Įkraunama...
Įkraunama...

***Rugpjūtinukai***

Čia ne tai ko ieškot?
http://www.vilnius.l...os_12-12-12.doc

Ne, manau ne tai lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iruta: 31 kovo 2014 - 11:56
QUOTE(Iruta @ 2014 03 31, 12:55)
Čia ne tai ko ieškot?
http://www.vilnius.l...os_12-12-12.doc

Ne, manau ne tai  lotuliukas.gif

Ne, ne tai, bet dėkui už pastangas 4u.gif

Kur dingo pavasarinė saulėta šiluma blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2014 03 31, 14:49)
Kur dingo pavasarinė saulėta šiluma blink.gif

pasislėpė už pavasarinių snaigių lotuliukas.gif pas mus šiandien snigo didelėm snaigėm,bet labai trumpai.. unsure.gif

sveikos 4u.gif
Atsakyti
sveikos,

as is Kanu grizau, tai ir saules, ir prabangos, ir viso kito apturejau wau smile.gif

QUOTE(Žydraakė @ 2014 03 31, 08:06)
O kur galima pamatyti tą darželių sąrašą? Nu aš tikriausiai blondinė iki pat šaknų, bet Vilniaus savivaldybės www mane varo iš proto, ten ką nors surasti...lengviau jaučiu kokią karvę pamelžti doh.gif

QUOTE(auksine @ 2014 03 31, 08:20)
oooo kaip pritariu, tas puslapis yra pats painiausias ir nesuprantamiausias EVER !  aš irgi nieko nerandu, jei reikia biggrin.gif

Mano kaimyne dirba ten, tai turiu sarasa wordo formatu, ne linkas.
Kam reikia, mano az rasykite savo emailus, permesiu. 4u.gif

Musu situacija kiek absurdiska gaunasi. Pagal registracija vyresniajai priklauso Medeinos mokykla. Visai salia darzo yra Peledos mokykla, i ja vyresnioji vargu ar pateks, nes uzsirase apie 90, o priima tik 44 ar kiek ten.. pirmenybe aisku, ne mums. Bet, mazesnioji - po metu ten tikrai patenka, nes ten perkelia priesmokyklines grupes is musu darzo.

Zodziu, vis dar mastom. Laukiam ziniu is Zemynos ir Peledos, ar yra sansu mums ten patekti. Jei ne, tada tikrai Medeina. Ko tais ji manes baisiai nesuzavejo.. gal cia mano pacios problema, gal tikiuosi kazko labai daug is mokyklos - ir grazios aplinkos, ir graziu klasiu.. o viso to nepamaciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eri. @ 2014 04 07, 14:11)
sveikos,

as is Kanu grizau, tai ir saules, ir prabangos, ir viso kito apturejau wau smile.gif

ech, kaip faina..mes vasarą ten keliavom po Kanus, Nicą, Monaką.. buvo labai faina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eri. @ 2014 04 07, 14:11)
sveikos,

Jei ne, tada tikrai Medeina. Ko tais ji manes baisiai nesuzavejo.. gal cia mano pacios problema, gal tikiuosi kazko labai daug is mokyklos - ir grazios aplinkos, ir graziu klasiu.. o viso to nepamaciau smile.gif

buvai per atviru duru diena medeinoj?mes buvom.pribloske diriko pasakyti zodziai,kad kas nores lankyti mokykla,tyres susimoketi 250lt blink.gif paskui dar su pavaduotoja kalbejau,tikejausi,kad ne taip supratau ir rekes moketi tik tiem,kas nepriklauso,bet pasake,kadreikes moketi uz kiekviena vaika doh.gif
bet medeinos tai man viduj graziau nei zemynos g.gif K kai perejo i 5klase,tai buvom pakraupe,kokia klase gavo zemynoj doh.gif
Atsakyti
QUOTE(marytejono @ 2014 04 07, 17:10)
buvai per atviru duru diena medeinoj?mes buvom.pribloske diriko pasakyti zodziai,kad kas nores lankyti mokykla,tyres susimoketi 250lt  blink.gif  paskui dar su pavaduotoja kalbejau,tikejausi,kad ne taip supratau ir rekes moketi tik tiem,kas nepriklauso,bet pasake,kadreikes moketi uz kiekviena vaika  doh.gif
bet medeinos tai man viduj graziau nei zemynos  g.gif K kai perejo i 5klase,tai buvom pakraupe,kokia klase gavo zemynoj  doh.gif

aha, buvau. taip taip, su susimokejimu labai keistai. man tai keisciausia buvo data, kad prase moketi jau balandzio menesi. as tai del sito tikslinausi, ar teisingai supratau, kad balandi reikai moketi, ne birzeli ar veliau, kai jau zinoma, kad tikrai cia eisiu. sake, ne, reikia moketi balandi, nes reikai remontuoti klases.. nu painiai kazkaip sukosi is atsakymo.. smile.gif sakau, bet sitos info jusu puslapyje juk nera, kaip kiti, kas nebuvo susirinkime, zinos? atsakymas - kas nori, siais laikais susizino informacija smile.gif
na as balandi tikrai nemokesiu, nes dar nesu tikra, ar ten eisime.
siaip paramos mokescio prasymas kaip ir naturalus man... bet tai neturi buti privaloma. ar yra kazkur iteisinta, kad jei as nesumokesiu 250 lt, mano vaiko nepriims i mokykla??

