Įkraunama...
Įkraunama...

***Rugpjūtinukai***

QUOTE(uogyte3 @ 2014 04 08, 12:12)
Na įdomiai čia su vileišio kvietimais g.gif
Pas mus darže irgi kvietimas buvo, bet kadangi jis kaip ir netoli nutolęs, tai nesureagavau, bet jeigu ir pas jus buvo, tai čia jau įdomu...
Gal nori parodyti, kad labai pageidaujama mokykla,

man kaip tik įspūdį sukelia, kad beviltiškai trūksta mokinių, jei jau viršuliškėse ieško smile.gif
girdėjau, kad ten įdomu...į filaretus bandyk, aš bandyčiau jei arčiau gyvenčiau, sako, abai gera pradinė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(auksine @ 2014 04 08, 11:56)
apie medeiną kalbėjo mūsų darželio mamos, nes dauguma ten ėjo ir ves vaikus, tai kad tų pinigų tikrai reikalavo, dar sakė kad norinčių virš 90 o pateks 75 ar kiek ten, tai aš dar pajuokavau ,kad kas greičiau atneš pinigus, tas pateks smile.gif nu bullshit iš

pats dirikas pasake,kad prasymu 52,kuriem priklauso,o likusi ,kuriem nepriklauso biggrin.gif tai logiskai pamascius,telpa i dvi klases priklausantys,o tie kuriem nepriklauso,tegu ir metasi g.gif skambinausi vakar i svietima,sake,kad negali buti tokiu dalyku.liepe rasyti jiem rastiskai,bus sudaryta komisija ir istirs ax.gif

istikro,tai labai atsoko noras i medeina eiti,po tokio susirinkimo schmoll.gif
del pinigu atnesimo,man vakar sake,kad iki birzelio.klausiau,ar galima dalim,tai sake,kad reikia tartis su direktorium
Atsakyti
QUOTE(marytejono @ 2014 04 08, 14:24)
klausiau,ar galima dalim,tai sake,kad reikia tartis su direktorium

nu absoliutus nonsensas blink.gif tipo pasitart, kuri dalis į kurią kišenę doh.gif Vesčiau tik į sąskaitą, kad turėčiau įrodymų.
Atsakyti
laba,

Pas uogyte, ziuriu, panasi savivole kaip ir Medeinoje. Tik ten su sveikatos pazymomis, cia su pinigu rinkliava smile.gif Nera gi tokios tvarkos oficialios, kad kuo greiciau pazymas medicinines reikai sunesti. Bet vat ima mokykla ir susigalvoja..
Aisku suprantu kazkiek as ir juos, nes pvz mes i 4 mokyklas padave prasymus, nei viena gi nezino, kur mes tikrai eisime, sudarinejamos pusiau fiktyvios eiles, nes paskui nusibarsto.

QUOTE(uogyte3 @ 2014 04 08, 10:40)
Vat patinka man vilniaus rajone, pvz draugės vaiko būsimoje klasėje bus du vaikai.

cia kurioj rajono mokykloj tiek vaiku?? bigsmile.gif cia geriau uz privacia smile.gif smile.gif

QUOTE(san @ 2014 04 08, 10:55)
o kas ten per "privalomas" paramos mokestis blink.gif Kokiai dokumentais jis įteisintas? čia tai jau pakelčiau vėją.

dokumentais - jokiais. Privalu ant prasymo, kuri pateikem darzui, uzdeti parasa ar prierasa, jog tikrai sutinki remti.. na ir pinigus sumoketi is anksto. bet vat kai pavaduotojos klausiau detaliau, kur tai iforminta, kodel nera taisykliu ju puslapyje ir pan - issisukineja. net jei nepateksim, klausiau, busiu sumokejusi, grazinsit ta mokesti? atsakymas - na ne...supraskit mus.. bullshit tikrai. nebent priims visus.. bet reketas grynas.

