QUOTE(uogyte3 @ 2014 05 27, 15:05)
Apturėjo mano vaikas darželio išleistuves - koncertėlis tėvams, po to važiavo į trakus, ten buvo spektaklis berods pilyje, plaukiojo su laiku. Grįžo visi pavargę ir patenkinti.
Spėju, kad 7-8 amžiaus vaikams nelabai ir kažkokių stovyklų yra, kur jie būtų bė tėvų. O ir iš kitos pusės nėra dar tokie savarankiški. Žodžiu, papasakokit, kur planuojat vaikus vasarą "dėti".
Spėju, kad 7-8 amžiaus vaikams nelabai ir kažkokių stovyklų yra, kur jie būtų bė tėvų. O ir iš kitos pusės nėra dar tokie savarankiški. Žodžiu, papasakokit, kur planuojat vaikus vasarą "dėti".
nuo 7 metų tikrai labai daug stovyklų yra, aišku, neprileisi visą vasarą vien ten...problema yra, kas neturi pagalbos
aš tai šiemet planuoju kaip tik visą vasarą pas senelius kaime laikyt vaiką/ vaikus, bent jau Algirdas labai laukia nori ir svajoja, jam ten rojus- gamta, laisvė tai darželis baigsis jau "ant dienų", o Aistė pagal nuotaiką, jai prisireikia ir mamos būnant kaime, tai gal truputį mieste, truputį kaime bus aš pati irgi imsiu mėnesį atostogų, tai ir kartu su vaikais pabūsiu