Įkraunama...
Įkraunama...

***Rugpjūtinukai***

labas
mes kazkaip dar nesukam galvos nei del stalo,nei del kuprines ax.gif
pradejo lankyti privacia mokyklele Meskakojis.bandysim ismokti per vasara to,ko neismoko per metus darzely doh.gif vakar buvom pirma karta.pusvalandi dirbo su mokytoja,paskui keramika,muzika,teatriukas.Saulei labai patiko.nors ji ten vyriausia,bet visai del to nepergyveno ax.gif tik pasibaigus uzsiemimams paklause,ar gales ryt vel ateiti biggrin.gif labai patiko mokytojos,ju poziuris i vaikus.palyginus su valstybiniu darzeliu,tai kaip zeme ir dangus blink.gif

o siaip del kupriniu pirmokam daug girdejau atsiliepimu,kad nereikia iskarto pirkti tu brangiu(bent jau is vilnieciu),nes vistiek dauguma vezioja i mokykla ir paskui pasiima su automobiliais,tai tos kuprines jie beveik nenesioja ax.gif
stala gal per vasara sumeistraus mb.o gal prailgintoj paruos.blogiausiu atveju su K pamainom ax.gif

tiesa,prasirgo Saule vejaraupiais,o K taip ir neapsikrete g.gif
Atsakyti
Laba diena

Simtas metu. Neturiu laiko isvis prie SM prisesti. Sukuosi kaip vovere.. Neuztenka man paros smile.gif

Augam po truputi, nevalgus tas mano vaikas. Ner ko lygint su A. Pieno nebenori, tai jau koses tris kartus valgom. Su zaislais, su klounais biggrin.gif

Stalo dar nesidairem, bet jau reiketu.
Is tikruju tai galetu A dar maziukas pabuti, jau taip nenoriu as tos mokyklos doh.gif
Atsakyti
sveikos,

Vasaraaaaaaaaaa vasaraaaaaaaaaaaa vacation1.gif Bet kaip aš nekenčiu vasarinių atostogų pavadavimų darbe doh.gif

Bet gi ne apie tai. Vakar buvo mano vyruko išleistuvės darželyje. Sugraudeno labai, ašaros riedėjo blush2.gif Mažuliukai, jiems bėgti lėkti, ta mokykla kaip kažkas TOKIO, o aš žiūriu ir graudu, kaip jie atsisveikina su darželiu ir kažkaip taip greitai spėjo užaugti unsure.gif

Apkalbėjom su tėvais apie mokyklas, tai panašu, kad labai išsibėgios grupės vaikai po skirtingas mokyklas. Kažkiek gaila, nes manau bent vienas pažystamas iš darželio klasėje būtų pastiprinimas smile.gif Geriausi atsiliepimai buvo apie Genio ir Šviesos pradines mokyklas. Čia šiaip, ne į temą biggrin.gif

Na ką, kavos ir...ar aš sakiau, kaip nikenčiu pavadavimų? biggrin.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2014 05 22, 09:49)

Na ką, kavos ir...ar aš sakiau, kaip nikenčiu pavadavimų? biggrin.gif  gun_bandana.gif

ir aš!!!!!!! visą savaitę lakstau už 2, nusivarius visiškai esu, greičiau savaitgalis...

Aistei 5 metai šeštadienį sueis, tai va tikrai vaikai auga auga, nespėju pasidžiaugt...
o išleistuvės Algirdo kitą ketvirtadienį, tai irgi liūdna, man toks jausmas, kad baigiasi jų nerūpestinga vaikystė sad.gif
Atsakyti
Ką Aistei gimtadieniui ruoši?smile.gif
Aš Jovilei suruošiau, atšventėm, tai tą vakarą į lovą kritau anksčiau už dukrytę blush2.gif Nusivariau nuo kojų, nors vaikų ne tiek ir daug buvo - 9. Mano programikę jie suvartojo labai greitai ir tada toliau žiūri į mane maždaug "kas toliau, kas dar?" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2014 05 22, 12:28)
Ką Aistei gimtadieniui ruoši?smile.gif
Aš Jovilei suruošiau, atšventėm, tai tą vakarą į lovą kritau anksčiau už dukrytę blush2.gif Nusivariau nuo kojų, nors vaikų ne tiek ir daug buvo - 9. Mano programikę jie suvartojo labai greitai ir tada toliau žiūri į mane maždaug "kas toliau, kas dar?" lotuliukas.gif

