sveikos, gal kas galėtų pakomentuoti ir mano tyrimus (ciklas buvo 25d, nors mano ciklas nera reguliarus +-2-3dienos):
PRL 17,5ng/ml (x21,2mIU/L) 19ciklo diena nes 21butu sekmadienis)
PGN 7,02ng/ml (x3,18nmol/L)
SHBG 83,8nmol/l
FSH 4,17 IU/l
FT4 II 17,25 pmol/l
LH 3,10 IU/l
TSH 2,51 mIU/l
atrodo visus tyrimus dariausi tom dienom kai reikia.
Ką patartumėte, iš anksto labai ačiū.
Sakykit, ką reiškia labai žemas estradiolis? Tyriausi paskutinį kartą E2 prieš metus, turėjau 51pg/ml. Šiandien turiu 9,75 (kai normos fol. fazėj 10-178). LH - 7,03, FSH - 7,87. Ir dar, jei E2 atsakingas už gleivinės augimą, tai bent jau echo metu ginė visada labai giria gleivinę - sako per akis tos gleivinės, paskutinį kartą iškart po ovuliacijos turėjau 11mm, trisluoksnę.... kame reikalai? Su kuo dar siejasi tas E2?
Sveiki,
gal galite pakomentuoti skydliaukės tyrimo rezultatus:
TTH 1.217
FT4 18.12
FT3 5.41
anti-TPO <37.
Pagal viską atrodo lyg ir neblogai. Tačiau nekažką nusimau šioje srityje Man 26 m.
Ačiū!
gal galite pakomentuoti skydliaukės tyrimo rezultatus:
TTH 1.217
FT4 18.12
FT3 5.41
anti-TPO <37.
Pagal viską atrodo lyg ir neblogai. Tačiau nekažką nusimau šioje srityje Man 26 m.
Ačiū!
QUOTE(Smilgera @ 2014 10 13, 13:38)
Viskas gerai.
QUOTE(nefifi @ 2014 10 10, 17:09)
Sakykit, ką reiškia labai žemas estradiolis? Tyriausi paskutinį kartą E2 prieš metus, turėjau 51pg/ml. Šiandien turiu 9,75 (kai normos fol. fazėj 10-178). LH - 7,03, FSH - 7,87. Ir dar, jei E2 atsakingas už gleivinės augimą, tai bent jau echo metu ginė visada labai giria gleivinę - sako per akis tos gleivinės, paskutinį kartą iškart po ovuliacijos turėjau 11mm, trisluoksnę.... kame reikalai? Su kuo dar siejasi tas E2?
Kartojuosi, ir prie to pačio tikslinuos, ar TTH 2,3 nėra per didelis? Norma - 0,4 - 4.
QUOTE(nefifi @ 2014 10 10, 18:09)
ir pas mane E2 trūkumas. Bet nerandu info, o gydytojai gūsčioja pečiais ir pasiūlo KT pareguliuoti... Bet irgi kas keisčiausia gleivinė nebloga. Bet, kaip suprantu,čia PRG prisideda. Nes pas mane ji būna plonoka, o po O netikėtai užauga.
QUOTE(Simon@ @ 2014 10 13, 20:04)
ir pas mane E2 trūkumas. Bet nerandu info, o gydytojai gūsčioja pečiais ir pasiūlo KT pareguliuoti... Bet irgi kas keisčiausia gleivinė nebloga. Bet, kaip suprantu,čia PRG prisideda. Nes pas mane ji būna plonoka, o po O netikėtai užauga.
Pas mane gleivinė kiek tyrė skirtingomis ciklo dienomis - neturi prie ko prikibti. O PRG jei spėju pasidaryt (pas mane II fazė - 7-9dienos) yra virš 35.
QUOTE(nefifi @ 2014 10 13, 21:20)
Pas mane gleivinė kiek tyrė skirtingomis ciklo dienomis - neturi prie ko prikibti. O PRG jei spėju pasidaryt (pas mane II fazė - 7-9dienos) yra virš 35.
pRG normalus, tik trumpoka fazė.
