Įkraunama...
Įkraunama...

Hormonų tyrimai

Sveikutės,

gal galėtumėte kas nors pakomentuoti..Ruošiuosi IVF, gydytojas neliepė darytis jokių papildomų tyrimų, nes PRL, TTH geri, bet savo nuožiūra pasidariau ir kitus harmonus. IVf tenka darytis dėl "vyriškų problemų".
Žodžiu, TESTO balandį buvo prie apatinės ribos, o 07.31 rodiklis <0.350 nmol/l (norma 0.5-2.6). Faktas, kad jis mažėja. Internete radau, kad jis moterims rodo irgi kažką svarbaus, susiję su gimda ir folikulais. Galvoju, gal kažkas vis tik su manimi negerai sad.gif nes pastaruoju metu, nors visą gyvenimą ciklas buvo 28 d., pastaruosius mėnėsius mmm ateina vis ankčiau. Gal galite ką patarti smile.gif Ačiū.
Atsakyti
Gal kuri nors pakomentuotu, ar progesteronas gali būti per aukštas nėštumo metu? Tyrimo atsakymai 142,90 nmol/l, man šiuo metu turėtų būti 4 savaitės (nuo paskutinių mm skaičiuojant) 4u.gif
Atsakyti
sveikos merginos 4u.gif 4u.gif
ir as pradejau ilga kelia del leliuko... turiu PKS. Dariausi hormonu tyrimus, jie visa tai parodo. Noriu paklaust del prolaktino. Mano jis yra Pro 6,83 ng/mL (x21.2mIU/L) norma -Folikulinė fazė 4.5 - 33. Daktare sake jis tvarkoj, bet kodel man atrodo kad jis mazokas? nesuprantu as tu matavimu vienetu... schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos, nebežinau, ką galvot. Pastarąjį pusmetį ciklas būdavo ~32-33 dienos. LH - apie 7, FSH - ~12. O vykdavo pilnavertiškai, tik ji visada vėlyva, apie 22 CD. Po 4 mėn Inofolic vartojimo LH ir FSH susimažinau iki 6,5 - pati norma. Ciklas sutrumpėjo iki 28 dienų, bet O vistiek baisiai vėlyva, ko pasekoj, II fazė labai trumpa.

Tai kaip, vienus hormonus susireguliuoju, tada, vadinas, kiti velniop eina? unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Piktukė @ 2014 08 05, 18:42)
Gal kuri nors pakomentuotu, ar progesteronas gali būti per aukštas nėštumo metu? Tyrimo atsakymai 142,90 nmol/l, man šiuo metu turėtų būti 4 savaitės (nuo paskutinių mm skaičiuojant) 4u.gif

Radau skaičiukus viename forume:

Nėštumas:
I trimestras 52-154 nmol/l
II trimestras 63-165 nmol/l
III trimestras 80-297 nmol/l

Tai tikėtina, kad taip ir turi būti.

P.s. Mano Hormonų tyrimų atsakymo lape I trimesto progesterono norma nurodyta net iki 468 (dariausi Santariškėse).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuojauta: 11 rugpjūčio 2014 - 11:04
Gal kuri galėtų pakomentuoti: man prasidėjo tik 5 savaitė (4 sav ir kokios 2 d), užvakar dariausi kraujo tyrimą HCG 304 mIU/ml, progesteronas 58,2 nmol/l, šiandien HCG 774 mIU/ml, o progesteronas 51,2 nmo/l. HCG gerai auga, o va progesteronas sumažėjęs mane išgąsdino unsure.gif Dariausi Geromedoje, progesterono norma I tr. 29,6-106. Kaip ir įpuolu į normą, tik įdomu kodėl mažėja?
Atsakyti
QUOTE(grmarti @ 2014 08 14, 10:52)
Gal kuri galėtų pakomentuoti: man prasidėjo tik 5 savaitė (4 sav ir kokios 2 d), užvakar dariausi kraujo tyrimą HCG 304 mIU/ml, progesteronas 58,2 nmol/l, šiandien HCG 774 mIU/ml, o progesteronas 51,2 nmo/l. HCG gerai auga, o va progesteronas sumažėjęs mane išgąsdino unsure.gif Dariausi Geromedoje, progesterono norma I tr. 29,6-106. Kaip ir įpuolu į normą, tik įdomu kodėl mažėja?

Tai čia reikia gydytojo konsultacijos, manau turi skirti kažką papildomai. Gal reikia bėgte bėgti pas gyd., maža kas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2014 08 14, 11:35)
Tai čia reikia gydytojo konsultacijos, manau turi skirti kažką papildomai. Gal reikia bėgte bėgti pas gyd., maža kas  g.gif

Ačiū 4u.gif Užsirašiau, eisiu po pietų. Dabar neramina mane klausimas: atėjus konsultacijai vis tiek lieps nusirengti ir apžiūrės, pakrapštys (gal vagialinę echoskopiją darys), o tai negali pakenkti labai mažam nėštumui, bijau, kad gali sukelti persileidimą unsure.gif Ką manot?
Atsakyti
QUOTE(grmarti @ 2014 08 14, 12:15)
Ačiū 4u.gif Užsirašiau, eisiu po pietų. Dabar neramina mane klausimas: atėjus konsultacijai vis tiek lieps nusirengti ir apžiūrės, pakrapštys (gal vagialinę echoskopiją darys), o tai negali pakenkti labai mažam nėštumui, bijau, kad gali sukelti persileidimą  unsure.gif Ką manot?

nemanau, kad konkrečiai šiam jūsų atvejui reikalinga vaginalinė echoskopija, ką su ja pamatytų g.gif
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2014 08 14, 15:56)
nemanau, kad konkrečiai šiam jūsų atvejui reikalinga vaginalinė echoskopija,  ką su ja pamatytų  g.gif

Aš irgi pritariu, nieko dar nepamatys, per mažai laiko dar...
Atsakyti
Buvau pas gydytoją, jai svarbu buvo, kad prolaktinas patenka į normą, o dėl mažėjimo skaičiaus tik tiek pakomentavo, kad kiekvieno organizmas skirtingas, vaginalinės echoskopijos nedarė, nes sakė, kad norint pūslelę pamatyti, reikia, kad HCG būtų nemažesnis nei 1500, eisiu dabar antradienį, labai tikiuosi, kad žirniukas bus įsitaisęs gimdoje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(grmarti @ 2014 08 15, 10:05)
Buvau pas gydytoją, jai svarbu buvo, kad prolaktinas patenka į normą, o dėl mažėjimo skaičiaus tik tiek pakomentavo, kad kiekvieno organizmas skirtingas, vaginalinės echoskopijos nedarė, nes sakė, kad norint pūslelę pamatyti, reikia, kad HCG būtų nemažesnis nei 1500, eisiu dabar antradienį, labai tikiuosi, kad žirniukas bus įsitaisęs gimdoje ax.gif

Na va, saunu smile.gif
Atsakyti