o tai jus tikrai i Medeina eisit? musu atveju tai ko gero realiausias variantas. pas kokia mokytoja uzsiraset?

as zemynos klasese nebuvau. kazkodel tikiuosi, na siuo atveju butu tikslingiau rasyti po tavo parasymo smile.gif tikejausi, jog ten graziau. sakai, zemynoj dar liudniau? g.gif
Atsakyti
Prasidėjo diskusijos apie mokyklas.
Ech, šiandien buvau būsimoje vaiko mokykloje.
Tai likau susinervinusi.
Visų pirma pareiškė, kad labai daug vaikų ir visų norinčių nepriims.
Antra klausiau, kada reikia sunešti sveikatos pažymas ir vaiko sveikatos istorija, tai gavau atsakymą, kad kuo greičiau, nes pagal tai, ar bus suneštos visos pažymos, kai bus priėmimo komisijos posėdis, tai pagal tai ir bus ale pirmumo teisė, na aišku, dar ir ar iš mokyklai priklausančio rajono.
Tai dabar sėdžiu ir galvoju, kiek vaikų dėl sveikatos nepriima į mokyklą, spėju nei vieno, na gal kai kurie turi specifinių poreikių, bet vargu ar normalūs tėvai, jeigu vaikas turi specifinių poreikių nebus išsiaiškinę iki to, kur jo vaikui būtų geriausia mokintis. O kad pagal tai būtų pirmumo teisė, tai labai įdomiai nuskambėjo. Kiek žinau pirmumo teisė turėtų būti pagal teritorija ir pagal prašymo pateikimo datą.
Tai kaip visada visi šie procesai yra nervų tampymas.
Dabar sėdžiu ir galvoju, ar nereikia dar kokia vaiko gyvenamosios vietos deklaracija atnešti, nes gal nesugebės įžiūrėti duombazėse. Žodžiu, aš nusiteikus karingai, juolab, kad einu į vienintelę mūsų teritorijoje esančią mokyklą. Bet bėda ta, kad pas mus yra nemažai fiktyviai deklaravusių gyvenamąją vietą. Tai kas žino, kaip ten bus. Dar negirdėjau, kad nepriimtų vaikų į mokyklą. Bet jeigu būtų jų valia, tai būtų kaip su darželiais.

Vat patinka man vilniaus rajone, pvz draugės vaiko būsimoje klasėje bus du vaikai.
Jokių poblemų dėl priėmimo ir nereikia visokių nesąmonių klausyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uogyte3: 08 balandžio 2014 - 10:43
QUOTE(uogyte3 @ 2014 04 08, 10:40)
Tai dabar sėdžiu ir galvoju, kiek vaikų dėl sveikatos nepriima į mokyklą,

Manau ne taip supratai. Mokykla taip "įsitikina", kad tikrai į jų mokyklą leis vaiką. O ne pvz., užrašė į kelias ir galvos iki pat rugpj. 31. Nes į mokyklą reikia atnešti originalą sveikatos pažymos, kurį tik vieną turėtum turėti...

o kas ten per "privalomas" paramos mokestis blink.gif Kokiai dokumentais jis įteisintas? čia tai jau pakelčiau vėją.
Atsakyti
apie medeiną kalbėjo mūsų darželio mamos, nes dauguma ten ėjo ir ves vaikus, tai kad tų pinigų tikrai reikalavo, dar sakė kad norinčių virš 90 o pateks 75 ar kiek ten, tai aš dar pajuokavau ,kad kas greičiau atneš pinigus, tas pateks smile.gif nu bullshit iš tikrųjų tokie reketai, jau reik vadint... visur renka, bet ne iš anksto, ir ne tada, kai neaišku ar patenki... g.gif

uogyte, o jūs į vileišį? ką, ir ten sunku patekt? nes labai nustebau matydama vileišio m-klos kvietimą mūsų darže, kuris toli toli ir ne į temą biggrin.gif galvoju, gal nebesurenka vaikų g.gif
Atsakyti
Na įdomiai čia su vileišio kvietimais g.gif
Pas mus darže irgi kvietimas buvo, bet kadangi jis kaip ir netoli nutolęs, tai nesureagavau, bet jeigu ir pas jus buvo, tai čia jau įdomu...
Gal nori parodyti, kad labai pageidaujama mokykla, nes ten pakankamai "įdomi" direktorė. Gal kažką prasimušti nori. Nes ten mokykla ale krūta su elektroniniu įėjimu ir kitais skambiais dalykais. O kadangi budinčiosios savo vietoje nebuvo, tai vos patekom šiandien į vidų pro kitas duris, kurios netyčia buvo atidarytos.
Žodžiu, supratau, nešu pažymas ir tegu pabando nepriimti...

San, o aš supratau viską labai gerai, profai jie ten nesąmones šnekėti, mykti ir pan. Nusiteikus aš labai karingai, užteko man Užupio darželio mykimų ir nesąmonių šnekėjimo. Gerai, kad visai netoli normalus kitas daržas buvo, kur nereikėjo nieko, tik ateik, nes ten nepopuliarus rajonas.
Atsakyti
labos,

Eri., gal gali žvilgterti į tą auksinį sąrašą ir kaip ten reikalai su darželiu Sakalėlis 4u.gif
Atsakyti