Įkraunama...
Įkraunama...

***Rugpjūtinukai***

Šiandien gavau iš mokytojos meilą, kad mes papuolam į Vileišį.
Labai įdomu, kadangi oficialiai sąrašas turi būti skelbiamas 17 dieną.
Klasėje numatoma 27 vaikai - kažkaip daugoka atrodo, bet gal kas nubyrės... gal todėl meilą taip anksti parašė...

Žodžiu privalomas elektroninis moksleivio pažymėjimas ir uniforma, siuvama lelijoje - berniukui švarkas 95 Lt, kelnės 60 Lt, labiausiai patiko kaklaraiščio kaina - 27 Lt, Marškinių net neprašiau. Žodžiu ryt mokykloje bus lelijos atstovas, tai labai viliuosi, kad pavyks užsakyti. Žiūrėsim kaip ten bus su kokybe.

Beja, nesenai sirgom, keturias dienas laikėsi temperatūra, numuši, po kiek laiko vėl pakyla, spėju, kad sušalom, bet lyg toks virusas eina. Dabar kažkoks snarglys bando kabintis, žodžiu, kas čia per vasara....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uogyte3: 11 birželio 2014 - 14:11
Laba,
maniskes neserga nuo rudens..vis galvodavau, tik ne kalediniu periodu..bet nei kalediniu, nei sausio vasario...nei viena.. kazkada masciau, kaip mielai biulioteni paimciau smile.gif bet bet..

mums ko tais dantys nebekrenta. 2 iskrito, 2 isdygo ir viskas, ramu.
Atsakyti
QUOTE(Eri. @ 2014 06 12, 21:56)
Laba,
maniskes neserga nuo rudens..vis galvodavau, tik ne kalediniu periodu..bet nei kalediniu, nei sausio vasario...nei viena.. kazkada masciau, kaip mielai biulioteni paimciau smile.gif bet bet..

mums ko tais dantys nebekrenta. 2 iskrito, 2 isdygo ir viskas, ramu.

Eri, pas mus lygiai tas pats, ir su sveikatom- nesirgo (tfu tfu tfu) nuo užpernai žiemos, ir su dantim- 2 iškrito, 2 išdygo ir visiskai ramu jau ilgąąąą laikąąąą, nu bet niekur nesidės, iškris smile.gif bus mokykloj bedantis.. rolleyes.gif
Atsakyti
pas S byra dantys biggrin.gif o svarbiausia,atradom superine stomatologe bigsmile.gif tai dabar vaikstom,nes 5dantukus reikia lopyt doh.gif bet jau visai nebijo
Atsakyti
maniškė pateko į Aušros 4-metę, irgi yra privaloma uniforma tik dar kainų nežinau, ryte skambinsiu dėl jų.
Dantys itgi visai nekrenta, tik antras pradeda judėt , o pirmojo nuolatinio dar tik pusę išdygusio
Atsakyti
Mes i Skraidenta vaikstom su abiem. Auksciausi vertinimai. Jei vedu vyresniaja, mazoji verkia, kodel jos nevedu ta diena, nes ji labai nori plombu.... sedi nei cypt kedeje, kad tik plomba gautu smile.gif jei mazoji, vyresnioji ir zirzia - o kada jai kitas vizitas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(auksine @ 2014 06 10, 13:10)
laba diena, o kaip mūsų daugiavaikės mamytės gyvena? visiškai nieko negirdėt unsure.gif

Laba, girdet, girdet, bet kad uzimtos to daugiavaikes. Ryti ir Justa leidziu i darza dar, iki atostogu tegul pavaiksto, vis maziau namie prie kompo sedes. Rytis eis i Ryto progimnazija, turim jau ir uniforma, ir dvi darbo vietas jau vakar tetis vaiku kambaryje sukonstravo, kupriakas jau praeitais metais nupirktas, liko tik kanc. prekem apsirupint. Tik kad labai rugsejo nelaukiu, kazkaip man ir baisu ir graudu. Gerai tik kad mokykla arti, Rytis, kai paklausiau as pats nueis iki mokyklos sake: tu mane viena karta nuvesk, o paskui as jau pat eisiu. Mokykla uz keliu simtu metru, bet eis, jauciu, valanda doh.gif Mazius irgi gerai auga, jau 5 dantis turim, su vaikstukais po namus laksto ir viska ka pasiekia, vercia.
Atsakyti
Labuciuka,

