais ir dar busimais gimtadieniais. Ka praso siemet dovanu musu pirmokeliai? 4u.gif
Mes po truputi ruosiames mokyklai, kur pirkot vaikams sportinius kostiumus?

Auksine, ar tik ne trecio laukies? profilis lyg pasikeites smile.gif

nu nu, sveikinimai su pilvuku 4u.gif lengvo nesiojimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2014 08 05, 21:59)
Sveiki,
rugpjutinukus su praejusiais ir dar busimais gimtadieniais. Ka praso siemet dovanu musu pirmokeliai? 4u.gif
Mes po truputi ruosiames mokyklai, kur pirkot vaikams sportinius kostiumus?

Auksine, ar tik ne trecio laukies? profilis lyg pasikeites smile.gif

nu nu, sveikinimai su pilvuku 4u.gif lengvo nesiojimo 4u.gif

Laba,
Auksine????? bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Nu ir drasios, jus, mamos, zaviuosi jumis smile.gif As jauciu treciam nepasirysiu.. atsilaisvino jau rankos, o ir metai kapsi.. nezinau nezinau smile.gif

Mes gimtadieni vakar atsventem, su kruva vaiku is darzelio - labai jau norejo dideles chebros, nes siaip dazniausiai artimuju ir kaimynu buryje tik budavo. Dovanu - pirmutine reakcija vis dar, noriu monstriu biggrin.gif bet kiek pagalvojus jau sake, kad mokyklai kazko gal reikia.. Tai dziaugesi gavus visko smile.gif Mokyklai praktiskai viskas jau yra, flomasteriu ir spalvojimo piestuku dar truksta, o daugiau viskas sudovanota ar supirkta ax.gif

Sportinio kostiumo dar neturim, man kasmet vis problema rasti kudai mano merginai, nes dauguma kelniu treniginiu nereguliuojamos, standartinio plocio. Ir siunciausi kazkada.. bet vis krenta smile.gif Gal ant rudens bus didesne pasiula,m reikes matuotis.
Atsakyti
labas rytas wink.gif laukiam mes mažo trečio smile.gif)) ar drąsa ar kvailystė dar pažiūrėsiu ateityje smile.gif
Atsakyti
auksineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bigsmile.gif
Sveikinuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Kada? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2014 08 06, 09:54)
auksineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bigsmile.gif
Sveikinuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Kada? ax.gif

aciu wub.gif
ant svenciu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(auksine @ 2014 08 06, 12:44)
aciu wub.gif 
ant svenciu ax.gif

Gražus laikas tokioms dovanėlėms smile.gif Nors aš pasilieku prie savo, kad vasarą gimti smagiausia ax.gif
Dar kartelį sveikinu 4u.gif Kad viskas sklandžiai ir ramiai 4u.gif

Maniškis jau irgi po gimtadienio. Plaukėm baidarėmis, tai išderinau ir kartu padariau šventę V. Mano draugai 100-kart "dėkojo", nes kiekvienam vaikui padalinau po švilpuką, kad plaukdami visoj trasoj nepasimestų ir susisiektų viens su kitu lotuliukas.gif Vaikams smagumo netrūko, o tėvai vis klausinėjo "kieno čia tokia idėja" lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydraakė: 06 rugpjūčio 2014 - 13:36
QUOTE(Žydraakė @ 2014 08 06, 13:34)
Gražus laikas tokioms dovanėlėms smile.gif  Nors aš pasilieku prie savo, kad vasarą gimti smagiausia ax.gif
Dar kartelį sveikinu 4u.gif Kad viskas sklandžiai ir ramiai 4u.gif

aciu smile.gif as del vasaros visiskai sutinku smile.gif

o Algirdo gimtadieni irgi atsventem, darem zygi po puckoriu regionini parka, vaikams paruosem sumustiniu, vandens ir skanesta i kuprines, vede MB, pasakojo apie lietuvos gyvates, nuodingus augalus, grybus, kaip orientuotis zemelapyje, kaip naudotis kompasu... uzklupo ir lietus, tai ispudziu dar daugiau, zodziu visi sveciai ir Algirdas patenkinti buvo smile.gif na o po zygio namo visus kvietem ir kieme torta valgem smile.gif
Atsakyti