Įkraunama...
Įkraunama...

***Rugpjūtinukai***

QUOTE(Iruta @ 2014 03 03, 00:06)
O ji pasiruošusi daug gimdyt? Nes pradžiai norėjo 3 vaikų smile.gif

Apie vaikus dar nekalbejom biggrin.gif bet meiliu tai jau daug turejus biggrin.gif siuo metu isimylejus kazkoki grazuoliuka is youtubes doh.gif
Atsakyti
papasakokit ryt pas jus vyks kokios užgavėnių šventės? g.gif mes pasidarėm dvi kaukes,nes negalėjo apsispręst ar velniu nori būt ar babaužiu biggrin.gif biggrin.gif auklėtoja prašė priimti vaikus kai ateis,bet serganti esu,tai nežinau nežinau..saldainių turiu,bet sveikatos nulis doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2014 03 03, 17:13)
papasakokit ryt pas jus vyks kokios užgavėnių šventės? g.gif 

Taip. būna lauke prie laužo. Bet šitoj šventėj tėveliai nedalyvauja (nes ryte), visas kaukes vaikai pasidaro būdami darželyje.
Atsakyti
QUOTE(san @ 2014 03 03, 19:01)
Taip. būna lauke prie laužo. Bet šitoj šventėj tėveliai nedalyvauja (nes ryte), visas kaukes vaikai pasidaro būdami darželyje.

pas mus nedare kaukiu schmoll.gif liepe namie pasipuost.Saule bus cigone,nes gales pasidazyti biggrin.gif pasiuvau ilga sijona,palaidine turim cigoniska ir raudona kvietka isegsiu i striuke,nes svente bus lauke ax.gif
Atsakyti
QUOTE(marytejono @ 2014 03 03, 15:55)
Apie vaikus dar nekalbejom biggrin.gif bet meiliu tai jau daug turejus  biggrin.gif  siuo metu isimylejus kazkoki grazuoliuka is youtubes  doh.gif

Nu žinok maniškis irgi.... Mergaitės jam nepatinka. Tik moterys tongue.gif
Pageidautina blondinės lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Iruta @ 2014 03 03, 23:20)
Nu žinok maniškis irgi.... Mergaitės jam nepatinka. Tik moterys  tongue.gif
Pageidautina blondinės  lotuliukas.gif

oi ne,musiskei tai uztenka kol kas bendraamziu biggrin.gif kaime turi meile,kieme,darzely ... biggrin.gif o is youtubes,tai sitas
http://www.youtube.c...t=RDQV58J3ykZmE
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2014 03 03, 18:13)
papasakokit ryt pas jus vyks kokios užgavėnių šventės?

Pas mus šiaip įprastai būdavo darželyje šventė ryte, tik šiais metais V bus 16 val., tai pakvietė ir tėvus. Namuose padariau abiem po kaukę, V velniukas bus, J kažkas panašu į raganaitę gavosi rolleyes.gif Dar namuose turėjo kiekvienas padaryti po darbelį, nes darželyje bus kaziuko parodėlė. J daviau makaronus, dailią juostelę ir pati suvėrė karolius su apyranke. V pasiuvo kapšelį iš odos. Kažkada Valdovų rūmuose užtaikėm į amatų dirbtuvėlę, ten siuvom kapšelius, tai va pagal tą pamoką ir dabar siuvo. Aš padėjau odą iškirpti ir skylutes su yla, kitką pats padarė.
Noriu kavos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2014 03 02, 18:41)
Cha, a jeigu vaikui tobulai sekasi žiūrėti filmus lotuliukas.gif

Juokas juokais, bet ar jūsiškai turi taip jau aiškiai išreikštą pomėgį? Maniškis tai toks jausmas blaškosi... Na aš galiu pavardyti, kas jam patinka, bet jis nemėgsta ilgai užsiimti patinkančia veikla. Ir tas jo "mama, ką man veikti?"...

Deimantė ir tobula filmų žiūrėtoja be sustojimo galėtų žiūrėti visą parą vos ne nuo kūdikystės biggrin.gif oi , vyksta pas mus derybos dėl tų visų IT.... maniau, kad taip yra su visais vaikais, bet turim sesę, kuri yra priešinga, po vieno ar dviejų filmukų pasako užteks ir supyks, jei dar pasiūlysiu biggrin.gif