QUOTE(Žydraakė @ 2014 04 08, 13:02)
labos,

Eri., gal gali žvilgterti į tą auksinį sąrašą ir kaip ten reikalai su darželiu Sakalėlis 4u.gif

Sakalelis bent jau nuo 2014 rugsejo - priesmokyklines neiskeliamos, lieka jusu darze. 4u.gif

QUOTE(marytejono @ 2014 04 08, 14:24)
skambinausi vakar i svietima,sake,kad negali buti tokiu dalyku.liepe rasyti jiem rastiskai,bus sudaryta komisija ir istirs  ax.gif

oj geras ax.gif bet ar rasysi tu ka?
Atsakyti
sveikos 4u.gif

jei mes eitume į tą,kuri šalia namų,tai pirmokėlių su mūsiškiu būtų 5,BET..klasė sujungtinė su antra ar trečia,nebelabai supratau kaip čia bus.. doh.gif tai pagalvoju kad nelabai būtų man (o ir vaikui) įmanoma susikaupti,kai šalia dėstomas dalykas vyresnei klasei unsure.gif rinkomės kur daug vaikų,tai nežinau kaip čia seksis,darželis sako kad bus sunku,bet lengvai ir nesitikiu.. cool.gif
Atsakyti
papasakokit, kokius stalus, kokias kėdes perkate ar žadate pirkti mokiniams? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(auksine @ 2014 04 09, 15:04)
papasakokit, kokius stalus, kokias kėdes perkate ar žadate pirkti mokiniams? 4u.gif

mes žadam įprastą stalą su kėde ir tiek..tų augančių kainos didokos,plius nelabai yra vietos jam prie lango..svarstėm galimybę daryti ne prie lango,bet pagalvojau kad ir pati nenorėčiau taip schmoll.gif schmoll.gif
Papildyta:
turiu tokį sąrašiuką,pamažu stengiuosi jame dėti pliusiukus ax.gif

1. Kuprinė.
2. Kokybiški sąsiuviniai:
rašymui (trijų linijų) – 4 vnt.
matematikos pamokoms (dideliais langeliais)- 4 vnt.
natų sąsiuvinis
P.S. Būtinai atkreipkite dėmesį į kokybę. Pirkite tik ryškiomis linijomis. Pageidautina su vidinėmis ir išorinėmis paraštėmis. Kokybiškų sąsiuvinių popierius turėtų būti storesnis ir kietesnis.
3. Dviejų skirtingų dydžių segtuvai: didelis- pratybų sąsiuviniams, A4 formato lapams, mažas- sąsiuviniams.
4. Du rašaliniai (kapsuliniai) parkeriai atvira plunksna, mėlyno rašalo kapsulės.
5. Aplankalai vadovėliams, pratybų sąsiuviniams, paprastiems sąsiuviniams.
6. Segtuvas ir 10 įmaučių testams, patikrinamiesiems darbams sudėti.
7. Penalas.
8. Du paprasti pieštukai.
9. Trintukas.
10. Drožtukas.
11. Linuotė- 20 cm.
12. Žirklutės bukais galais.
13. Klijai: sausi klijai- 1 vnt., lipalas (PVA)-1 vnt.
14. Piešimo sąsiuviniai-A3 ir A4 formato (lapai turi būti storesni, plėšomi).
15. Akvareliniai dažai.
16. Guašas (su balta spalva).
17. Įvairių rūšių teptukai: labai ploni, vidutiniai ir stori.
18. Indelis vandeniui (su dangteliu), paletė.
19. Apdangalas suolui
20. Spalvotų pieštukų rinkinys, spalvotos kreidelės.
21. Flomasteriai.
22. Plastilinas.
23. Lentelė plastilinui.
24. Spalvotas popierius (dvipusis ir vienpusis), kartonas (dvipusis).
25. Šokio pamokai češkės (Aprangą pirkom vienodą)
26. Kūno kultūros pamokai reikės sportinio kostiumo, sportinių batelių, marškinėlių trumpomis rankovėmis.
27. Medžiaginis maišelis sportinei aprangai sudėti.
Atsakyti
QUOTE(Eri. @ 2014 04 09, 14:16)

oj geras  ax.gif bet ar rasysi tu ka?

parasiau ryte ax.gif atsakymo jokio g.gif gal ten jie laiskais uzversti,kad neturi laiko atsakinet biggrin.gif o gal pirmiausia direktoriui nusiunte info,kad atsirado cia tokia durne ir kabinejasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eri. @ 2014 04 09, 15:16)
laba,

