Įkraunama...
Įkraunama...

Reumatoidinis artritas VI tema

QUOTE(Magnifique @ 2014 04 06, 19:53)
Ale is kur dieda gaut? Ir dar toki,kuris vaiku cia ir dabar noretu ir islaikyt sugebetu? Kontraceptikus geriu jau pusmeti,beda ta,kad is ju naudos maniskei endometriozei nera... sad.gif  suraskit man kas nors rimta vyruka- iskart po operacijos bandyciau pastot,beda ta,kad geri nesimeto... Zodziu. Skauda tai pilva taip,kad visus sanariu reikalus per ji pamirstu... sad.gif
Papildyta:

As su viena gydytoja snekejau del savo ligos, ar geriau gimdyti dabar ar veliau. Nes didele tikimybe, kad po gimdymo gali stipriai pablogeti. Tai diskutavome ar geriau dabar, kol dar viskas ale normaliai, jokiu stipriu vaistu ar laukti pvz kokiu 32- 35 m ir tada jau kaip bus taip bus o dabar gyventi kiek imanoma normalesni gyvenima, vis kelis metus pratemt geresnes sveikatos tikimybe yra. Taip ir nenusprendem biggrin.gif Sake dar su ginekologe pasikonsultuoti. Dar sake kad tikriausiai rekomenduoti ne daugiau nei viena vaika arba staigiai po pirmo gimimo is karto antra jei tik pavyktu. Tik va ir man beda, is kur ta vyra gauti jei nuspresciau cia ir dabar biggrin.gif Gal kokiu pasiulymu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nu mergikes su bernais padet negaliu........ ax.gif visgi elliukai reikalas rimtas bile su kuom nesidarysi gi.

Magnifique o kodel tavo atveju kontraceptikai neveikia... pati turejau kažkada , tai gydžiaus gydžiaus o po mergičku tai kažkaip nebeliko. Va pažystamai blogai,ja i kepenys nepriima kontraceptiku, tai prižėle pilvas, tai vale... ai ir ar rimtas ginekologas pas tave.

bagyra9 na čia jau nieks negali atspet kaip ten su mūsu ligom ateity bus. kiek bus to pagerejimo ir išvis ar jis bus.
palei save pasakysiu,kad ši žiema man žiauriai sunki buvo. sergu nedaug tuoj 4 metai. tai 3 žiemos tik. pirma kaip ir lengvesnė buvo. antra praktiškai normali. o šita... galvojau šakes man. o va dabar kaip ranka nueme viska. keliuos anksti dirbu..organizuoju planuoju padarau.. nu gyvenk ir žvenk.
QUOTE(Dzeida @ 2014 04 06, 20:48)
Sunku dar ka pasakyt, bet juk autoimunines ligos pazeidzia ir vidaus organus, inkstus , sirdi ir kita verysad.gif
Papildyta:

O tonziles operuotos ?Anginos daznos jei buvo labai pakenkia sirdiziai

oi kol tos autoimunines ligos pažeis organus teks dar palaukt..manau 10 meteliu.

manau reumatines ligas (kur širdi tiria) čia turėjo omeny kitas... na aš vaikystej po anginos operacijos gavau širdies ir sanariu reumata. kaip tiksliau tai vadinasi nežinau... bet suprantu kad tai polinkis ir yra i dabartine Ra . ai vaikystej susirgau būtent dėl paveluotos anginos operacijos ar dėl to,kad operavo dantu nesutaise.........o rezultatas dabar ...
na bet krutam ir džiaugiamės.

Ai panos vilnietės gal žinot kur normalia kaina galima kirpykla rast vilniuj,kad nereiktu už vyriška kirpima daugiau 25 moket ar pas jus tokiu kainu nerasta.
Atsakyti
Kodėl neveikia- būtinai paklausiu giniaus, kai eisiu, nes kai buvau- dar buvo per anksti spręst kaip jie veikia, nes buvau sugėrus tik 2 pakuotes, dabar, po 6 mėn. galima pilnai spręst ar veikia, bet paal skausmus, numanau, kad neveikia.... Ginius mano labai rimtas, jis išvis buvo TAS vienintelis, kuris sugebėjo suprast, kad mano gimda ne vietoje ir, kad yra sąaugos, iki tol, 2 ginėm jokių įtarimų nekilo kodėl pvz. mano gimda nesičiuopia vidury papilvės ir pan... doh.gif doh.gif Šituo ginium pasitikiu 100proc.
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2014 04 06, 23:09)
Ai panos vilnietės gal žinot kur normalia kaina galima kirpykla rast vilniuj,kad nereiktu už vyriška kirpima daugiau 25 moket ar pas jus tokiu kainu nerasta.

Yra, yra, tik reikia zinoti smile.gif Man atrodo nemazai tokiu pigiu kirpyklu yra, tik del kokybes nezinau... Mano vyras visada vaiksiojo (ir dabar ten eina, kai tik LT griztam) i Vizija Fabijoniskese, moka 20lt. ir visada patenkintas lieka, nors ir neturi savo kirpejos.
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2014 04 05, 23:49)
na plaukai nuo streso slenka. nebūtinai nuo ligos ar vaistu. mūsų liga tokia ,kad neimt galvon neišeina.. iš čia ir problemytė

Tai kad neliūdžiu aš, kaip ir sakai - nėr kada. Ir stresuot nestresuoju, priimu kaip yra, juolab pastaruoju metu išsiverčiu su keliom tablietkom smile.gif
Atsakyti
Sveikos.
Perskaiciau ta knyga, kur kazkas rase : Sinelnikovo "pamilk savo liga", tai zinokit visai patiko.

Ir dar pastebejau, kad atsisakius cukraus ir glitimo , biski geriau pasidare. Negarantuoju, kad tai nesutapimas biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes,jei nesunku atidarykit nuoroda ir prabalsuokit uz jolantos muniuvienės receptus,aciu jums 4u.gif

http://www.seimoskep...lyviai?uid=1530
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLKA999: 12 balandžio 2014 - 08:46
Merginos, kurios vartojote sulfalazina, gal galite aprasyti kokius salutinius poveikius jautet (jei buvo, aisku)???
Aciu.
Atsakyti
QUOTE(Ikulia @ 2014 04 12, 13:16)
Merginos, kurios vartojote sulfalazina, gal galite aprasyti kokius salutinius poveikius jautet (jei buvo, aisku)???
Aciu.

Gėriau jį apie 9 mėn. Jokių šalutinių nebuvo, bet pagerėjimo irgi nebuvo smile.gif
Atsakyti
aš irgi geriau, 4-5 men jokio poveikio
nei šalutinio nei ligos pagrėjimo
Atsakyti
As irgi geriau, bet neilgai, gal apie pora menesiu. Poveikio gal dar per anksti buvo tiketis, bet visiskai diengo apetitas, nieko nenorejau valgyt ir kreatininas buvo pradejes kilti, tai meciau. Viskas susinormalizavo tik nutraukus.
Atsakyti
QUOTE(Ikulia @ 2014 04 12, 12:16)
Aciu.

O as geriu ji jau 8 menesius ir mano sanariu skausmams jis super padeda. Man pradejo gereti kazkur po savaites jo gerimo (nors teoriskai taip nelabai gali buti, nes jo koncentracija kraujyje turi pasiekti tam tikra lygi) ir geriu tik puse gydytojos paskirtos dozes.
Salutinis poveikis deja irgi yra - kraujyje labai sumazejo neutrofilu, bet kol kas dar ant ribos jie, tai gydytoja neliepia nutraukti. Daugiau jokiu salutiniu poveikiu nejauciu. smile.gif
Atsakyti