o šiaip mano vaikai paprasti turi daug pomėgių ir dažnai keičiasi. nėra vieno stipriai išreikšto pomėgio. bet yra, iš tų kurie mėgsta ilgai užsiimti kokia nors veikla ir neturi klausimų ką veikti. būna knygučių spalvinimo periodai, lego, dėlionių (kaip tik šią savaitę jas prisiminė), dabar koks pusmetis veržiasi piešti akvarele, nes nori būti tapytoja (nors tie piešiniai visiškai neypatingi neišsikiriantys iš bendraamžių), mėgsta gėles (dabar nesulaukia kada jau pradės žydėt gėlės pievose), o vienas ryškesnių jos pomėgių veiklų, tai žaisti su kokiom figūrėlėmis (gali būti ir pagaliukai), t.y. daug kalbasi su savimi paskendusi savo žaidime biggrin.gif domisi dinozaurais, planetomis, arkliais, šunimis, žemėlapiais - atrodo visko tiek daug, tai gaunasi nieko "giliai" biggrin.gif bet juk dar toks amžius, manau, normalu. tai jei ne kokie filmai, kompiuteriniai žaidimai, stengiuosi tai ir skatinti.
bet tikrai, pritariu būti "teisingai" labai sunkus uždavinys g.gif nes Deimantei su pareigomis gana sunkiai sekasi...vis priminti, paraginti reikia, ką turi padaryti. dažnai ir derėtis, kad apskritai padarytų doh.gif
Atsakyti
Tikrai šiuo metu aktualus klausimas ką veikti, gal dabar toks periodas.
Maniškis labai žaidžia su lego, daro įvairius pasikeliančius, nusileidžiančius, besisukančius mechanizmus ir pan. dar mėgsta gyvūnus ir playmobil žmogučius.
Kai iškyla klausimas ką veikti, tai atsakymas būna vienas - eik tvarkytis savo kambario. Tai gana greitai tas neapsisprendimas dingsta. Nors tvarkymosi klausimas ir lieka atviras.
Filmukų taip pat žiūri daug, tik kad per televizorių, per kompą namie kažkaip atprato, bet jau savaitgalį galima išsimiegoti, nes vaikas nuo 8 iki kokių 10 būna užimtas prie teliko.
Nepatinka ir man, tas televizoriaus žiūrėjimas, bet guodžiuosi, kad gal vasara bus mažiau. Iš kitos pusės maniškis labai bendraujantis, o kieme praktiškai neturim bendraamžių vaikų, tai tenka pačiam kažką mąstyti. Būtų vaikų, užsižaistų ir būtų ramu.
Iš kitos pusės mano mama pasakoja, kad ir pas juos nebuvo tų vaikų, augo kaime, tai ir eidavo į laukus, miškus žaisti, pas kaimynus nueidavo, su šuniu pažaisdavo. Niekas tais vaikais per daug neužsiiminėjo. Aišku, dabar kitas laikas. Bet maniškui šis pasakojimas matau daro įspūdį, tai pats stengiasi ir užsiimti.

Dabar pas mus prasidėjo laikas, kad vienas kažkur nakvoja, būna paliekamas vienas svečiuose. Žodžiu jaunuoliui svečiavimosi banga užėjo.

Atsakyti
Laba,

mes karta darem is ,,apsikeitimu'' programa su viena mergaite is darzo. Viena diena musiske buvo pas drauge namuose, bet visa diena iki vakaro (mama pasieme abi is darzo ryte jas namo), musu atsakas buvo - pasiemem ta mergaite pas mus su nakvyne. O jau laimes abiems buvo... kita ryta vezam i darza, ta mergaite - as galiu pas jus ir kita savaitgali gyventi? smile.gif smile.gif

Kad neturetu ka veikti - kazkaip nesiskundzia, abi seses i kazkokia veikla nuolat isitraukusios. As visgi speju, kad nemazai itakos turi tai, kad ir kai mazos budavo, mes salia nesededavom ir salia nezaisdavom. Blogi tevai gal is kitos puses? ax.gif
Atsakyti
Laba diena

QUOTE(motinyste_veza @ 2014 03 02, 16:01)
dar viena mintis užstrigo, jei vaikui sekasi matematika, bet nesiseka menai, tai čia viskas OK. bet jei vaikui sekasi menai, bet nesiseka matematika, tai jau tėvai nerimauja, pradeda samdyti koreptitorius, slopindami tikrąjį vaiko pašaukimą ir  grūsdami jam visiškai neįdomius dalykus... darydami savo vaikus nelaimingus ir užsidariusius sayje nuo nerealių reikalvimų.

žodžiu, tikrai nebūsiu iš tų mamų, kuri reikalaus, kad vaikas būtų tobulas mokykloje visuose dalykuose...

Tie neidomus dalykai yra visko pagrindas... menu sotus nebusi.
Tam ir yra pagrindinis issilavinimas, vaikas turi visa tai moketi ir zinoti.
Kai taviskiai vaikai prades lankyti mokykla, greiciausiai kitaip i visa tai ziuresi. Nebent tau bus dzin atnestas 4 is matematikos, kuris "suvarys" visa trimestra.

As esu ta mama, kuri reikalauja buti tobulai visu pirma pagrindiniuose dalykuose, kaip matematika, lietuviu, anglu... Ir man visai dzin kai is technologiju ar dailes ji gauna 10.. Menas yra laisvalaikio uzsiemimas..

QUOTE(Žydraakė @ 2014 03 02, 18:41)
Juokas juokais, bet ar jūsiškai turi taip jau aiškiai išreikštą pomėgį? Maniškis tai toks jausmas blaškosi... Na aš galiu pavardyti, kas jam patinka, bet jis nemėgsta ilgai užsiimti patinkančia veikla. Ir tas jo "mama, ką man veikti?"...

futbolas pasidare kazkokia manija.. ziuri varzybas per tv, koridoriuj treniruojasi musineti kamuoli, kad nenukristu biggrin.gif.. na kaip treneris pasake, "sitas tikrai zais, jei traumu netures"..
o siaip kiti pomegiai lego ir skaitymas.

QUOTE(marytejono @ 2014 03 02, 20:57)
Gal musu blondine tiks  bigsmile.gif  kaip bebutu 2008m rugpjutinuku isrinkta metu blondinuke  thumbup.gif

2008 ????????? blink.gif
visada galvojua, kad 2007 gimusi biggrin.gif

QUOTE(Žydraakė @ 2014 03 03, 09:18)
Man vakar J skėlė: mamyte, o kodėl mes esam tik du, reikėjo tau tris pagaminti leliukus biggrin.gif

tai gal jau reiktu pataisyti ta reikala? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flamingo: 10 kovo 2014 - 11:48
QUOTE(flamingo @ 2014 03 10, 11:47)

2008 ????????? blink.gif
visada galvojua, kad 2007 gimusi  biggrin.gif

dar dabar kabo diplomas ant sienos,is pirmo rugpjutinuku meeto,kuris vyko 2008m mirksiukas.gif Saule buvo isrinkta metu blondinuke biggrin.gif ir data parasyta 2008,09,10
Atsakyti