Įkraunama...
Įkraunama...

***Rugpjūtinukai***

QUOTE(marytejono @ 2014 03 10, 13:16)
dar dabar kabo diplomas ant sienos,is pirmo rugpjutinuku meeto,kuris vyko 2008m  mirksiukas.gif Saule buvo isrinkta metu blondinuke  biggrin.gif ir data parasyta 2008,09,10

aaaaa, tai cia tas musu pirmasis mytas.. galvojau pagal gimimo data rinkom..
A paciu sunkiausiu buvo isrinktas..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flamingo: 10 kovo 2014 - 15:13
QUOTE(flamingo @ 2014 03 10, 12:47)
tai gal jau reiktu pataisyti ta reikala?  bigsmile.gif

Nu jau ne. Puikus savaitgalis, oras superinis, darbe ir pirmadienį davė laisva, o namuose - lazaretas, visi trys ligoniai, su tempom po 39,8 doh.gif Tai po tokių trijų parų ačiū, esu laiminga turėdama du, o jeigu J nori daugiau, palieku jai laisvę turėti pačiai gausesnę šeimą smile.gif
Atsakyti
sveikos,

Ar girdejot, kad Vilnaius savivaldybe jau nutare, jog dalyje darzeliu jau nuo siemet nebeliks priesmokykliniu grupiu? Jei pernai tik siulymai buvo, siemet jau yra aiskus nutarimas. Cia aisku aktualu toms, kurios dar mazesnius augina brolius seses. Blin musu darzas papuola i ta grupe.. jei tikejausi, jog dar 2 metus zygiuosim i sita darza, pasirodo, jog tik vienerius..

Gal kitaip ir del mokyklos tuomet strateguosim.
Atsakyti
QUOTE(Eri. @ 2014 03 18, 11:15)
sveikos,

Ar girdejot, kad Vilnaius savivaldybe jau nutare, jog dalyje darzeliu jau nuo siemet nebeliks priesmokykliniu grupiu? Jei pernai tik siulymai buvo, siemet jau yra aiskus nutarimas. Cia aisku aktualu toms, kurios dar mazesnius augina brolius seses. Blin musu darzas papuola i ta grupe.. jei tikejausi, jog dar 2 metus zygiuosim i sita darza, pasirodo, jog tik vienerius..

Gal kitaip ir del mokyklos tuomet strateguosim.

Maniškis ir dabar jau eina į mokyklos priešmokyklinę, o ne į daržo.
Atsakyti
QUOTE(Iruta @ 2014 03 18, 23:32)
Maniškis ir dabar jau eina į mokyklos priešmokyklinę, o ne į daržo.

as ir norejau labiau i mokykla,bet pernai neradau tokiu verysad.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

kadangi esu apsirgusi,nesimėtykit čia pomidorais biggrin.gif

http://www.veidas.lt...a-jokiu-bureliu
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2014 03 20, 13:43)
sveikos 4u.gif

kadangi esu apsirgusi,nesimėtykit čia pomidorais biggrin.gif

http://www.veidas.lt...a-jokiu-bureliu

as ir visada buvau tokios nuomones 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(flamingo @ 2014 03 10, 12:47)
Laba diena
Tie neidomus dalykai yra visko pagrindas... menu sotus nebusi.
Tam ir yra pagrindinis issilavinimas, vaikas turi visa tai moketi ir zinoti.
Kai taviskiai vaikai prades lankyti mokykla, greiciausiai kitaip i visa tai ziuresi. Nebent tau bus dzin atnestas 4 is matematikos, kuris "suvarys" visa trimestra.

