Įkraunama...
Įkraunama...

Hormonų tyrimai

Merginos, patarkit, ar visiškai vilties nebėra?
HCG 39,79
PRG 14,79
paskutinės mm buo birželio 15d. prasidėjusios verysad.gif Tai kai tyrimą dariausi buvo 4sav.+1d.
Atsakyti
krio, hcg neblogas, gali augt, bet esmė kad prg lžemas, sakau tau reik skubiai progesterono 4u.gif jis palaikys nėštumą, o kai žemas, viskas gali pabėgt. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MissChili @ 2014 07 16, 13:31)
aciu uz komentara..., taip man ir itaria PKS  unsure.gif  tai cia tik ta ir patvirtina

Ir dar iškilo klausimas, kodėl buvo skirtas AMH - nes FSH juk normos ribose, o jie susiję. Bent bent kokiu atvju, kadangi jau laukiate rezultatų, linkiu, kad jie būtų kuo geriausi mirksiukas.gif o PKS - išsprendžiama 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2014 07 16, 12:55)
Ir dar iškilo klausimas, kodėl buvo skirtas AMH - nes FSH juk normos ribose, o jie susiję. Bent bent kokiu atvju, kadangi jau laukiate rezultatų, linkiu, kad jie būtų kuo geriausi  mirksiukas.gif o PKS - išsprendžiama  4u.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
O merginos nezinot kokiu liaudisku budu kaip pagerinti ta gleivine? Gal salavijas padetu iki ov pagert? Ar nakvisas vartot kokias? Kaip sakot? g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2014 07 14, 15:04)
Optimalus kiekis nėštumui dažniausiai yra apie 6–14 ng/ml. Apie. Nes kai kurioms kokybiška ovuliacija vyksta ir turint aukštesnį PRL (25 ir pan.). Kiek matau, mažesnis PRL gali būti nulemtas tirotoksikozės, pirminės skydliaukės hiperfunkcijos, hipofizės navikų, traumų, kartais - nėštumo. Aišku, paprasčiausia būtų paskinosultuoti su gydytoja - galbūt pasiūlys išsiritirti skydliaukę, skydliaukės hormonus.

Beje, jeigu gerai suprantu, progesterono nesityrėt?

Taip progesterono nedariau.

Va dar padariau
LH 0.235 miu
FSH 3.83 miu
Estradiolis 73

Skydliauke istirta. Viskas ok.

Va dabar galvos skausmas su tuom LH.... beveik nerasta jo.... kapec man sad.gif((((((
Atsakyti
Sveikos, mergaitės, noriu pasiteirauti, kokius hormoninius tyrimus reikia pasidaryti vyrui dėl vaisingumo? Kai paklausiau savo gydytojos ar vyriški hormonai turi įtakos vaisingumui, tai ji atsakė, kad neturi. Aš kažkaip suabejojau ir noriu visgi patikrinti.
Atsakyti
QUOTE(RenataJ. @ 2014 07 18, 10:37)
Sveikos, mergaitės, noriu pasiteirauti, kokius hormoninius tyrimus reikia pasidaryti vyrui dėl vaisingumo? Kai paklausiau savo gydytojos ar vyriški hormonai turi įtakos vaisingumui, tai ji atsakė, kad neturi. Aš kažkaip suabejojau ir noriu visgi patikrinti.

Kiek žinau, vyrams be spermogramos gali būti atliekami hormonų tyrimi kraujyje (tiriama testosterono, folikulus stimuliuojančio hormono, prolaktino gamyba).
Testosteronas - nulemia vyro antrinių lytinių požymių vystymasi.
FSH - skatina spermijų brendimą ir išskyrimą.
Prolaktinas - turi reikšmės testosterono gamybai, gali sukelti erekcijos sutrikimus ir pan.
Atsakyti
Fal vis del to kas gali pasakyt kaip LH padidinti????

Sekmadieni pas gydytoja. Sake vaistu skirs. Bet noreciau bent zinoti ka galima butu vartot..aciuu :***
Atsakyti
Mergaites, patarkit ka daryt...
Memes neateina jau nuo 05,08 blink.gif
Buvau pas gine, sake pagerti agnucastona ir 5 diena dupha po dvi. Isgeriau. Neatejo. Reikia man skubiai pasidaryti tyrimus (E2, SHBG) ir negaliu nes nesusergu... help.gif ka daryti?
Ir nakvisas geriu ir medetku arbata pradejau gerti... ka dar galima padaryti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Balta.Naktis @ 2014 07 21, 09:36)
Mergaites, patarkit ka daryt...
Memes neateina jau nuo 05,08 blink.gif
Buvau pas gine, sake pagerti agnucastona ir 5 diena dupha po dvi. Isgeriau. Neatejo. Reikia man skubiai pasidaryti tyrimus (E2, SHBG) ir negaliu nes nesusergu...  help.gif ka daryti?
Ir nakvisas geriu ir medetku arbata pradejau gerti... ka dar galima padaryti? unsure.gif

na as is savo patirties parasysiu, kadangi turiu pks tai memiu man visai nebuna, kai jau 3 menesius nebuna tada geriu 10 dienu dupho ir tada keliu dienu begy ju sulaukiu, man gydytoja visad taip pat skiria ax.gif jei ir po sugerimo neateina tai tada jau reiktu vel manau pas gydytoja eiti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Merginukee @ 2014 07 21, 09:05)
na as is savo patirties parasysiu, kadangi turiu pks tai memiu man visai nebuna, kai jau 3 menesius nebuna tada geriu 10 dienu dupho ir tada keliu dienu begy ju sulaukiu, man gydytoja visad taip pat skiria  ax.gif  jei ir po sugerimo neateina tai tada jau reiktu vel manau pas gydytoja eiti  4u.gif

O tas 10 dienu dupfa po viena geri ar po dvi?
Nes ir as pagalvojau kad mazoka 5 dienas, bet jei po dvi tai galvoju rimtesne doze... g.gif
Na tai gal as dar susirgsiu, tik sestadieni baigiau gerti dupha... doh.gif
Atsakyti