Šitas variantas pradžiugino, būtų stebuklas, jei pastočiau nesirkdama mm. Tiesa, kas antrą mėnesį atsargumo dėlei pasidarau testą
Buvau jau pas tris ginekologes, nei viena nerado priežasčių dingusiom mm.
Viena iš realiausių priežasčių, staigiai pakitęs kūno svoris. Tiesa, nepasakyčiau, kad labai staigiai ir labai ekstremaliai - per 3-4 mėnesius - apie 4 kg (tiesiog prieš gerus metus invensyviai sportavau).
Gyd. Bumbulienė (Santariškės) mano, kad organizmas gavo šoką, reikia laiko, kad atsistatytų.. tačiau praėjo beprotiškai daug laiko, o ir svoris grįžo ir treniruotes sumažinau dvigubai dėl šių priežasčių.
Kitos ginekologės teorija, kad "smegenys nesiunčia signalo gimdai" ir aš galbūt jau nesirgau daaar anksčiau, tiesiog KT dirbtinai sukeldavo mm.
Trečia ginekologė neturi jokių teorijų, priima mm nebuvimą kaip visiškai normalų dalyką... cituoju "nu va dabar metus laiko pagersit pakaitines.. sureguliuosim ciklą ir galėsit planuoti leliuką".
ką reguliuoti, kai nėra ką
O su mm dingumu, dingo ir plaukai nuo galvos. Čia tarp kitko. Galėčiau visus plaukus paaukoti, kad tik sveikata susitvarkytų.