As esu ta mama, kuri reikalauja buti tobulai visu pirma pagrindiniuose dalykuose, kaip matematika, lietuviu, anglu... Ir man visai dzin kai is technologiju ar dailes ji gauna 10.. Menas yra laisvalaikio uzsiemimas..
futbolas pasidare kazkokia manija.. ziuri varzybas per tv, koridoriuj treniruojasi musineti kamuoli, kad nenukristu biggrin.gif.. na kaip treneris pasake, "sitas tikrai zais, jei traumu netures"..
o siaip kiti pomegiai lego ir skaitymas.

na, kad būtų 4 nenorėčiau, bet 7-8balai iš nemėgstamo dalyko nemaišo...
reikalauti būti tobulam, tai mano manymu, jau ligų varymas nuo vaikystės... tiek psichologinių, tiek fizinių (pradedant kokiomis skrandžio opomis ir pan.).
kaip ir visur reikia žiūrėti viduriuko - stebėti, kad vaikas netinginiautų, dėtų pastangas, bet nepersistengiant.
Atsakyti
QUOTE(marytejono @ 2014 03 10, 13:16)
dar dabar kabo diplomas ant sienos,is pirmo rugpjutinuku meeto,kuris vyko 2008m  mirksiukas.gif Saule buvo isrinkta metu blondinuke  biggrin.gif ir data parasyta 2008,09,10

Sveikutes, pamenu Rytis is sio meeto irgi kazkokia nominacija gavo.

FLAMINGO, kaip tavo lelius auga?
Maniskis tai drutas visas, pats stipriausias is visu broliu, kai buvo jo amziaus. Kiekviena diena kartu su manim veza Ryti i treniruotes. Skaiciau cia jusu ideta nuoroda, kad nereikia vaikams bureliu iki 7 metu. Kazkaip net gaila vaiko savo pasidare, jam treniruotes buna kasdien po 2-2,5 val. Bet tikrai nemanau kad jis perkrautas, nes matau kad jam tai patinka, miega normaliai, valgo irgi pakenciamai, sirgt (tfu tfu) beveik neserga. O del busimos mokyklos jam jau irgi yra pasakyta, pirmiausia mokslai, o po to sportai. Ir tikrai nenumosiu ranka, jeigu labai nesiseks svarbiausi dalykai, o seksis menai, nes manau, kad vyras turi buti pagal savo galimybes, issilavines visuose, o ypac pagrindiniuose, dalykuose, o ne „priplaukes“ menininkas.
Atsakyti
Aš nesu tobula, todėl iš vaiko tobulumo niekad nereikalausiu.
Žodis „tobulas“ apskritai yra abstraktu.
Mano nuomone 10 iš dailės nėra nesvarbu. Tai parodo, kad vaikas mato grožį ir moka jį užfiksuoti. Tikėtina, kad toks vaikas bus jautrios sielos, visame kame matantis tik gėrį ir meilę. Laužti tokį vaiką??? Pasakyti, kad jo 10 iš dailės yra dzin mamai? Pačiam svarbiausiam žmogui pasaulyje? Tai tada dzin visi vaiko piešti atvirukai ir pačio daryti darbeliai?
Šitoj vietoj nesutinku.

Kas liečia straipsnį - ten kalbama apie darželinukus. Kiek mano rate yra, tai daugiausia būrelius lanko darželio nelankantys. Tai nematau tame nieko blogo g.gif

Na, bet mes gi visos skirtingos, skirtingai ir vaikus auginam 4u.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Jogle @ 2014 03 21, 21:26)
o ne  „priplaukes“ menininkas.

Mano vyras toks lotuliukas.gif Nenustosiu gi dėl to jį mažiau mylėt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eri. @ 2014 03 18, 12:15)

O kur galima pamatyti tą darželių sąrašą? Nu aš tikriausiai blondinė iki pat šaknų, bet Vilniaus savivaldybės www mane varo iš proto, ten ką nors surasti...lengviau jaučiu kokią karvę pamelžti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2014 03 31, 08:06)
O kur galima pamatyti tą darželių sąrašą? Nu aš tikriausiai blondinė iki pat šaknų, bet Vilniaus savivaldybės www mane varo iš proto, ten ką nors surasti...lengviau jaučiu kokią karvę pamelžti doh.gif

oooo kaip pritariu, tas puslapis yra pats painiausias ir nesuprantamiausias EVER ! aš irgi nieko nerandu, jei reikia biggrin.gif
Atsakyti