Noriu paklaust kas jau pirke vaikams kuprines, ar LT pirkote, ar siuntetes internetu? Bei mazdaug uz kokia kaina pirkote ir i ka labiausiai atkreipete demesi?
Atsakyti
Mes praeitais metais pirkom Herliz firmos uz 60 Lt. senukuose per išpardavimus.
Žiūrėjau, kad būtų pakankamai lengva ir gerai gulėtų ant pečių.

Dėl mokyklos, tai laukiam uniformos, kuri bus pasiūta tik rugpjūčio pabaigoje (klausimas ar nebus per maža, nes vaikas dabar taip tempiasi), dar reikės susimokėti už spintelę rūbams mokykloje plius kanceliarinės prekės - daug ką turim, o šiaip lauksim išpardavimų.

Man tai galvos skausmas kaip pavyks tą uniformą nešioti, ar nesuplėšys per pirmą mėnesį.
Atsakyti
QUOTE(Jogle @ 2014 07 10, 16:24)
Laba, girdet, girdet, bet kad uzimtos to daugiavaikes. Ryti ir Justa leidziu i darza dar, iki atostogu tegul pavaiksto, vis maziau namie prie kompo sedes. Rytis eis i Ryto progimnazija, turim jau ir uniforma, ir dvi darbo vietas jau vakar tetis vaiku kambaryje  sukonstravo, kupriakas jau praeitais metais nupirktas, liko tik kanc. prekem apsirupint. Tik kad labai rugsejo nelaukiu, kazkaip man ir baisu ir graudu. Gerai tik kad mokykla arti, Rytis, kai paklausiau as pats nueis iki mokyklos sake: tu mane viena karta nuvesk, o paskui as jau pat eisiu. Mokykla uz keliu simtu metru, bet eis, jauciu, valanda doh.gif Mazius irgi gerai auga, jau 5 dantis turim, su vaikstukais po namus laksto ir viska ka pasiekia, vercia.

faina smile.gif mūsų mokykla tai toliau, pats nenueis unsure.gif

QUOTE(Faye @ 2014 07 11, 18:41)
Labuciuka,

Noriu paklaust kas jau pirke vaikams kuprines, ar LT pirkote, ar siuntetes internetu? Bei mazdaug uz kokia kaina pirkote ir i ka labiausiai atkreipete demesi?

aš senukuose irgi herlitz pirkau per tas nuolaidu dienas smile.gif
Atsakyti
sveikos,
Kurią dieną nuotraukas žiūrinėjau iš meeto, taip nostalgiškai prisiminiau, kokie mažiukai buvo mūsų rugpjūtinukai wub.gif
Mus į mokyklą priėmė, konkrečios mokytojos dar nežinom, dėl ko ir nerimauju, nes noriu pas vieną konkrečią. Beveik nieko dar nepirkau mokyklai ax.gif Na bet jau paatostogavom, tai reiks imtis šio reikalo.
Maniškiai birželį atvaikščiojo į darželį, paskui atostogavom Maljorkoj, dar Juodkrantėj ir visai neplanuotai seneliai antrą savaitę būna su jais, tai vaikai patenkinti, kad į darželį nereikia eiti biggrin.gif Na o mes su vyru dirbam dirbam dirbam doh.gif Kažkaip kaip niekad šią vasarą daug darbų...
Atsakyti
aš jau ryt sulauksiu vaikų iš kaimo, nuo birželio pradžios jie ten, kaip aš vaikystės laikais- visą vasarą kaime rolleyes.gif
tai mes tik savaitgaliais matėmės ir savaitę prie jūros buvom, o šiaip su MB vieni namie, ramiai, tyla ir švara mėgaujamės smile.gif dabar jau imsiu daugiau atostogų ir su vaikais bendrausiu smile.gif tikiuosi orai nesubjurs man g.gif
Atsakyti