Pas uogyte, ziuriu, panasi savivole kaip ir Medeinoje. Tik ten su sveikatos pazymomis, cia su pinigu rinkliava smile.gif Nera gi tokios tvarkos oficialios, kad kuo greiciau pazymas medicinines reikai sunesti. Bet vat ima mokykla ir susigalvoja..
Aisku suprantu kazkiek as ir juos, nes pvz mes i 4 mokyklas padave prasymus, nei viena gi nezino, kur mes tikrai eisime, sudarinejamos pusiau fiktyvios eiles, nes paskui nusibarsto.

cia kurioj rajono mokykloj tiek vaiku??  bigsmile.gif cia geriau uz privacia smile.gif smile.gif
dokumentais - jokiais. Privalu ant prasymo, kuri pateikem darzui, uzdeti parasa ar prierasa, jog tikrai sutinki remti.. na ir pinigus sumoketi is anksto. bet vat kai pavaduotojos klausiau detaliau, kur tai iforminta, kodel nera taisykliu ju puslapyje ir pan - issisukineja. net jei nepateksim, klausiau, busiu sumokejusi, grazinsit ta mokesti? atsakymas - na ne...supraskit mus.. bullshit tikrai. nebent priims visus.. bet reketas grynas.
Sakalelis bent jau nuo 2014 rugsejo - priesmokyklines neiskeliamos, lieka jusu darze.  4u.gif
oj geras  ax.gif bet ar rasysi tu ka?

Eri,
Čia kalbu apie Glitiškių mokyklą smile.gif
Atsakyti
Papasakokit į kokias mokyklas užrašot savo vaikus?
Pagal ką renkatės mokyklą?
Atsakyti
Laba,

bandom tarp visu kriteriju islaviruot: geografinio patogumo vaziuojant i darba, atsiliepimu apie mokykla ir mokytoja, registracija, suderinimas darzo ir mokyklos, nes maziuke dar reikia veziot i darza.. . Kaip gausis, ziuresim smile.gif Bet kaip jau supratau, registracija yra viena sis pagrindiniu kriteriju, bent jau i tas mokyklas, kur mes uzrasem. Jei vieta nepriklauso registracijai, patekti nera praktiskai sansu..
Musu kartos vaiku visgi buvo didelis gimstamumas. Pvz mokykla salia musu darzo sake niekad nebudavo perpildyta, visad ieskodavo vaiku ir is kitu rajonu... siemet 90 uzregistruota, o tik 2 klases priima.

QUOTE(marytejono @ 2014 04 09, 21:30)
parasiau ryte  ax.gif atsakymo jokio  g.gif gal ten jie laiskais uzversti,kad neturi laiko atsakinet  biggrin.gif o gal pirmiausia direktoriui nusiunte info,kad atsirado cia tokia durne ir kabinejasi  biggrin.gif

O tau skambino kas nors is mokyklos? man pries pora dienu skambino, pasake, kad trecios klases nebebus, bus tik 2, ar tikrai eisim smile.gif tai klausyk, gal kas pakele suma ir gal uzriso tas pinigu rinkliavas? Nes pinigus jie ir planavo rinkti treciai klasei irengti.
Atsakyti
QUOTE(Eri. @ 2014 04 17, 09:27)
Laba,

O tau skambino kas nors is mokyklos? man pries pora dienu skambino, pasake, kad trecios klases nebebus, bus tik 2, ar tikrai eisim smile.gif tai klausyk, gal kas pakele suma ir gal uzriso tas pinigu rinkliavas? Nes pinigus jie ir planavo rinkti treciai klasei irengti.

Labas
niekas man neskambino schmoll.gif as pati skambinausi,kaip liepe,iki balandzio 7d pranesti,ar tikrai lankysim.man tai atrodo,kad mazai,kas paskambino iki tos dienos,o ypac nepuole visi pinigu nest,kaip prase,kad iki birzelio sunestu g.gif o pinigus zadejo rinkti naujai klasei irengt ir kitom ale remontuoti.
bet kas del remonto,tai man atrodo,susirinks tevai ir patys nuspres,ka ir uz kiek reikia remontuoti...
ir isvis man idomiai del tos trecios klases pasirode,nes ir mokytojos tik dvi buvo per susirinkima ax.gif
Atsakyti