Įkraunama...
Įkraunama...

Hormonų tyrimai

QUOTE(zuikutis25 @ 2014 08 21, 09:10)
Labas rytas,
gydytoja buvo patikinus, kad su hormonais pas mane viskas tvarkoj ir galima prad4ti IVF, bet dabar žiūriu,, kad man neaiškūsTestosterono ir SHBG normos  ir kodėl LAI neapskaičiuojamas... gal kas galėtų pakomentuoti?
AMH - 5,7

ne5k4liau nuorodos:
My Webpage
Atsakyti
Labas vakaras. Gal galit pakomentuot ka reiskia homocisteino atsakymas 11.8 (norma 3-12). Kaip ir norma, bet auksciausia riba. Apie sita tyrima nieko neismanau ka cia rodo. Pas gyd tik kita savaite. Aciu.
Atsakyti
QUOTE(Vega56 @ 2014 08 21, 19:39)
Labas vakaras. Gal galit pakomentuot ka reiskia homocisteino atsakymas 11.8 (norma 3-12). Kaip ir norma, bet auksciausia riba. Apie sita tyrima nieko neismanau ka cia rodo. Pas gyd tik kita savaite. Aciu.

http://tavosveikata..../homocisteinas/

cia nemazai raso. 4u.gif
Atsakyti
Prašau patarimo, gal kas susidūrė. Kaip apskritai sureguliuoti hormonų pusiausvyrą? Anksčiau būdavo aukšti LH ir FSH, O vykdavo kokybiška, tik vėlesnė (apie 20-22 CD), bet liut. fazė būdavo ~10 dienų. Gėriau inofolic, LH ir FSH - labai normoje, bet liut. fazė beliko kokios 5 dienos. Gydytojai irgi galvas kraipo, nėr už ko užsikabint. PRL vieną ciklą 500, kitą - 300. PRG - pakankamas.
TTH, TESTO - geri.
Jau net pavargau tirtis kas mėnesį, nes dėsningumo jokio - jei susitvarko vienas, šaibom išeina kitas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nefifi: 26 rugpjūčio 2014 - 09:19
QUOTE(nefifi @ 2014 08 26, 10:18)
Prašau patarimo, gal kas susidūrė. Kaip apskritai sureguliuoti hormonų pusiausvyrą? Anksčiau būdavo aukšti LH ir FSH, O vykdavo kokybiška, tik vėlesnė (apie 20-22 CD), bet liut. fazė būdavo ~10 dienų. Gėriau inofolic, LH ir FSH - labai normoje, bet liut. fazė beliko kokios 5 dienos. Gydytojai irgi galvas kraipo, nėr už ko užsikabint. PRL vieną ciklą 500, kitą - 300. PRG - pakankamas.
TTH, TESTO - geri.
Jau net pavargau tirtis kas mėnesį, nes dėsningumo jokio - jei susitvarko vienas, šaibom išeina kitas doh.gif

Gal pabandyti pagerti progesterono po O.
Atsakyti
QUOTE(meskute siaurej @ 2014 08 27, 23:28)
Gal pabandyti pagerti progesterono po O.

kad savivaliaut tokiais dalykais tikrai nesinori.. juolab, kad PRG pas mane apie 30-45. Tai, sakyčiau, kaip ir visakas kokybiškai. Nerandu info apie trumpą liut. fazę, nors PRG - geras g.gif
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2014 08 26, 08:18)
TTH, TESTO - geri.

O Jus lanketes tik pas ginekologa ar ir pas endokrinologa?
Atsakyti
QUOTE(*Hazell @ 2014 08 28, 11:28)
O Jus lanketes tik pas ginekologa ar ir pas endokrinologa?

Visur lankiausi. Pas endokrinologą (pas 2 skirtingus) - dėl skydliaukės ir PRL. Pas gines irgi net kelias. Iš gin. pusės viskas vyksta tvarkingai, išskyrus labai vėlyvą O. Bet irgi nežino, kodėl taip įdomiai PRG aukštas, bet liut. fazė trumpa. Ja pavargau pati ieškoti galų. Nes gyd. duoda nuosprendį - LP ir IUI.
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2014 08 28, 08:45)
kad savivaliaut tokiais dalykais tikrai nesinori.. juolab, kad PRG pas mane apie 30-45. Tai, sakyčiau, kaip ir visakas kokybiškai. Nerandu info apie trumpą liut. fazę, nors PRG - geras  g.gif

na as sakau kaip man buvo man ciklas sutrumpejo iki 22d ir antra faze sieke 9d tai man issrase progest kad pailginti liuteinine faze mano progesteronas buvo apie 40-50 tuo metu 4u.gif
dabar mano ciklas 24-26d O vyksta 10-12cd tad ir liuteinine faze atsistacius bent siai dienai .
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2014 09 04, 09:00)
na as sakau kaip man buvo  man ciklas sutrumpejo iki 22d ir antra faze sieke 9d tai man issrase progest kad pailginti liuteinine faze mano progesteronas buvo apie 40-50 tuo metu  4u.gif
dabar mano ciklas 24-26d O vyksta 10-12cd tad ir liuteinine faze atsistacius bent siai dienai .

na, gera patirtis. O man nėkart ginė neužsiminė apie PRG skyrimą (na, sako, nebent jei PRG trūktų 7 DPO). O ar pastoti pavyko?
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2014 09 04, 10:05)
na,  gera patirtis. O man nėkart ginė neužsiminė apie PRG skyrimą (na, sako, nebent jei PRG trūktų 7 DPO).  O ar pastoti pavyko?

ne nepavyko. bet jau tie trumpi ciklai tikrai labai kirsdavo per smegenis. dabar bent i cikla panasu ir maziau alina kiausides.
o kodel tu nenori lp? iui? jus ir senokai nepastojat...
Atsakyti
QUOTE(Vega56 @ 2014 08 21, 20:39)

Sveiki,
Nezinau ar jau gavote atsakyma,taciau homocisteino toks padidejimas nera gerai.Butu saunu jei jus pakonsultuotu ne tik ginekologas bet ir genetikas. Gera zinia tame kad homocisteino lygi galima koreguoti.Sekmes 4u.gif
Atsakyti