Įkraunama...
Įkraunama...

Reumatoidinis artritas VI tema

QUOTE(rimulėėė @ 2014 03 25, 18:48)

na kas liečia sanatorija, tai man aiškino,kad man priklauso nemokamos procedūros, ebt važiuojant i sanatorija reikia apsimokėt už maista ir lova.
man kol kas perbrangu.
pasirinkau vasara kraustysiuos panevėžin ir važinėsiu i dienine sanatorija.

tai aš kai važiavau irgi tą patį sake, bet , kai nuvaziavau, tai nikeo nereikejo moket smile.gif
Tik kad kolkas galimybių be vaikų išvažiuot nelabai yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(norala @ 2014 03 25, 19:52)
tai aš kai važiavau irgi tą patį sake, bet , kai nuvaziavau, tai nikeo nereikejo moket smile.gif
Tik kad kolkas galimybių be vaikų išvažiuot nelabai yra g.gif

nu čia tai geras ax.gif ale nuvažiuok,
o jei paprašys paskui bankrutuosiu doh.gif
šeip galiu pasakyt nu nemyliu aš saves. ax.gif turiu pinionzu biški.....sumislyjau nusipirkt čiužini prisitaikantį ...kad stuburiukui būtu lengviau... ir virtuvinį pasikeist. galėčiau gi į sanatorija raut. Ale kažkaip labai jau virtuvinio patogsnio noriu. rankenėlės mano prastos, kai rankas skauda nesuimu o ir senobinės spintelės, noriu stalčiu ir konteinerio. noriu,kad indaplove galų gale atsistotu šalia kriauklės... o tai vaikštau i kita kambario galą.
reiktu i sanatorija geraiu gal. g.gif bet sanatorija tam krtui, o virtuvinis man gyvenima palengvintu nemetam ir ne dviem.
Atsakyti
QUOTE(norala @ 2014 03 25, 15:35)
Kas geriat metotrexata , kokie pojūčiai, šalutinis poveikis?

Manau, kad man reikia visdelto pradeti gerti bazinį vaistą, bet galvoju, gal vel pradet nuo plakvenilio g.gif Metatreksato dar vis baidausi, nors rudenį gydytoja siūlė...  g.gif

Man buvo anksciau kai gerdavau: svaigdavo galva gulimoje padetyje (bet paskui dingo)
Atsakyti
Artritas
Žmonės, kenčiantys nuo artrito, kiekvieną rytą ir vakarą turi išgerti puodelį šilto vandens su 2 valgomais šaukštais medaus ir vienu arbatiniu šaukšteliu cinamono. Reguliariai vartojant galima išsigydyti ir chronišką artritą. Kopenhagos universitete atliktas tyrimas: Gydytojai savo 200 artritu sergančių pacientų kasdien prieš pusryčius davė vieną valgomą šaukštą medaus ir pusę arbatinio šaukštelio cinamono. Po savaitės skausmo nejautė 73 pacientai, o po mėnesio beveik visi 200 pacientų galėjo vaikščioti be skausmo.

nezinau ar tiesa,bet pabandyti galima..
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2014 03 25, 20:16)
Artritas
Žmonės, kenčiantys nuo artrito, kiekvieną rytą ir vakarą turi išgerti puodelį šilto vandens su 2 valgomais šaukštais medaus ir vienu arbatiniu šaukšteliu cinamono. Reguliariai vartojant galima išsigydyti ir chronišką artritą. Kopenhagos universitete atliktas tyrimas: Gydytojai savo 200 artritu sergančių pacientų kasdien prieš pusryčius davė vieną valgomą šaukštą medaus ir pusę arbatinio šaukštelio cinamono. Po savaitės skausmo nejautė 73 pacientai, o po mėnesio beveik visi 200 pacientų galėjo vaikščioti be skausmo.

Mama bande, deja jai nepadejo. Beje, ne bet koks cinamonas veikia gydanciai. Geriausias - ceilono.
Dar ir dabar mama kas vakara geria vandeni su medumi (gal kokie metai laiko), jei padeda atsipalaiduoti ir uzmigti. O Ziema jei idedi cinamono - veikia labai sildanciai visam organizmui. Tad tai tikrai labai geras dalykas bendrai, bet del artrito mamos atveju nepasiteisino verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2014 03 25, 22:16)
Artritas

Manau kad gal ir nepasiteisina, ale dalykas nekenksmingas. jei jau bus koks nervinio pobūdžio skausmas ir tikėsi kad praeis gal ir praeis...... na bent padės organizmui su pabudimu.. su vandens stygiumi ir šeip pareguliuos organizma.
bandom........ gi blogiau nebus drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(bagyra9 @ 2014 03 25, 15:32)
Niu va, gavau as savo itvara nugarai nemokamai. Nereikejo niekur eiti ir nieko daryti, viska sutvarke mano poliklinika. Pasidomejau del mamos RA, tai jos ligos kodas m06.0 jei teisingai po kalbelio, tai zinokit irgi kazkas priklauso, pvz ortopedine avalyne.
http://www.vlk.lt/re...rto/SAMv466.pdf

Kazkur radau kad ir padukai i batus kompensuojami, o dabar niekaip nepavyksta rasti. 
Gal kam pravers sita info

O kuriai nugaros daliai dave ytvara krutininiai ar juosmeniniai ?
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2014 03 25, 21:16)
Artritas

esu gėrusi ir aš-man nepadejo sad.gif

Papildyta:
QUOTE(rimulėėė @ 2014 03 25, 19:37)
nu čia tai geras ax.gif  ale nuvažiuok,

tai nereikia važiuoti...kompensacijos rūšis jau būna aiški ligonių kasose, kai išrašo kelialapį...
Aš du kartus ėmiau, tai gydytoja sake, kad dalinis kompensavimas, o ligonių kasose skyrė pilną... Gal čia nuo kokio ligos kodo priklauso g.gif
Atsakyti
ok
paklausiu pačiose kasose. prie progos

Atsakyti
QUOTE(Dzeida @ 2014 03 26, 09:19)
O kuriai nugaros daliai dave ytvara krutininiai ar juosmeniniai ?

Juosmeniui. Siaip geras daiktas, bet reikia iprasti. Kazdienius darbus sunkoka daryti, bet va jei reikia ilgiau sedeti ar pan, tai super. Dabar kaip tik su juo sedziu. Dar siandien bandziau susitvarkyti reabilitacija sau. Na masazus, sildymus. Tai penktadieni eisiu Kaune i ortopedini, kiek siandien aiskinausi ten man priklausytu nemokamos kelios proceduros.
Atsakyti
Kas skaito rusiskai, idomios naujienos apie naujus artrito gydymo tyrimus http://meddaily.ru/a...Mar2014/zhiarto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lysa: 31 kovo 2014 - 08:51
QUOTE(Lysa @ 2014 03 31, 09:49)
Kas skaito rusiskai, idomios naujienos apie naujus artrito gydymo tyrimus http://meddaily.ru/a...Mar2014/zhiarto

butu faina, kad pasitvirtintu ir mes dar spetumem pasigydyti naujoviskai ax.gif
Atsakyti