Įkraunama...
Įkraunama...

***Rugpjūtinukai***

QUOTE(uogyte3 @ 2014 05 27, 15:05)
Apturėjo mano vaikas darželio išleistuves - koncertėlis tėvams, po to važiavo į trakus, ten buvo spektaklis berods pilyje, plaukiojo su laiku. Grįžo visi pavargę ir patenkinti.

Spėju, kad 7-8 amžiaus vaikams nelabai ir kažkokių stovyklų yra, kur jie būtų bė tėvų. O ir iš kitos pusės nėra dar tokie savarankiški. Žodžiu, papasakokit, kur planuojat vaikus vasarą "dėti".

nuo 7 metų tikrai labai daug stovyklų yra, aišku, neprileisi visą vasarą vien ten...problema yra, kas neturi pagalbos unsure.gif

aš tai šiemet planuoju kaip tik visą vasarą pas senelius kaime laikyt vaiką/ vaikus, bent jau Algirdas labai laukia nori ir svajoja, jam ten rojus- gamta, laisvė smile.gif tai darželis baigsis jau "ant dienų", o Aistė pagal nuotaiką, jai prisireikia ir mamos būnant kaime, tai gal truputį mieste, truputį kaime bus smile.gif aš pati irgi imsiu mėnesį atostogų, tai ir kartu su vaikais pabūsiu wub.gif
Atsakyti
[quote=Faye,2014 05 26, 16:19]
Labuka,

Laukiu kada iseisiu i atostogas savo nupelnytas o veliau jau i "motinystes" atostogas... blush2.gif nestuke.gif

SWEIKINIMAI wub.gif thumbup.gif thumbup.gif nestuke.gif

Atsakyti
QUOTE(uogyte3 @ 2014 05 27, 16:05)

Daržą planuojam lankyti iki rugsėjo pirmos, o po to jau eisim į mokyklą.
Vat kita vasara savotiškai neramina, nes kur reikės vaiką visus tris mėnesius dėti.

Bet tai kaip gerai, darzelis laiko iki rugsejo pirmos.. Pas mus tik birželis ar ate...
Atsakyti
QUOTE(TJolke @ 2014 05 28, 11:32)
Bet tai kaip gerai, darzelis laiko iki rugsejo pirmos.. Pas mus tik birželis ar ate...

O ar domėjotės, ar tikrai taip. Reiktų pasiskaityti įstatymus. Per vasarą juk naujų vaikų nepriima, tad senieji turėtų teisę lankyti, aišku, jeigu darželis neužsidaro vasaros atostogoms.
Gal dar darzelio aukletojos arba vadovybė yra suinteresuota, kad maziau vaiku vasara butu. Pas mus, kai vaikai buvo mazesni savotiska spaudima darydavo aukletoja, kad jeigu kas turit kur deti vaikus, tai geriau i darze neveskite, nes grupes sujungtos, daug vaiku, labai pavargs, mums sunku suziureti, ne visiems lovu vienoje grupeje uztenka ir pan. Tad dalis is tiesu nubyredavo.
Atsakyti
QUOTE(Faye @ 2014 05 26, 15:19)
Laukiu kada iseisiu i atostogas savo nupelnytas o veliau jau i "motinystes" atostogas... blush2.gif  nestuke.gif

Sveikinu 4u.gif wub.gif

auksine, tai kaip praėjo dukrytės gimtadienis? mirksiukas.gif Maniškė vis pakalba, kokia jos šventė buvo, o man tai širdį paglosto blush2.gif

Man jau sėda batareikės... blink.gif Gyvenu paskutines pora savaičių tarp pliusiukų ir minusiukų, ką reikia padaryti, kas nepadaryta doh.gif Greičiau pralėktų savaitė ir tada atostogos yahoo.gif
Atšventėm jau išleistuves darželyje. Susigraudinau blush2.gif Taip buvo gera, jauku, o ir patogu darželyje. Kaži kaip seksis su mokykla... Darželio auklėtojai padarėm su Vykintu sagę atminimui. Per išleistuves buvo pirma dalis darželyje, na koncertukas, mažesnieji išlydėjo didesnius, medelį sodino, leido į orą balionus su norais. Paskui važiavom į žaidimų kambarį, ten buvo animatorius, bet vaikams ne iki jo buvo lotuliukas.gif Kaip išbėgo visi dūkti, tai ir nesurinko jų krovon, o buvo ten tokia programa apie mokyklą, užduotėlės.
Maniškis iki rugsėjo eis į darželį, na aišku kažkiek atostogausim, kažkiek gal seneliai pasiims, bet iš principo eis. Kol kas niekas neišvarė mūsų ir jokių prašymų pildyti nereikėjo.
Atsakyti
o aš jau galiu atsipūsti- vakar buvo Algirdo išleistuvės, užvakar Aistės šeimos šventė- tai iki tol irgi kaip be galvos viskuo rūpinaus ir pusės, atrodo, nespėjau doh.gif
vakar vaikai salėj irgi padarė tikrai nuostabią šventę, labai gražių dainų pridainavo, paskui ėjom į lauką, leidom balionus su svajonėm, dar atėjo didelius burbulus daryt mokinti teta, o paskui ąžuolą pasodinom ax.gif viską organizavau aš viena, tai džiaugiuosi, jog viskas pavyko, kaip norėjau, lietus nelijo, visi lyg patenkinti smile.gif

žydraake, o Aistės gimtadienis taigi priplanavom visokių žaidimų, užduočių ( vyras tiksliau pasiruošė) o kai susirinko 11 vaikų, tai nesugebėjom jų sukviest į vieną vietą, vieni kamuolį spardo, merginos dažosi, kiti dar kažkur žaidžia, tai visi žaidimai nuėjo šuniui ant... smile.gif bet užtai vaikai prisidūko ir liko laimingi biggrin.gif toks išėjo bardakinis gimtadienis, namai pilni žmoniųųųųų, suaugusių gal 16 buvo, bet smagu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(uogyte3 @ 2014 05 29, 11:22)
O ar domėjotės, ar tikrai taip. Reiktų pasiskaityti įstatymus. Per vasarą juk naujų vaikų nepriima, tad senieji turėtų teisę lankyti, aišku, jeigu darželis neužsidaro vasaros atostogoms.

