Įkraunama...
Įkraunama...

Reumatoidinis artritas VI tema

QUOTE(Lysa @ 2014 04 05, 10:29)
Taip, sake. Bet mano savijauta sako kitaip: sanariu, raumenu skausmai, silpnumas, labai slenka plaukai, istyne pirstai, ir t.t...

Supratau. Tai jei tokia simptomatika, turbūt tikrai reikia kažkokio, bent minimalaus gydymo (kad ir mažų dozių ir silpnesnių vaistų) 4u.gif Svarbu tik, kad diagnozė būtų teisinga, nes C3 nėra labai specifinis tyrimas unsure.gif
Pvz. LT juos dažniausiai nei reumatinėm ligom sergant skiria, o esant inkstų ligoms ax.gif

Kodėl aš šia tema dabar domiuosi blush2.gif Pvz. man gyd. bando rast, kaip jie sako "reumatą"..bet aš jokios tokios simptomatikos neturiu schmoll.gif Man niekas netinsta, neskauda sąnarių ir niekaip nerandu nieko, kiek čia žmonių patirtį paskaitinėju unsure.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Vis paskaitau ką rašot, bet nelabai pati turiu ką parašyt... Negeriu jokių vaistų, tik nuo skausmo, kai reikia. Kadangi pradedu po biškį mąstyt, kad gal po poros metų jau vaikelio norėčiau, tai nusprendžiau raukt su visais nuolatiniais vaistais artritiniais. Nuolat geriu tik nuo spaudimo vaistus smile.gif Gydytojai pasakiau, kad negeriu, nes pamirštu ir tiek smile.gif O šiaip, bandau pažaboti endometriozę, bet kol kas nelabai sekasi verysad.gif Eisiu po Vėlykų pas gydytoją ir operuosiuos dar kartą ir kitą gydymą taikyt reikės verysad.gif Šiaip bjauru, nes pilvą skauda ištisai tiesiog, kiekvieną dieną, be išlygų... unsure.gif Realiai, per skausmą atsisakyt visko turiu- sporto, darbų namuose, nes skausmą išprovokuoja net lankstymasis, jaučiuosi kaip boba kokia senstelėjus gerokai, nes visai nebenoriu smileysex.gif , nes skauda per ir po taip,kad tik gulėt susisukus ir verkt norisi... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2014 04 05, 12:47)
nes skauda per ir po taip,kad tik gulėt susisukus ir verkt norisi... verysad.gif

console.gif

Sveikos, mergytės,
man irgi klaikiai slenka plaukai, bijau kad tokiais tempais po kelių metų liksiu plika verysad.gif Slinko po gimdymo, po to apstojo, taip apsidžiaugiau, o dabar dar baisiau pradėjo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2014 04 05, 10:39)
Supratau. Tai jei tokia simptomatika, turbūt tikrai reikia kažkokio, bent minimalaus gydymo (kad ir mažų dozių ir silpnesnių vaistų) 4u.gif Svarbu tik, kad diagnozė būtų teisinga, nes C3 nėra labai specifinis tyrimas unsure.gif
Pvz. LT juos dažniausiai nei reumatinėm ligom sergant skiria, o esant inkstų ligoms ax.gif

Kodėl aš šia tema dabar domiuosi  blush2.gif  Pvz. man gyd. bando rast, kaip jie sako "reumatą"..bet aš jokios tokios simptomatikos neturiu schmoll.gif Man niekas netinsta, neskauda sąnarių ir niekaip nerandu nieko, kiek čia žmonių patirtį paskaitinėju unsure.gif

O kodel gydytojai mano, kad turi 'reumata'?
Matyt mano liga jau pradejo inkstus atakuot, reikia tikrai pradet gydyma.
Atsakyti
QUOTE(maža mazgė @ 2014 04 05, 21:11)
console.gif

