Laba diena
QUOTE(motinyste_veza @ 2014 03 02, 16:01)
dar viena mintis užstrigo, jei vaikui sekasi matematika, bet nesiseka menai, tai čia viskas OK. bet jei vaikui sekasi menai, bet nesiseka matematika, tai jau tėvai nerimauja, pradeda samdyti koreptitorius, slopindami tikrąjį vaiko pašaukimą ir
grūsdami jam visiškai neįdomius dalykus... darydami savo vaikus nelaimingus ir užsidariusius sayje nuo nerealių reikalvimų.
žodžiu, tikrai nebūsiu iš tų mamų, kuri reikalaus, kad vaikas būtų tobulas mokykloje visuose dalykuose...
Tie neidomus dalykai yra visko pagrindas... menu sotus nebusi.
Tam ir yra pagrindinis issilavinimas, vaikas turi visa tai moketi ir zinoti.
Kai taviskiai vaikai prades lankyti mokykla, greiciausiai kitaip i visa tai ziuresi. Nebent tau bus dzin atnestas 4 is matematikos, kuris "suvarys" visa trimestra.
As esu ta mama, kuri reikalauja buti tobulai visu pirma pagrindiniuose dalykuose, kaip matematika, lietuviu, anglu... Ir man visai dzin kai is technologiju ar dailes ji gauna 10.. Menas yra laisvalaikio uzsiemimas..
QUOTE(Žydraakė @ 2014 03 02, 18:41)
Juokas juokais, bet ar jūsiškai turi taip jau aiškiai išreikštą pomėgį? Maniškis tai toks jausmas blaškosi... Na aš galiu pavardyti, kas jam patinka, bet jis nemėgsta ilgai užsiimti patinkančia veikla. Ir tas jo "mama, ką man veikti?"...
futbolas pasidare kazkokia manija.. ziuri varzybas per tv, koridoriuj treniruojasi musineti kamuoli, kad nenukristu
.. na kaip treneris pasake, "sitas tikrai zais, jei traumu netures"..
o siaip kiti pomegiai lego ir skaitymas.
QUOTE(marytejono @ 2014 03 02, 20:57)
Gal musu blondine tiks
kaip bebutu 2008m rugpjutinuku isrinkta metu blondinuke
2008 ?????????
visada galvojua, kad 2007 gimusi
QUOTE(Žydraakė @ 2014 03 03, 09:18)
Man vakar J skėlė: mamyte, o kodėl mes esam tik du, reikėjo tau tris pagaminti leliukus
tai gal jau reiktu pataisyti ta reikala?