Įkraunama...
Įkraunama...

Hormonų tyrimai

QUOTE(inni @ 2014 01 10, 20:49)
sveikos siandiena pasidariau progestrono tyrima skaiciukai pas mane tokie 19,73

ju klinikos lentele tokia
Mot.(I trimestras): 9-7ng/ml;
Mot.(II trimestras): 17-146ng/ml;
Mot.(III trimestras): 55-255;ng/ml;

tai kaip cia pas mane viskas,esu 5sav nescia,pries tai turejau viena nesivystanti nestuma,tai bijau kad nesikartotu  4u.gif

blogai jei skaiciukai per mazi, o jei didesni tai nemanau, kad kenkia mirksiukas.gif pas mane 5 sav progesteronas buvo 160nmol/l
normos I trimestras 52-154 nmol/l
II trimestras 63-165 nmol/l
III trimestras 80-297 nmol/l
Atsakyti
QUOTE(eiksau @ 2014 01 11, 14:41)
blogai jei skaiciukai per mazi, o jei didesni tai nemanau, kad kenkia  mirksiukas.gif pas mane 5 sav progesteronas buvo 160nmol/l
normos I trimestras 52-154 nmol/l
          II trimestras 63-165 nmol/l
          III trimestras 80-297 nmol/l

o tai mano kaip skaitosi nebesuprantu jie normose ,ar per dideli ar kaip,viena man cia sake reik kazkaip mano ta 19,73 dauginti is 3,18 ir zinosiu tikslu,tai reikia cia ji perskaiciuoti ar ne,nieko visai nebesuprantu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(inni @ 2014 01 11, 20:55)
o tai mano kaip skaitosi nebesuprantu jie normose ,ar per dideli ar kaip,viena man cia sake reik kazkaip mano ta 19,73 dauginti is 3,18 ir zinosiu tikslu,tai reikia cia ji perskaiciuoti ar ne,nieko visai nebesuprantu rolleyes.gif

Tavo PRG yra ng vienetais, norint gauti nmol, reikia dauginti iš 3,18, gi pirmoj žinutėj yra visa info. O normas nmol jau įkėlė.
Atsakyti
QUOTE(Frėjukė @ 2014 01 11, 20:15)
Tavo PRG yra ng vienetais, norint gauti nmol, reikia dauginti iš 3,18, gi pirmoj žinutėj yra visa info. O normas nmol jau įkėlė.

labai aciu dabar jau supratau ,tai mano kaip ir normalus skaitosi,nera cia jau taip ir baisu ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Kazkada labai aktyvi tema buvo,o dabar tylu taip.. unsure.gif bet gal kas uzsuks cool.gif

22CD dariausi tyrimus:

PRG 35.63 (norma 5.6-86)
PRL 424.5 (norma 102-496)

Ar ne per mazas prg? Kiek skaitau visoms bent virs 50 buna... unsure.gif ir prl toks aukstokas.. Kazkada turejau su tuo bedu,geriau vaistus..

Atsakyti
pas mane PRG 22,1 nmol/l, tai kaip tik vakar klausiau gydytojo ar ne per zemas ir pan. Tai sake nematau bedu schmoll.gif galesiu profilaktiskai israsyt, bet galima ir nekelti rolleyes.gif

PRL aukstokas kiek zinau.
Atsakyti
Sveikos,

NorejU paklausti, mano ciklas nereguliarus, si menesi OV manau buvo tik 39 ciklo diena, pagal bt t.y penktadieni, kada galiu daryti prg tyrima kad reliausias ats butu del ov ?
Atsakyti
QUOTE(Freira @ 2014 01 19, 18:43)
Sveikos,

NorejU paklausti, mano ciklas nereguliarus, si menesi OV manau buvo tik 39 ciklo diena, pagal bt t.y penktadieni, kada galiu daryti prg tyrima kad reliausias ats butu del ov ?

+- 7d iki mmm. tai yra apie 46-47cd
Atsakyti
Freira, progesteroną daro 7d po O. Tai pas tave būtų penktadienis ateinantis.

Merginos, turiu toki klausimą... Situacija yra tokia, jog mmm susirgau 2d anksčiau. Trečiadienį vėlai vakare parskrendu i LT, o ketvirtadienį ryte planavau kraują priduoti 3-5 c.d. hormonams išsitirti. Kadangi susirgau šeštadienį pusė 4 po pietų, ar dar galėčiau pasidaryti hormonų tyrimus ketvirtadienį ryte??? Pilnai 5 diena baigiasi tik puse šešių ketvirtadienį vakare... g.gif Pas gine vizitą turiu penktad ryte.
Atsakyti
Aciu mergaites 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Novia @ 2014 01 17, 21:51)
pas mane PRG 22,1 nmol/l, tai kaip tik vakar klausiau gydytojo ar ne per zemas ir pan. Tai sake nematau bedu  schmoll.gif galesiu profilaktiskai israsyt, bet galima ir nekelti  rolleyes.gif

PRL aukstokas kiek zinau.

cia 7 dpo toks?
Atsakyti
taip 4u.gif
Atsakyti