šiemet visai neturiu laiko kažką ruošti sad.gif jei būtų pinigų daug, tai išvis viską samdyčiau ( o seniau galvojau, kad niekada gyvenime...). vyras darys užduotis vaikams, paišys veidukus, asiliukui uodega kabins sakė biggrin.gif turėtų būti apie 10 vaikų tai pirmą kartą ruošiamės visą laiką su vaikais praleist, nes iki šiol tai tėvus pakalbint, pamaitint ir t.t. šiemet sakiau STOP biggrin.gif vaiko šventė, visas dėmesys vaikui ir viskas.

o ką tu ruošei Jovilei?
Atsakyti
Tai vat žinok tėvus pakalbinti lengviau, bent jau man, būna biggrin.gif Nes pakalbi, vynelio kokio pagurkšnoji, o su vaikais non stop lotuliukas.gif
Pirma idėja buvo princesės šventė, bet kai paskaičiavau, kad dominuos bernai, tai tada perdariau į karaliukų šventė. Trumpai papasakojau vaikams apie karalių valdžios 4 simbolius. Tuomet kiekvienas darėsi sau karūną. Iš auksinio kartono buvau paruošusi pagrindus, o jie puošė su lipdukais, piešė su flomikais, buvau nupirkusi tokių ale brilikų biggrin.gif Žodž darbavosi, bet labai jau greitai, vynelio nespėjau pagurkšnoti doh.gif lotuliukas.gif Tada su karūnom darėm bendą foto, na ale karaliukai fotografavosi. Paskui kiekvienas išsitraukė po lapelį, kur buvo užrašyta sodo vieta, ten turėjo surasti baltą voką, jame viena puzles detalė. Kai visi susirinko kartu, iš tų detalių turėjo sudėlioti karūnos puzle, tada Jovilė gavo ale spektrą prizą (tokis didelis ciulpinukas, bet jis plastmasinis, o viduje visiems po mažą čiulpinuką). Tai čia buvo pagrindiniai renginukai. Ir kai jie baigėsi, vaikai puolė iš karto zysti - dar dar dar doh.gif Tai buvo sode ir kamuolys, ir stalo tenisas, dar toks vienas lauko žaidimas, žaidė jie ir gaudynių ir po žolę šliaužiojo kaip kareiviai... Paskui dar puošėm sostą gimtadienio karaliukei, pakilnojom Jovilę. Dar stalui karūniškų dekoracijų buvau priruošusi, sesuo iškepė karūniškų keksiukų kalną. Šventės pabaigoje kiekvienam įteikiau po karaliuko diplomą ir po medalį, o jis buvo mano pačios keptas karūnos formos meduolis puoštas.
Nu va. Ir visa laimė, kai pradėjus tempti uodai užpuolė, nes ilgiau būčiau neatlaikiusi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2014 05 22, 14:15)

panašu, kad buvo puiki šventė thumbup.gif aš tikiu, kad su vaikais sunkiau nei su suaugusiais biggrin.gif už tai vyrui grūmoju, kad turi pasiruošti kaip reikiant biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(auksine @ 2014 05 22, 16:26)
panašu, kad buvo puiki šventė thumbup.gif  aš tikiu, kad su vaikais sunkiau nei su suaugusiais biggrin.gif už tai vyrui grūmoju, kad turi pasiruošti kaip reikiant biggrin.gif