Pas mane visada 13-14 DPO.
Bet apie E2 svarbą info konkrečios nėra, kad ir šiame forume, nebent kai kalbama apie gleivinę ploną.
QUOTE(Simon@ @ 2014 10 13, 20:25)
pRG normalus, tik trumpoka fazė.
Bet apie E2 svarbą info konkrečios nėra, kad ir šiame forume, nebent kai kalbama apie gleivinę ploną.
Skaičiau daug info užsienio puslapiuose. Labai mažas E2 gali rodyti senkantį kiaušidžių rezervą. Svarbu žinoti FSH. Jeigu FSH yra žemesnis nei 9, kaip supratau, 1-3 CD normalu, kad E2 labai mažas. Na, gal mano ir jau visai per mažas.
Kitas dalykas - jei moteris yra linkusi į aukštesnį FSH, tikrojo FSH gali neparodyti labai aukštas estradiolis. Aukštas estradiolis maskuoja tikrąjį FSH taip jį numažindamas. Čia daugiau info..
sveikos,
ateinu su problemele, ir noriu pasitarti..
turejau persileidima, pries tai negalejau pastoti kuri laika. tyremes visus galus, abu su MB buvom sveiki. hormonai pas abu geri.
po persileidimo vel pakartojom tyrimus, mano LAI - 7.25! pries tai buvo 1.52..
TTE - 2.32(kaip ir norma), SHBG - 32. endokrinologe siule pasitart su andrologu, nes jai tas nepatiko, Zilaitiene nekreipe demesio ir sake, kad cia nieko nereiskia..
tai kaip man dabar elgtis? ar daryt kazka, ar laukt? kartot tyrima? esme, kad nieko neranda, kodel nepastoju, planuojama LP, bet nu gal uztektu pareguliuoti siuos hormonus, ypac kai jie linke reguliuotis, kiek supratau..
PCKS neitariamas, nes viskas vyksta normaliai, O yra, mm ateina laiku.
ateinu su problemele, ir noriu pasitarti..
turejau persileidima, pries tai negalejau pastoti kuri laika. tyremes visus galus, abu su MB buvom sveiki. hormonai pas abu geri.
po persileidimo vel pakartojom tyrimus, mano LAI - 7.25! pries tai buvo 1.52..
TTE - 2.32(kaip ir norma), SHBG - 32. endokrinologe siule pasitart su andrologu, nes jai tas nepatiko, Zilaitiene nekreipe demesio ir sake, kad cia nieko nereiskia..
tai kaip man dabar elgtis? ar daryt kazka, ar laukt? kartot tyrima? esme, kad nieko neranda, kodel nepastoju, planuojama LP, bet nu gal uztektu pareguliuoti siuos hormonus, ypac kai jie linke reguliuotis, kiek supratau..
PCKS neitariamas, nes viskas vyksta normaliai, O yra, mm ateina laiku.
Labas merginos
Aš vėl su atsakymais
Tyrimai daryti 3 CD:
FSH 6,92 mIU/ml
LH 4,50 mIU/ml
TTE <20,0 ng/dl (x0,03467 nmol/l)
E2 <20,0 pg/mL (x3,671 pmol/L).
Esu pasimetusi, nes matavimo vienetai skirtingi. Prašau, pakomentuokite, ar viskas normose, ar ne
Ačiū
Aš vėl su atsakymais
Tyrimai daryti 3 CD:
FSH 6,92 mIU/ml
LH 4,50 mIU/ml
TTE <20,0 ng/dl (x0,03467 nmol/l)
E2 <20,0 pg/mL (x3,671 pmol/L).
Esu pasimetusi, nes matavimo vienetai skirtingi. Prašau, pakomentuokite, ar viskas normose, ar ne
Ačiū
Merginos, gal kuri žinote apie hormonus tyrimus vyrams? Kada reiktų susimastyti ir pasidaryti? Kokius daro? Gal turite patirties, nes aš tai nelabai....