Sveikos, mergytės,
man irgi klaikiai slenka plaukai, bijau kad tokiais tempais po kelių metų liksiu plika  verysad.gif Slinko po gimdymo, po to apstojo, taip apsidžiaugiau, o dabar dar baisiau pradėjo  verysad.gif

na plaukai nuo streso slenka. nebūtinai nuo ligos ar vaistu. mūsų liga tokia ,kad neimt galvon neišeina.. iš čia ir problemytė

laikomes laikomes.
gal kiek šviesos akyse norėtusi.
taigis jums liudėt taigis ner kada ..vaikai maži... spek tik suktis.
va man senai tiotkai tai jau problematiška, tiksla rast..dėl ko gyditis.
viiena viltis,kad anūkų gal kada sulauksiu.
ale ilgai laukt dar.........
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2014 04 05, 21:49)
na plaukai nuo streso slenka. nebūtinai nuo ligos ar vaistu. mūsų liga tokia ,kad neimt galvon neišeina.. iš čia ir problemytė

laikomes laikomes.
gal kiek šviesos akyse norėtusi.
taigis jums liudėt taigis ner kada ..vaikai maži... spek tik suktis.
va man senai tiotkai tai jau problematiška, tiksla rast..dėl ko gyditis.
viiena viltis,kad anūkų gal kada sulauksiu.
ale ilgai laukt dar.........

Laba diena . Vakar labai kaito keliai beprotiskai. pasikartoja antra kart ,ar cia gali buti susije su artritu ?sanariai trata bet nera niekas isukinetas buna kad pakaista diziuosius koju pirstu sanarius . Pernai darytuose koju prstu nuortaukose rastas artritas vienoj kojoj antra buvo sveika o prie ko dabar keliai . Biski baisu man.
Atsakyti
QUOTE(Dzeida @ 2014 04 03, 13:44)
O ligoninej negulde, kai tas visas karsciavimas ir skausmai buvo ?

Ne, neguldė. Nors temperatūra buvo beveik 38, aš net nejutau, netyčia sugalvojau pasimatuoti, o skausmai ir bėrimai man atsiranda vakarop arba būna ryte atsikėlus, tai į polikliniką, ligoninę ėjau praktiškai atrodanti sveikai smile.gif Turbūt galvojo, kad šiaip ligos ieškau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GoVaaaa @ 2014 04 06, 17:00)
Ne, neguldė. Nors temperatūra buvo beveik 38, aš net nejutau, netyčia sugalvojau pasimatuoti, o skausmai ir bėrimai man atsiranda vakarop arba būna ryte atsikėlus, tai į polikliniką, ligoninę ėjau praktiškai atrodanti sveikai smile.gif Turbūt galvojo, kad šiaip ligos ieškau smile.gif

Siaubas, db medicina ziuri,kaip zogus atrodai , o ne kaip jautiesi , kosmaras, gal reikejo reikalaut ,kad gudytu istyrimui unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Magnifique @ 2014 04 05, 12:47)
Sveikos  4u.gif  Vis paskaitau ką rašot, bet nelabai pati turiu ką parašyt... Negeriu jokių vaistų, tik nuo skausmo, kai reikia. Kadangi pradedu po biškį mąstyt, kad gal po poros metų jau vaikelio norėčiau, tai nusprendžiau raukt su visais nuolatiniais vaistais artritiniais. Nuolat geriu tik nuo spaudimo vaistus smile.gif  Gydytojai pasakiau, kad negeriu, nes pamirštu ir tiek  smile.gif O šiaip, bandau pažaboti endometriozę, bet kol kas nelabai sekasi  verysad.gif Eisiu po Vėlykų pas gydytoją ir operuosiuos dar kartą ir kitą gydymą taikyt reikės verysad.gif  Šiaip bjauru, nes pilvą skauda ištisai tiesiog, kiekvieną dieną, be išlygų... unsure.gif  Realiai, per skausmą atsisakyt visko turiu- sporto, darbų namuose, nes skausmą išprovokuoja net lankstymasis,  jaučiuosi kaip boba kokia senstelėjus gerokai, nes visai nebenoriu smileysex.gif , nes skauda per ir po taip,kad tik gulėt susisukus ir verkt norisi... verysad.gif

