Įkraunama...
Įkraunama...

***Rugpjūtinukai***

QUOTE(marytejono @ 2014 04 17, 09:41)
Labas
niekas man neskambino  schmoll.gif  as pati skambinausi,kaip liepe,iki balandzio 7d pranesti,ar tikrai lankysim.man tai atrodo,kad mazai,kas paskambino iki tos dienos,o ypac nepuole visi pinigu nest,kaip prase,kad iki birzelio sunestu  g.gif  o pinigus zadejo rinkti naujai klasei irengt ir kitom ale remontuoti.
bet kas del remonto,tai man atrodo,susirinks tevai ir patys nuspres,ka ir uz kiek reikia remontuoti...
ir isvis man idomiai del tos trecios klases pasirode,nes ir mokytojos tik dvi buvo per susirinkima  ax.gif

Aa... tai tu pati uztvirtinai, as neuztvirtinau, tai man paskambino.

Nu idomu. Nes per susirinkima jo, trecios mokytojos nebuvo. Bet buvo planas ir trecia klase turet, ir trecia mokytoja. Tai gal nepatvirtino savivaldybe..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eri.: 17 balandžio 2014 - 14:31
QUOTE(Eri. @ 2014 04 17, 14:30)
Aa... tai tu pati uztvirtinai, as neuztvirtinau, tai man paskambino.

Nu idomu. Nes per susirinkima jo, trecios mokytojos nebuvo. Bet buvo planas ir trecia klase turet, ir trecia mokytoja. Tai gal nepatvirtino savivaldybe..

man tik siand uzrode tema apie medeinos pradine,kad ir ten nepatenkintu yra del rinkliavos.o as galvojau,kad cia tik man babkiu gaila biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Na ka jau nebedaug liko ir manasis jau baigs lankyti darzeli, o rudeni jau zygiuos i mokykla... unsure.gif vaikas sake bus liudna palikti darzeli ir geras aukletojas...
Na jau snekat apie mokyklas, as specialiai kazkur neieskojau nes man mokykla kaip ir darzelis prie pat namo galima sakyt salia kiemo... biggrin.gif tik gal man nelabai patinka kad is vidurines liko progimnazija...pasimokys iki 8 klases ir teks kazkur kitur lankyti... doh.gif

KA JUS MANOTE APIE PROGIMNAZIJAS AR TAI PAGRINDINES TAPUSIOMIS MOKYKLOMIS O NE VIDURINEMIS??? TIKIUOSI AISKIAI PARASIAU blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Faye @ 2014 04 19, 16:11)
Sveikutes,

KA JUS MANOTE APIE PROGIMNAZIJAS AR TAI PAGRINDINES TAPUSIOMIS MOKYKLOMIS O NE VIDURINEMIS??? TIKIUOSI AISKIAI PARASIAU blush2.gif

Labas rytas.
su pavasariu 4u.gif

nieko ypatingo nemanau. nematau jokios problemos, kad reiks keisti mokyklą. Gal tai kaip tik akstinas karts nuo karto apsidairyti, pasižiūrėti kur būtų geriau, atsižvelgiant į gabumus ir polinkius. O kai nėra "prievartos", tai didesnė tikimybė tiesiog atvaikščioti ten, kur arčiausia namų, nes tiesiog tingėjosi pasižiūrėti, o gal yra kas geriau, kas tinkamesnio.
Atsakyti
sveikos 4u.gif

ateinu su klausimu ax.gif kaip pas jūsų vaikus su fantazija reikalai? g.gif vakar mums močiuitė sakė tu jau didelis nebetikėk visokiom nesąmonėm doh.gif
Atsakyti
Labuka,

Sveikinimai visoms su nuostabia svete MOTINOS DIENA!!! Bukit laimingos... wub.gif wub.gif wub.gif

Na net nezinau ka ir parasyti... mmergyte o ka jau taip tavasis fantazuoja kad jam taip pasake? ax.gif

kaip vaikuciai pasveikino?

Manasis siandien graziai pasveikino padeklamavo eilerastuka ir iteike piesinuka, taip gera ir malonu pasidare... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Faye: 04 gegužės 2014 - 19:35
QUOTE(Faye @ 2014 05 04, 20:32)
Labuka,

Sveikinimai visoms su nuostabia svete MOTINOS DIENA!!! Bukit laimingos... wub.gif  wub.gif  wub.gif

Na net nezinau ka ir parasyti... mmergyte o ka jau taip tavasis fantazuoja kad jam taip pasake? ax.gif

kaip vaikuciai pasveikino?

Manasis siandien graziai pasveikino padeklamavo eilerastuka ir iteike piesinuka, taip gera ir malonu pasidare... wub.gif  wub.gif  wub.gif

man įteikė kartu su tetuku pagamintą gėlytę wub.gif wub.gif ir eilėraštį pasakė wub.gif

nu jis fantazuoja ar nefantazuoja nemoku paaiškinti,bet jis savotiškai aiškina gamtos reiškinius,ir šiaip gyvenimą moka papasakot fantazuodamas biggrin.gif

o diskusija buvo dėl to,kad žvaigždės tai ne žvaigždės... schmoll.gif ten angeliukai,su prožektoriais,šviečia žemę,kad kas vaikšto naktį,matytų kur eiti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
http://www.m-1.fm/pu...lery/share/5801 kam negaila pabalsuokit už mūsų Guzytę smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(auksine @ 2014 05 08, 09:39)
http://www.m-1.fm/pu...lery/share/5801 kam negaila pabalsuokit už mūsų Guzytę smile.gif smile.gif

negaila, done 4u.gif
Atsakyti
kaip siaip visos gyvenate? kaip mokiniams ar paruoset jau mokymosi vietas namuose? as tai vis del stalo galva suku ir suku ir nezinau kaip daryt ir kokio dydzio ji daryt :/

ir kede kokia rinktis, reikia kad patogiai vaikas sedetu ir taisyklingai...
Atsakyti
Labas,
kadangi planuoju visus metus leisti į prailgintą grupę, tai tas stalas nelabai ir reikalingas, nes pamokas paruoš prailgintoj. Tai kol kad nieko nesu nupirkus savo pirmokei. Iš kur kuprines siuntėtės/planuojat siųstis?
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2014 05 12, 19:59)
Labas,
kadangi planuoju  visus metus leisti į prailgintą grupę, tai tas stalas nelabai ir reikalingas, nes pamokas paruoš prailgintoj. Tai kol kad nieko nesu nupirkus savo pirmokei. Iš kur kuprines siuntėtės/planuojat siųstis?

Va kuprinės jau koks pusmetis dairaus unsure.gif
Ir nieko nerandu blink.gif
Matavomes Herliz tai už ta mano pirmokę ta kuprinė gerokai didesnė tiek į šonus tiek y visur blink.gif
Tai taip ir nežinau ką pirkti doh.gif
Stebėjau pirmokus antrokus su kokiom eina tai matau kad su elementariom tik paminkštinta nugarėle kad būtų g.gif
Atsakyti