Užuojauta vyrui:)
Atsakyti
QUOTE(Faye @ 2014 04 19, 17:11)
Sveikutes,

KA JUS MANOTE APIE PROGIMNAZIJAS AR TAI PAGRINDINES TAPUSIOMIS MOKYKLOMIS O NE VIDURINEMIS??? TIKIUOSI AISKIAI PARASIAU blush2.gif

La..
Viltutė lankys Kauno Atžalyno vidurinę mokyklą, kuri nuo 2015 m. tampa progimnazija. Tai reikškia, kad paskutines klases paaugusi turės baigti kitur. Jei vaikas gabus, galima pasizvalgyti po stiprias gimnazijas, jei seksis silpniau - pasirinkti kokią pagrindinę.
Mano pazistamų rate kazkaip populiaru, kada pagrindes mokyklas patys mokiniai keičia į gimnazijas.
Vakar buvo pirmas susirinkimas mokykloje. Apsidziaugiau neplanuotais dalykais: pradinukams atskiras iejimas, rakinamas koridorius, nauji specialus vaikams tualetai, uždaras kiemas, prailginta grupė - ne klasė, o patalpa, pavadinta "Laisvalaikio klubu", kuri primins paruošiamosios grupės darželio grupę. Žaislai, gal net sėdmaišiai, staliukai ir t.t.
Labai norėjau vesti į atskirą pradinę, bet susidarėme grupelę darželio grupės ir namo kaimynų vaikų, bei pasistengėme papulti i vieną klasę, kas mums ir pavyko. Perkalbėjo mane mamos, todel vakar taip ir dziugavau... smile.gif
Linkejimai...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TJolke: 23 gegužės 2014 - 13:02
Labuka,

Laukiu kada iseisiu i atostogas savo nupelnytas o veliau jau i "motinystes" atostogas... blush2.gif nestuke.gif

Apie kuprines mums vaiko mokytoja ir pasake kad nepirkti brangiu o atsizvelgti i tai kad vaikui ji butu iki juosmens su reguliuojamais dirziukais, nes kitaip bus nesmagu ja nesioti...

Erikui isleistuves jau si penktadieni vajej jau kaip greitai laikas eina ir liudna kai reikes su darzeliu atsisveikinti ir pradeti kita etapa... doh.gif

Birzelio pradzioje dvi dieneles eis i mokykla tures pamokeles, apsiprast su mokytoja ir visa kita... na kolkas noriai laukia... rolleyes.gif o kaip toliau bus matysim...beja klaseje bus ir keletas vaiku is jojo grupes, tai nebus jau taip baisoka, kai vien svetimi.
kazkaip niekam is tevu nekilo mintis padaryti kad visa grupe eitu i ta pacia mokykla but buve smagiau, o va dabar kur kam arciau iseina...na yra kaip yra nieko nepakeisi jau... rolleyes.gif

Atsakyti
Apturėjo mano vaikas darželio išleistuves - koncertėlis tėvams, po to važiavo į trakus, ten buvo spektaklis berods pilyje, plaukiojo su laiku. Grįžo visi pavargę ir patenkinti.
Pagalvojau, kad tikrai vienas etapas žmogaus gyvenime pasibaigė. Nors pati kai baiginėjau darželį taip negalvojau. Kažkaip labai jau mokykla traukė.

Daržą planuojam lankyti iki rugsėjo pirmos, o po to jau eisim į mokyklą.
Vat kita vasara savotiškai neramina, nes kur reikės vaiką visus tris mėnesius dėti.
Tai šią vasarą planuoju minimaliai atostogauti, kad kitą galėčiau prižiūrėti vaiką. Ir tai be pagalbos iš šono neapsieisime.
Spėju, kad 7-8 amžiaus vaikams nelabai ir kažkokių stovyklų yra, kur jie būtų bė tėvų. O ir iš kitos pusės nėra dar tokie savarankiški. Žodžiu, papasakokit, kur planuojat vaikus vasarą "dėti".

Atsakyti