O skauda sanarius, ar pilva nuo endometriozes?
Atsakyti
nu prastai,kad tokiai jaunai jau taip baisiai endometrioze puola, kad net valyt reik.
čia gal su mūsu liga susije.
nu kaip mūsų vaiku neurologas sako, negali gi pas žmogu būt 3 skirtingos ligos..
tai tau Magnifiquerimtai su vaikais temt neišeina. o tai paskui nebesigaus,kad ir labai noresi.
o kokio velnio tas sluoksni staip išveša. suprantu geriausias gydimas,- gimdymas, nes tik pagimdžius pilnai išsivalo gimda......... kitu atveju tau pilvapleve pavalo ir tiek.
dar girdejau kontraceptikais gydo. bet jei ju negali vartot tada šakes...... mačiau viena tokia. rezultatas ne koks.
Atsakyti
QUOTE(Lysa @ 2014 04 05, 20:21)
O kodel gydytojai mano, kad turi 'reumata'?
Matyt mano liga jau pradejo inkstus atakuot, reikia tikrai pradet gydyma.

Echoskopuojant rado širdies fibrozinius pakitimus (vožtuvuose lyg) ir gyd. manymu, tai dažniausiai reumatinių ligų pasekmė. Ištirs, žiūrėsim..bet kiek skaitau - nesitiki unsure.gif Nieko pan. į jokią autoimuminę ligą g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2014 04 06, 18:09)
Echoskopuojant rado širdies fibrozinius pakitimus (vožtuvuose lyg) ir gyd. manymu, tai dažniausiai reumatinių ligų pasekmė. Ištirs, žiūrėsim..bet kiek skaitau - nesitiki unsure.gif  Nieko pan. į jokią autoimuminę ligą g.gif

Sunku dar ka pasakyt, bet juk autoimunines ligos pazeidzia ir vidaus organus, inkstus , sirdi ir kita verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Rasma @ 2014 04 06, 18:09)
Echoskopuojant rado širdies fibrozinius pakitimus (vožtuvuose lyg) ir gyd. manymu, tai dažniausiai reumatinių ligų pasekmė. Ištirs, žiūrėsim..bet kiek skaitau - nesitiki unsure.gif  Nieko pan. į jokią autoimuminę ligą g.gif

O tonziles operuotos ?Anginos daznos jei buvo labai pakenkia sirdiziai
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2014 04 06, 17:07)
nu prastai,kad tokiai jaunai jau taip baisiai endometrioze puola, kad net valyt reik.
čia gal su mūsu liga susije.
nu kaip mūsų vaiku neurologas sako, negali gi pas žmogu būt 3 skirtingos ligos..
tai tau Magnifiquerimtai su vaikais temt neišeina. o tai paskui nebesigaus,kad ir labai noresi.
o kokio velnio tas  sluoksni staip išveša. suprantu geriausias gydimas,- gimdymas, nes tik pagimdžius pilnai išsivalo gimda......... kitu atveju tau pilvapleve pavalo ir tiek.
dar girdejau kontraceptikais gydo. bet jei ju negali vartot tada šakes...... mačiau viena tokia. rezultatas ne koks.

Ale is kur dieda gaut? Ir dar toki,kuris vaiku cia ir dabar noretu ir islaikyt sugebetu? Kontraceptikus geriu jau pusmeti,beda ta,kad is ju naudos maniskei endometriozei nera... sad.gif suraskit man kas nors rimta vyruka- iskart po operacijos bandyciau pastot,beda ta,kad geri nesimeto... Zodziu. Skauda tai pilva taip,kad visus sanariu reikalus per ji pamirstu... sad.gif
Papildyta:
QUOTE(Rasma @ 2014 04 06, 17:09)

Tonziles? Gripu nesirgai kada? As praejusiais metais sirgau atsirado fibroziniu zidinuku ant aortos voztuvo...
Atsakyti