Taip.. Pas mus net savivaldybes puslapyje paskelbia, kurie darzeliai ir kiek menesiu vasara dirbs ar nedirbs. Musu jau eile metu du menesius nedirba, vaikai nukreipiami i kitus darzelius. Į vieną liepos men, i kita - rugpjutį.
Tie sutarti darzeliai priima tam tikra kieki vaiku, tad siuloma tik tiems, kas tikrai neturi kur deti vaiku, kam labai svarbu.
"Priesmokyklinukams" tai net nesiulo, nes anuos vos talpina. Aisku, jei eitum, reikalautum, gal? Bet velgi, pas mus misrios grupes, ka ji viena ten veiktu su maziukais?
Atsakyti
Sveikos,

Kaip gyvenat?
Mes isleistuvese nedalyvavom, nes ilsejomes Rodo saloj tuo metu.. tai man paciai siek tiek gaila, mano merginai - nulis emociju.. smile.gif
Vasara musu darzas visa laika dirbs, musu grupe visa isskirste, jei kas turi mazesniu sesiu broliu, tai pas juso paskyre, kitus siaip isskirste. Aisku dalis bus pas senelius, net nebeeis i darza, musu vyresnioji pas mazaja zygiuos..
na gal dar liepa siek tiek atostogausim, gal pas senelisu siek tiek... bet siaip darzas iki rugsejo.

Kaip mokyklu reikalai? As siuntu is pykcio, visokios peripetijos.. kur nepriklausom - nepatenkam, vaiku mase... kur priklausom - sian suzinojom, kad tipo musu irgi nera sarasuose, nes neuzgarantavom, jog tikrai eisim. Absurdas kazkoks, ryt kelsim vejus. Pries koki menesi man skambino klause, ar planuojam. Sakiau tiesiai sviesiai, renkames is keliu mokyklu, bet jusu realiausia, eisim turbut. Jiems pasirode cia ne garantija, i sarasus net neitrauke.
Atsakyti
labas rytas,

na pas mus su mokykla kaip ir viskas gerai, sąraše vaikas yra, ir jau antrą dieną žygiuoja į pamokėles smile.gif netikėtai klasėje sutiko futbolo draugą, tai jam smagu ir man smagu, kad nebus visai visai nieko nepažįstantis.
aš pati nevedu, mano mama veda, bet labai nudžiugino pasakydama, kad jai patiko mokytoja klasės, sako bus geraaaaa biggrin.gif tai palengvėjo, nes rimtai svarsčiau tarp dviejų.
na o po šios savaitės jau komandiruosim vaikus į kaimą, Algirdą išbraukiau iš darželio sąrašų jau nuo pirmadienio, tai nebegalės lankyt.
Atsakyti
labas
ir musu pana siandien iskeliavo i mokykla smile.gif truputi bijojo,kad reikes ka nors sunkaus daryti doh.gif pasirinkom medeinos pradine.tikiuosi,kad nesigailesim,nes laaabai dvejojom ax.gif

Eri,o tu cia ir apie medeinos?
Atsakyti
QUOTE(marytejono @ 2014 06 04, 09:26)
labas
ir musu pana siandien iskeliavo i mokykla  smile.gif truputi bijojo,kad reikes ka nors sunkaus daryti  doh.gif pasirinkom medeinos pradine.tikiuosi,kad nesigailesim,nes laaabai dvejojom  ax.gif

Eri,o tu cia ir apie medeinos?

Jo, apie ta pacia smile.gif Negraziai man jie, nesitikejau tokiu bajeriu.. manau, mes pasirinksim visgi kita, kur esam labiau laukiami ir kur tvarka aiskesne be kazkokiu nutylejimu. Turbut taip lemta. Tarp keliu blaskemes, labiau linkau link medeinos, bet ju elgesys kazkaip neskatina pas juos listi, esu tikrai pikta ju tvarka. I sarasus neitrauke, nes mat telefonu pries menesi pasakiau, jog renkames is keliu. Juk turiu teise, kas cia per absurdas, pasakiau, kaip yra. Pries posedi ana savaite skambinau, uztvirtinau - tikrai pazymekit, jog jusu pasirinkom - ok ok.. po posedzio - musu sarasuose nera. Piestuku pastabu prisipaise, jog nezinom. Komentarai dar - kiti jau ir pazymas sunese, cia garantija yra, jus nezinojot.... klausiu - kur pazymeta, kad iki posedzio reikia pazymas atnesti? Atsakymas - cia ir taip visiems aisku is praktikos. Nu laba diena. Pareiskimo diena sakiau, pas kuria mokytoja norime, dabar sako i akis - jus nenurodete.
Ar cia tylus kysio prasymas, nezinau. Bet nesinori su tokia tvarka dirbti. Tad siandien kitoje mokykloje maniske jau ir uniforma prisimatavo, ir su aukletoja susipazino, dauguma is darzelio grupes ten nuejo, tai maniske visa laiminga.. Manau, ten ir liksime.
Atsakyti
sveikos 4u.gif

mes jau ir parsinešėm uniformą nusipirkę biggrin.gif baigės pamokėlės jau,gavom vadovėlius.. ax.gif
Atsakyti