rašė:
"seikos smile.gif man ziema reimotologe diegnozavo reaktyveje artropatija... ne bet as nelabai sutinku su sia diagnoze... kiek man zinoma (PRASAU, PATAISYKIT JEI KLYSTU) artritui ar riaumatui (ir giminingoms ligoms) nera budingi odos berimai, kurie isryskeja tik antroje dienos puseje... skausmas pas mane "vaiksciojantis" pora dienu skauda pada, tada jau kokia alkune at plastaka... kaip skausmas "surakina" plastaka, tai pirstai issipucia lys vandens pripompuoti ir ju nei sulenksi, nei istiesi, ir buva tokie sukumpo (kaip pas senyvas mociutes blush2.gif ) o skusmui nurimus pasidaro lankstus kaip visad. is ryto, slubuodama, bet paeinu, o vakare kojas taip skauda, kad atremti negaliu, iki lovos nueiti neistengiu (siuo metu skauda padus, praita karta skaudejo kelenius, tai be kitu pagalbos nuo kedes neatsikeldavau...) visa laika laikosi temperatura, nuo 37 iki 38
ziema reumatologe israse vaistus (pavadinimu nepamenu, bet turbus panasus kaip jusu) tai pagerus pora savaiciu temperatura uzkilo iki 40 laipsniu... veidas visas nuo berimo degte dege... (odos gydytoja pasake, kad nuo geremu vaistu)ir pilve is kazkur atsirado skysciai... cirurgas tiesiai sviesiai pasake, kad nezino del ko tie skysciai ten susikaupe... kadangi kazka parasyti reikejo, tai apkaltino kiausides... o protingoji reumatologe nusprende, kad del to nesamo kiausidziu uzdegimo man ir buvo tas artritas... visa tai buvo vasario pabaigoje, kovo pradzioje ir istraukus skyscius visi skausmai dingo lyg ir nebutu ju niekad buve...
bet... per jonines vel atsirado berimas ir prasedejo skausmai... nezinau ko griebtis, juolab, kad neisivaizduoju kas man istikruju yra..."
Mano situacija tokia pati...Labai įdomu būtų sužinoti, kaip jai sekėsi susitvarkyti su liga...Man bėrimai prasidėjo vasario viduryje, sąnarių, raumenų skausmai prasidėjo kiek vėliau, CRB siekė net iki 80, todėl skyrė antibiotikus du kartus. Šiuo metu yra 3.5 - bakterinio uždegimo kaip ir neliko (kolkas), bet bėrimas, prasidedantis antroje dienos pusėje, nepraėjo... Siųs ir mane pas reumatologą, nors tokio baisaus sąnarių ir raumenų skausmo nebeliko. Tad labai būtų įdomu sužinoti, ar kam nors dar taip yra buvę? Gydytojai neranda bakterinio uždegimo šaltinio, o man jau visai baisoka darosi